- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- не мога да спра
много мои приятелки вече почти не гледат TV,но аз не мога да спа да гледам филми и сапунки.много им се кефя.при вас как е:P
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
LR/гледай само напред
Аз преди гледах повече,но сега вече реших да ги откажа.Гледам само една сапунка
Прави каквото трябва,пък да става каквото ще!
аз ако гледам и за 5 мин токо'а ще се умопомрача сериозно, а като ви гледам напра'о не ми се мисли...Първоначално написано от night_gurl
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ми те докато ги дават тия сапунки аз никога не съм си в нас => не гледам този тип сериали.
А приятелките ми ги следят, разбира се, и затова почти винаги съм сама с момчетата навън. Доста неща пропускат, ама техен си проблем.
"Hominem te esse memento"
Emi ProStu NAmirai pove4e vreme da si naVankai taka NEma da kisNe6 u vaS
![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Аз не мога да разбера ква е тая мания по сапункитеНапрао се чудя на тия дето непрестанно гледат такива простотии и ако съвсем случайно излязат навънка започват да разказват кой в кого се влюбил,кой на кого бил брат и т.н. И как може да не излезеш с приятели защото ще гледаш TV
![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Ne sym golqma TV mania4ka :P A 6to se otnasq za sapunkite.......ami ne sa za men. Vsi4kite sa ednakvi i mislq, 4e moje6 da polu4i6 nervna kriza ot bavnoto razvitie na deistvietoTo mai pove4eto babi sa im fenki
, no za tqh e razbiraemo.
Da sa ni jivi i zdravi babite :P :P :P
po4ti ne gledam Tv,predpo4itam Pc-toda ne govorim,4e prez svobodnoto si vreme sym navyn...pufff "sapunki"
![]()
ako si nqma6 druga rabota-gledai sakunki
![]()
Аз преди гледах много телевизия, но сега въобще не ме влече. Ако изобщо гледам през деня, то е за не повече от половин час, и то само прещраквам музикалните канали да видя какви песни има. Сериали не съм гледала от половин годиа и нямам и желание.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.