- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Вярвате ли на "Атака", че мислят за България?
Първоначално написано от Mo6no
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
България ще се оправи, когато хората с подобно на твоето мислене станат мнозинство![]()
[-o< МОЛЯ СЕ ТОЗИ ДЕН ДА ДОЙДЕ ПО-СКОРО [-o<
ИСТИНАТА, относно спода за АТАКА, както обикновено се получава е някъде по средата!
Личното ми мнение вече го изказах, а относно спора ви, гледайки ви от страни си личи, че живо се вълнувате, което само по себе си е СРТАХОТНО!
Друго мога да ви споделя, че ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ ВИНАГИ ПОМАГА
И накрая искам да се повторя:
Политиката на АТАКА е негативна! Тя се базира на съществуващите за съжаление все още етнически проблеми в България! Лидера на АТАКА казва това, което народа иска да чуе, но явно не съзнава, че не това е верния път!
Волен Сидеров повтаря грешките на Хитлер, което само по себе си може да се тълкува, че лидера на атака е имал лични проблеми в миналото, както Хитлер е имал по време на първата световна. Базирайки се на тази теза, можем да заключим, че настоящите действия на Сидеров са резултат от нерешените му в миналото лични проблеми. Следвайки тази логика можем лесно да стигнем до извода, че Волен Сидеров е обречен на провал и че той ще остане в българската история, като една грозна действителност и след години бихме могли да се срамуваме пред света подобно на настоящия германски срам от Хитлер!
Извинявай,ама тида не си идиот?Сидеров повтарял грешките на Хитлер,което означавало,че имал неразрешени проблеми в миналото?Бахти.....Тука е пълно с някви откачалки!Първоначално написано от Bamze
Я ми кажи коя партия има правилна политика спрямо "малцинствата"?
И защо? това, че не харесвам полит партия, която не харесваш ти? затова ли не съм българин?Айде аз като не хресвам кмета на Варна, значи ли че не съм варненец. Човек е такъв какъвто да се чувства такъв какъвто си иска. А ти да не би да си мислиш, че като поддръжаваш на тези смешници си много повече от мен? Напротив даже ти казах, че са направили проучване, според което феновете на АТАКА са по-бедната, неуспяла и неграмотна част от народа. Забелязъл съм, че най-много феновете на АТАКАобвиняват държавата за собствените си неуспехи и са страшно ограничени.И ми е смешно как такива "родолюбци" като теб говорят против строенето върху природата и колко милеят за природата ни (е то и аз съм против), а в същото време си изхвърлят боклуците не където трябва и самите те я замърсяват.Първоначално написано от ATAKABG
И между другото предаването се казва "между редовето", а не "през редовете".
11 tochka deaktiven profil.
Кога са правили това проучване,кой го е правил,къде са резултатите?
Значи по твоята логика ти си един от най-върлите фенове на АТАКА,щото за теб държавата е виновна за всичко!
Предаването не се казва "между редовето",а "между редовете".
На риторични въпроси не отговарям и със страхливци не се занимавам "драги ми Гост"!Първоначално написано от Анонимко
Аве Цезър, драги ми смехурко!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Неграмотен ли си или умишлено се криеш?...
![]()
Е,извинявай,що си мислиш,че "Бамзе" треа да ми говори нещо?На риторични въпроси не отговарям и със страхливци не се занимавам "драги ми Гост"!
Аве ЦезАр,грамотнико!Аве Цезър, драги ми смехурко!
Неграмотен ли си или умишлено се криеш? ...
Мама, тате и телевизиите БНТ, НОВА и бТВ само ви наливат с черпак в главата това, което те искат да си мислите за "Атака" - че били разбойници и т.н. Никой обаче не си прави труда да поразсъждава със собствения си мозък. Ето например Доган със закрилата на Първанов открадна 600 милиона лева от Държавния резерв докато вие тук плюете по "Атака" и това ще продължава, ако не я подкрепим. Ако това ви харесва, още от сега ви препоръчвам да си вземете билет за Турция. Все пак трябва да отбележа, че е наистина трудно да се спори с предубедени хора като вас.
