- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- dan braun
knigite na dan braun ima li gi v neta?
Книги в Интернет няма... има скапани текстови файлове с текстове на книги. Това да прочетеш книга на компютъра трябва да си голям дебил.Първоначално написано от mechkaaaaaaaaaaaa
Къде по-готино е да седнеш и да си я прочетеш в тоалетната примерно.![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
да, бе големо удоволствие е ! Сереш, Миришеш и Четеш ! Е, те т'ва е пътя на младежта!Първоначално написано от Sportexz
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Е т'ва е живота...Първоначално написано от borche
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Първоначално написано от Sportexz
Е т'ва е секса![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
daa az ne obicham da cheta na hartiq samo na pc-to cheta taka 4e shte mi kajesh li ot k1de da gi namerq tiq txt failove?? samo ne mi kazvai google che ne mi se otdadeПървоначално написано от Sportexz
awe tva na pc da 4etesh suxhahah kakto kazaha po gore mojesh da si sednesh u kenefa spokoino da se izseresh pa ako nema toaletna hartia skusash nekoia druga pro4etena stranitza i si gotov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
e shte mi kajete li ot k1de da si gi dr1pna txt-tata?
nqma li dami akjete![]()
Mi az li4n0 ne znam kyde m0je da se 4ete v internet! Ama mislq 4e ne e 0t nai-p0leznite ne6ta!
ne moje ... to ako moje6e nqma6e da si kupuvat knigi horata,puk oniq avtori naprao 6tqha da gi izdavat v neta.Jivota e pari taka 4e free ima malko ta kamoli knigi.A tva da 4ete6 po internet suxxxxxxxxxxx
Абсолютно съм съгласна! Т'ва да четеш "книга" на PC-то е пълна простотия!Първоначално написано от Sportexz
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
emi hubavo ne mi kazvaite kato neiskate![]()
Нищо няма да ти стане, ако дадеш и някой друг лев за книга, вместо да си платиш нета за месеца, примерно! Чела съм и четирите книги на Дан Браун и мога да ти кажа, че може малко или много да ти втръснат, ако ги караш по ред. Просто по сюжет за доста еднакви. Ако си чела една-две, после лесно се досещаш за развръзката на другите. Аз ти препоръчвам Майкъл Конъли.
П.П.Ще останеш без очи, ако искаш да ги четеш целите на компютъра.
vie mai ne razbirate che problema mi ne e do parite... ami do tova che ne moga da sedna na edin stol i da zema edna kniga.. ako neshto ne e na kompyut1ra nemoga da go cheta...