zdraeite. utre 6te hodq da mi gledat na kafe. oba4e trqq si napravq i izpiq kafeto v nas. nqkoi znae li kak da si napravq kafeto da e s utaika. i tam kak da go piq, kato go izpiq kvo trqq da napravq, na kade da go vartq i t.n. .. ? mersi!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Е то е ебати гледането си го въртиш както искаш.Първоначално написано от stereophonix
Аз ако изпия 3 кафета и ги врътна по-различен начин - ще имам сигурно 3 съдби.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ем то тва е на далавера ... мн кафета, много съдби.А пък после ако може и да си избираш коя да е баш баш истинската дай номера и ние да се свържем с гледачката и да си изберем ....
~-=iLLuSiON=-~
~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~
Абе тия гледачки са голяма глупост.Ше земе да си измисли нещо лошо и само ше те сдуха..
и все пак момичето искаше инфо за тва кво да напраи , а не кво смятате за гледането на кафе..
аз не мога да ти помогна .. обади се питай някоя гледачка или потърси из нета ..май намерих ето
прочети го цялото ...посредата някъде пишеше да го завъртиш 3 пъти ...чети ,чети..
Kafe s utaika ..ami ne v mashinata ami v nqkakyv malyk syd (джезве primerno) si slagash smlqno kafe i voda i posle v chasahata ..
nqma nachin da nqma utaika
. Sled tova kato si go izpiesh i ostane na dynoto na chasata utaikata si slagash paleca v centyra na chashata i vyrtish tri pyti po posoka obratna na chasovnikovata strelka ..
![]()
pone az taka go znam .. baba mi predi taka mi gledashe .. dano da sym ti pomognala![]()
V djazve...ama kak tui trqq sama si go praish i sama da go zqpash...taq gledachka kvo shte prai?
Освен да вземеш да спиш на отворено тая нощ... 'шти дойде акълУ !Първоначално написано от stereophonix
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!