Някой каза, че противниците на "АТАКА са предубедени. Но реално погледнато тези на "АТАКА" са много по-предубедени.
Проучването, за което говорих го пишеше във вестник"Капитал", който според мен е най-реално отразяващият нещата вестник. Той не подкрепя никого. Мога да го гарантирам, тъй като ветника критикува абсолютно всички партии и не е подлога на никоя партия.
А на мен не ми е ясно защо подкрепяте Волен Сидеров? Той не може да дойде на власт, а вие гласувате за опозиция. Така ли? В крайна сметка опозицията не променя нищо. Но да кажем, че "АТАКА" дойдат на власт. Как ще оправят България? Та те със собствената си партия не могат да се оправят.
Казваха - има подкупни депутати, които дават гласовете си - то какво се оказа техни дапутати са дали гласовете си за оправляващата коалиция.
Казваха - има педофили и педерасти в парламента (Казаха го по СКАТ) - то какво се оказа? техен депутат е такъв.
Казваха - има депутати, които со хулигани, потъпкват българските закони и се мислят за богове илъжаг народа - то какво се оказа? Чернев и Сидеров не само излъгаха народа, ами и следствието - нещо много по-сериозно.
"АТАКА" - всеки път викат лошите са другите и всеки път лошите се оказват те.
Да не говорим, че в АТАКА всеки си гледа интереса и партията многоскоро ще се разпадне (за щастие). И не мога да разбера как вярвате на човек само заради думите му. Та той няма реално извършени действия, с които да е помогнал на държавата ни. А и след всичките тия скандали около "АТАКА" не се ли замислихте, че тези хора собствената си партия не могат да оправят пък камоли българският народ.
Грешкаааа. Проучване е показало, че тези, които са гласували за "Атака", имат най висок IQ от гласуващите.Първоначално написано от Mo6no
Пак грешка. България въобще не е бедна държава. Просто парите не се насочват в правилната посока. (само за сведение - в района, в който чужда фирма искаше да строи съоражение за извличане на злато, има злато за няколко милиарда долара., без да говорим за други източници за благородни метали)Първоначално написано от Mo6no
Това е така, защото "Атака" трябваше бързо да се създаде като партия, за да успее да влезе в парламента и пробие крепостта на мафията. В това кратко време нямаше излишно такова, в което да се прави качествен контрол по тази точка. Е, важното е че, разбиха крепостта на мафията. А и е по-добре от рано да се махат помиярите, за да знаем, че пътят ни е чист. По добре малко, но верни хора, от колкото много, но предатели.Първоначално написано от Mo6no
По-горе съм написал защо.Първоначално написано от Mo6no
Пак погледни по-горе.Първоначално написано от Mo6no
Я ми разясни защо.Първоначално написано от Mo6no
Точно защото си гледат интереса, "Атака" няма да се разпадне.Първоначално написано от Mo6no
Пак грешка (пак!). Той е предлагал много проектозакони, но тъй като са малцинство, никой не ги приема(странно защоПървоначално написано от Mo6no
). А и кой се зае с искането да се махнат високоговорителите от джамията в София? БСП? СДС? ДПС? НДСВ? Не!
Не "Атака" прави скандалите, а всичката сган в парламента и "нашият" президент.Първоначално написано от Mo6no
===================
Май трябва повече да ползваш собствения си мозък. Чалгата, Слави, Биг Брадър, БТВ, НОВА и БНТ ти се отразяват зле върху нормалното му функциониране.
Преиначил си ми думите. Това за предубедеността го няма в проучването. Проучването паказва, че това са безработни хора, хора без основно, пенсионери, расисти или НЕУСПЕЛИ висшисти. Тоест хората, които дърпат България назад. Но с8 теб няма какво да приказвам с теб. Ти си страшно предубеден. Вместо да се замислиш вурху думите ми ти почваш да измисляш какви ли не неща само, зада подкрепиш "АТАКА". Аз се замислям върху товите. Ти си с промит мозък. Да ти питам нещо - пили си хапчетата?
