Цитирай Първоначално написано от marusha
az naprimer sum edno mnoo dobre izglejdashto momi4e i ako ne
Цитирай Първоначално написано от Неактивния
Цитирай Първоначално написано от marusha
abe zashto seki deto pushi traiabva da e narkoman,a Az naprimer pusha mnoo 4esto-po4ti seki den,smurkam amfeti i iam bonboni kogato sum na party ama ne sum narkomanka.Ae nau4ete purvo zna4enieto na taia duma i togava govorete...tupaci
Явно не го знаем кажи ни го ти!
mi ne znam bratle,ako iskash bukfalen prevod otfori tulkovnia re4nik i sam si proveri.Az samo she ti kaja 4e da si narkoman zna4i da ne mojesh da jiveesh bez droga,da si gotof na si4ko samo i samo da polu4ish edna doza,da ne se interesuvash ot nishto i nikoi,da si zabravil kakvo e da obi4ash,da kradesh,da jiveesh na ruba i nai-vajnoto da ne izglejdash kato normalen 4ovek az napr sum edno normalno izglejdashto momi4e i ako ne ti kaja 4e perkam i iam nikoga niama da kajesh 4e go pravia.ne se 4uvstvam zavisima,pravia go riadko,moga i bez tova,no prosto iskam da si jiveia jivota i da pravia kfoto mi se priiska........si4ko triabfa da se probva v toia jivot i 4ak togava mojesh da kajesh 4e znaesh mnogo neshta i si si jivial jivota pulnocenno.........predpo4itam tova,ot kolkoto da jiveia 100 godini i da ne znam za kfo stava vupros.......
Tva me izkefi