Къде съм казал, че България е бедна държава? Аз не живея зл, както и ти след като можеш да си позволиш компютър и интернет, защото в бедните дължави хората нямат какво да ядат, а тука ти имаш пари за странични работи, които не са евтини.
Като казах повече с теб няма да споря, защото ти си предубеден и с промет мозък, сома че не от БНТ, БТВ или НОВА, а от нещо което е много по-зле от тях - ТВ САКАТ (или СКОТ).
Думите съм ти ги копирал точно 1:1Първоначално написано от Mo6no
Не знам къде си го чул това, но точно тези, които не гласуват за "Атака" дърпат България назад, защото гласувайки примерно за БСП, ДПС, НДСВ и т.н, безчинствата им продължават, т.е продължават да крадат и да не насочват парите там където трябва. Само за 2 години Доган открадна от българския народ (измежду който едва ли ти може да се причислиш) 600 милиона лева. Изсекоха горите ни, за да може утре като прелеят язовирите да станат същите наводнения и да загинат пак хора - благодарение на теб и други такива !Първоначално написано от Mo6no
Разбира се, че няма. Та ти не може и да убедиш и малко дете със слабите си аргументи.Първоначално написано от Mo6no
Аз разсъждавам, не се поддавам.Първоначално написано от Mo6no
Не ги измислям, защото това е цялата аподиктична истина. Тя не ти харесва ли? Не я приемаш ли? Докато не си свалиш розовите очила няма и да разбереш за какво става дума.Първоначално написано от Mo6no
Имам наблюдения, че всички анблок се хвърлят с това становище върху привържениците на "Атака". За пореден път ще те помоля да изведеш аргументи за това си становище, защото забелязвам, че поднасяш ирелевантни такива, който не могат и да се приемат за аргументи.Първоначално написано от Mo6no
Защо винаги всеки, при опит да оплюе "Атака", използва този израз? Тази реплика от чичкото по бТВ ли я чу, защото ми се струва позната? Това "изказване" пак показва безсилието ти да ми репликираш адекватно. Безсилието на точно такива като теб ще гласуват за Гоце ага, Беронов или другите.Първоначално написано от Mo6no
Да, не си казал. И?Първоначално написано от Mo6no
Аз, за разлика от такива като с мойто положение, които мислят за собственото си благоденствие, се опитвам да помогна на всички без значение от материално положение, но ти май не си склонен да повярваш, че подобно нещо може да се случва. Е, в "Атака" поне е така и това е признакът, който я отличава от другите. Там всеки се опитва да помогне на ближния, за разлика от други такива, които всеки ден се събуждат с мисълта дали няма някой да го хване за поредната сделка станала под масата.Първоначално написано от Mo6no
Къде са ти аргументите, колега? Пак безсилен да изложиш такива?Първоначално написано от Mo6no
А и не, не е това причината. Причината, както всички четящи мненията ти забелязват, е безсилието ти да ми се противопоставиш в полемиката. За разлика от "бТВ", "БНТ" и "НОВА", телевизия "СКАТ" единствена показва реалността в България такава каквато е, без да я облича в хубави дрешки с цел замазване на погледа на такива като теб и за да мислиш, че тази телевизия е от "лошите", промитият мозък трябва да си ти, защото репортажите и предаванията по тази телевизия не са инспирирани от самата нея, а от българските граждани, по които желание се правят. Между другото това е единствената телевизия, която съм склонен да наричам българска и национална.
За пореден път ми репликираш със слаби и невярни доводи и това е признакът, по който различавам хора като теб отдалече. Това е и причината все още да се гласува за изметта в парламента. Да ти кажа честно, до сега не е имало човек с който спроя, да е вадил истинни аргументи в целта си на оплюване на "Атака". Те просто висят във въздуха. И това не случайно е така. Както е казвал навремето Айнщайн - МИСЛИ !
Първоначално написано от Анонимко
Казвам се Станчо Антонов и съм на 23г.
Живея в Гевгелийския квартал на гр.София.
И изобщо не ми е приятно да се представям на хора, като теб!
Незнам друга държава по света, в която младите хора да разбират от политика или поне да се вълнуват!Първоначално написано от Човек
По-"нормалния" начин на живот е всеки да си знае и защитава правата, както и да се грижи поне малко от малко за ближния! А нашия народ е брутално неграмотен юридически и кошмарно разединен. Масово хората в София са се овълчили или зомбирали. Никой не смее гък да каже от шубе, камоли някой да осъди държавата или някоя по-сериозна фирма!
Аз съм се зомбирал, защото работя на три места и уча в Техническия Университет в София![]()
![]()
![]()
Нормално е в кавички, защото тази дума в българския речник е объркана. Във България всичко ненормално е нормално! Шашава работа![]()
Тва,че не знаеш не означава,че няма!Първоначално написано от Bamze
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
И аз!Първоначално написано от sherry
![]()
БОЛИ МЕ КУРО ЗА СИДЕРОВ,АМА ВИ СЕ ЧУДА НА АКЪЛО,ТОЛКО ЛИ НЕ ГО ВИДИТЕ КЪВ СМАЗАН ПАЛЯЧО Е?СЕДЯЛ В ЕДНО КАФЕНЕ С ДОГАН...А ПРЕЗ МОЗЪКО НЕ ВИ ЛИ МИНАВА МИСЪЛТА,ЧЕ МОЖЕ БИ СА БИЛИ НА ЕДНА МАСА И СА СЕ ЧЕРПИЛИ С МАНАФО?ЧЕ СИЧКИТЕ СИ СЕ СЪБИРАТ,ДЖОКАТ МАСТИЧКА С КЮФТЕНЦА,ЕБАТ,И ВИ СЕ СМЕАТ НА АКЪЛИТЕ,ЧЕ ГИ СМЯТАТЕ ЗА НЕЩО РАЗЛИЧНО,А ТЕ СА ЕДИН ОТБОР ИЗРУДЧЕТА С ОБЩО НАЧАЛО(И ЕГА С ОБЩ КРАЙ,В ОБЩО МАСОВ ГРОБ)![]()
abe prostaci ataka sa sled turcite nai-golemitebokluci. samo i edinstveno BOIKO BORISOV.
![]()
Пиш малко по-грамотно и на български тогава викой на някой простак. Те "Атака", че са супер смешни и че са хулигани и т.н....истина е да. Но и Бойко Борисов не е цвете за мирисане. Той е просто една мутра. И защо хората знаят да гласуват с негативен вот не ми е ясно. По този начин НДСВ спечелиха предишните избори, по този начин "АТАКА" влезе в паламента, по същият начин и Бойко Борисов ще вземе много гласове. Защо гласувате за някой, за който незнаете нищо, който не е направил нищо и които знае само да приказва "другите са лоши", "не сте виновни вие за личните си неуспехи", "турците, циганите, евреите ви са виновни", "управляващите са ви виновни" и т.н.? Защо?
НЕ!!!
А за кой друг бе,мощен?За Костов ли?Който носи главна вина за положението на България в момента!За царя ли?Който направи най-голямото разграбване на България за 13 века история!За БСП?Които в момента са повече дясни отколкото леви?За Бойко ли?Една от най-големите мутри във властта!Май останаха Доган и Сидеров!Първоначално написано от Mo6no
Аз подкрепям АТАКА,щото в момента САМО ТЕ показват,че мислят за България!Изобщо не казвам,че са безгрешни и тн,но реално те са единствената опозиция на тази клика,която ни управлява в момента!И не ми казвай,че не правят нищо,щото НЕ Е ТАКА!И ще ти кажа нещо друго-самият факт,че всички медии и партии говорят с такава злоба срещу АТАКА и сипят един куп лъжи върху нея,подсказа,че тя е на прав път!
Аз лично когато навърша 18 бих гласувал за партията, при което управление съм живял най-добре финансово и още няколко критерий. Не бих галсувал в никакъв случай за АТАКА, БСП, ДСБ или ДСП. Най-вероятно ще гласувам за НДСВ или СДС. Отде го измисли това, че Симеон е направил най-голямото разграбване за последните 13 века. Моето семейство страшно много увеличи доходите си през това време. Доста от познатите на семейството ми също си увеличиха доходите по това време. Да може дза ми кажеш, че преди това съм бил твърде малък, за да преценя доходите на семейството си може и така да е. Но сега много по-често купуваме месо. Купихме си страшно много техника, а преди това не сме си купували. Купихме си нова кола (макар и на заем), а сега ще си купим нов апартамет в центъра, макар и отново на заем. Като гледам хората около мен те също са доста по-богати от преди.
Това, което правят АТАКА е само, за да ги дават по телевизията. Медиите ги показват по този начин, защото АТАКА е скандална партия и цели да има такъв имидж.
Да кажем, че Атака мисли дооброто на България. Те пак не могат да направят нищо. Та те собственита си партия не могат да оправят пък камоли държавата. Освен това не държавата е виновна за това дали един човек е беден. Виновен си е той. По-голямата част от българският народ (особено поколението от съц.времето) са страшно мързеливи и не им се работи. Как тогава искаш да успеят и да не живеят зле?
За СДС аз лично никога няма да гласувам!На почти 19 години съм,не си спомням много от тяхното управление,но са ми казвали достатъчно неща за да съм твърдо против тях!
За НДСВ-ами едвали успехът на семейството ти се дължи на управлението на Симеон.
Аз не съм измислил това,че той е направил най-голямото разграбване на България!Просто това е така!Този човек осакати армията ни,оразя ракетите ни,изсече горите ни,подписа този изключително глупав договор с ЕС,"осъди на смърт" АЕЦа,върте си далаверите с приватизациите,даде земята ни за продан,вкара във властта антибългарската партия(противозаконна) ДПС и тн. и тн.
За АТАКА-всичките тези проблеми идват от партиите,с които ПАРТИЯ АТАКА направи Коалиция АТАКА за да влезне в парламента!Тва трябва да се знае!Освен това за АТАКА се проговори по медиите(всички освен СКАТ) един ден преди изборите(естествено в разрез с Конституцията,за което нямаше наказани)!И то за да се втълпи на хората да не гласуват за тази партия,щото тя щяла да попречи на иначе гладкия път за влизане на България в ЕС!Интересно ми е защо не се чу нищо по същите тези медии,когато АТАКА правеше митинги против американските бази?Защо не се чу нищо,когато АТАКА беше втора политическа сила?А,когато стана това на Тракия,всички на следващия ден бяха сигурни,че Волен Сидеров е виновен,без да знаят въобще какво се е случило!Тогава господата управляващи пак противозаконно приеха една декларация,с която осъждат действията на Волен Сидеров(естествено без никакви доказателства)!След това всички в купом казваха,че единствената пречка да не бъде осъден той за "действията" си е имунитетът му.Е,сега като няма имунитет(вече от няколко месеца) защо вече не е в затвора?
Сега можеш да видиш същата ситуация-да си чул някъде за кандидатурата на Волен Сидеров за президент?Всички си мълчат като бит гъз и за това,че последното проучване на "Галъп"(не съм сигурен,че беше точно тази де) показва,че той е на второ място след Първанов.Хайде ще видим какво ще бъде един ден преди изборите на 22 октомври...
az li4no stanali na 18,6te glasuvam za BOIKO BORISOV ili PARTIQTA NA CARQ.