.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Тука децата и пуберите много ги разбирате нещата.
    Гледате еврейските медии бтв и анал 1 и им вЕрвате безпрекусловно.
    Аз не вярвам на всичко, което казват. Да бъда точен - не вярвам на 60-70% от това, което казват. А ти какво гледаш хулиганската, скандална и тъпа телевизия САКАТ (или СКОТ) и вярваш безприкословно. Ти правиш абсолютно същото.
    Но дали нещата са така? Някой беше написал,че АТАКА била здраво спонсорирана партия...затова ли бяха единствената партия,която влезе в парламента без да има реклами за нея по националните телевизии,без да харчат народни пари за евтина пропаганда?
    Ами със плямпане от типа на "всички предишни са лоши" и т.н. и най-важното, когато нищо не знаят за теб лесно се печелят гласове. Именно със негативен вот Симеон спечели първите си избори, именно със такъв може би Бойко Борисов ще спечели следващите, защото българите явно обичат да дават негативен вот. За това нещо има и едно доказателство. Преди известно време (преди да се появи "АТАКА") е имало изследване на някаква агенция. Където са питали какво им е като цяло мнението за една партия, като партията, която са казали не е съществувала изобщо. И впоследствие се е оказало, че некъществуващата партия получава по-голямо одобрение от СДС и БСП взети заедно. Тоест АТАКА влезе в парламента не заради правилна политика, а заради това, че никой не знае нищо за нея и това, че говори каквото хората искат да чуят. Те и другите го говорят това, но има някакво ограничение. Не може една политическа партия, който е в парламента да говори за избиване/изгонване на малцинствата в БГ. Просто е смешно (или тъжно).
    В България на политиците от всички партии им е все тая за народа.
    А да не би на АТАКА да и пука? Даже и пука по-малко, защото иска (поне така приказва) да избие/изгони една голяма част от народа (имам впредвид малцинствато). А или те не са част от народа? Нищо, че са родени, живяли и най-вероятно ще умрат в България.
    Какво сте се хванали да плюете против АТАКА,които малко или много събуждат позаспалия патриотизъм в Българите и вдигнаха доста голям вой срещу турцизацията на България,която е един от най-големите проблеми на държавата ни?
    Плюя срещу "АТАКА", защото всяват етническо напрежение. Мразя патриотите, защото зад тази хубава думичка се крият ограничени тъпи расистчета, който с нищо не помагат на България (напротив даже и пречат). Тази "турцизация", за която говориш е далеч по-малък проблем от проблема "АТАКА".
    А реално погледнато АТАКА нищо не могат да направят за да подобрят положението в България,тъй като са съвсем малко в парламента и всички са срещу тях. Но важното е,че са перфектната опозиция и малко или много пречат на властимащите да се разпореждат,както си искат с България.
    Но да приемем, че имат правилна политика. А ти защо ще гласуваш гласуваш за тях? За какво след като нищо не могат да променят сегашното положение (сам то каза). Аз бих предпочел да гласувам за партия, която може и да няма най-правилната политика (но има горе долу възгледи като моите), но поне има шансове да спечели изборите и да отмести БСП и ДПС от властта и да промени нещо. Тази партия, обаче не е "АТАКА".

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

България ще се оправи, когато хората с подобно на твоето мислене станат мнозинство
    [-o< МОЛЯ СЕ ТОЗИ ДЕН ДА ДОЙДЕ ПО-СКОРО [-o<

Фен
    Град
    София
    ИСТИНАТА, относно спода за АТАКА, както обикновено се получава е някъде по средата!
    Личното ми мнение вече го изказах, а относно спора ви, гледайки ви от страни си личи, че живо се вълнувате, което само по себе си е СРТАХОТНО!
    Друго мога да ви споделя, че ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ ВИНАГИ ПОМАГА
    И накрая искам да се повторя:
    Политиката на АТАКА е негативна! Тя се базира на съществуващите за съжаление все още етнически проблеми в България! Лидера на АТАКА казва това, което народа иска да чуе, но явно не съзнава, че не това е верния път!
    Волен Сидеров повтаря грешките на Хитлер, което само по себе си може да се тълкува, че лидера на атака е имал лични проблеми в миналото, както Хитлер е имал по време на първата световна. Базирайки се на тази теза, можем да заключим, че настоящите действия на Сидеров са резултат от нерешените му в миналото лични проблеми. Следвайки тази логика можем лесно да стигнем до извода, че Волен Сидеров е обречен на провал и че той ще остане в българската история, като една грозна действителност и след години бихме могли да се срамуваме пред света подобно на настоящия германски срам от Хитлер!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bamze
    ИСТИНАТА, относно спода за АТАКА, както обикновено се получава е някъде по средата!
    Личното ми мнение вече го изказах, а относно спора ви, гледайки ви от страни си личи, че живо се вълнувате, което само по себе си е СРТАХОТНО!
    Политиката на АТАКА е негативна! Тя се базира на съществуващите за съжаление все още етнически проблеми в България! Лидера на АТАКА казва това, което народа иска да чуе, но явно не съзнава, че не това е верния път!
    Волен Сидеров повтаря грешките на Хитлер, което само по себе си може да се тълкува, че лидера на атака е имал лични проблеми в миналото, както Хитлер е имал по време на първата световна. Базирайки се на тази теза, можем да заключим, че настоящите действия на Сидеров са резултат от нерешените му в миналото лични проблеми. Следвайки тази логика можем лесно да стигнем до извода, че Волен Сидеров е обречен на провал и че той ще остане в българската история, като една грозна действителност и след години бихме могли да се срамуваме пред света подобно на настоящия германски срам от Хитлер!
    Извинявай,ама тида не си идиот?Сидеров повтарял грешките на Хитлер,което означавало,че имал неразрешени проблеми в миналото?Бахти.....Тука е пълно с някви откачалки!
    Я ми кажи коя партия има правилна политика спрямо "малцинствата"?

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Mo6no,не знам дали си турчин,но определено не си Българин (с главно "Б"). Атака при всички положения е полезна партия. Както писах вече - те са перфектната опозизия,тъй като ще пречат на гоелмите партии да мародерстват над страната и народа.
    Интересно ми е ти за коя партия си,тъй като досега никъде не го написа? За Костов Мангала може би? СДС отдавна го няма. Онова истинското СДС,с чистите идеи,което се появи в края на комунизма и началото на "демокрацията"....
    А аз Скат много рядко я гледам и изобщо не симпатизирам на Атака,заради тази кабеларка... По Скат има само едно готино предаванет и това е "През редовете" с Георги Ифандиев. Който го е гледал знае за какво става дума и как пича им разкатава майката на всичките чифути.
    И защо? това, че не харесвам полит партия, която не харесваш ти? затова ли не съм българин?Айде аз като не хресвам кмета на Варна, значи ли че не съм варненец. Човек е такъв какъвто да се чувства такъв какъвто си иска. А ти да не би да си мислиш, че като поддръжаваш на тези смешници си много повече от мен? Напротив даже ти казах, че са направили проучване, според което феновете на АТАКА са по-бедната, неуспяла и неграмотна част от народа. Забелязъл съм, че най-много феновете на АТАКАобвиняват държавата за собствените си неуспехи и са страшно ограничени.И ми е смешно как такива "родолюбци" като теб говорят против строенето върху природата и колко милеят за природата ни (е то и аз съм против), а в същото време си изхвърлят боклуците не където трябва и самите те я замърсяват.

И между другото предаването се казва "между редовето", а не "през редовете".
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Кога са правили това проучване,кой го е правил,къде са резултатите?
    Значи по твоята логика ти си един от най-върлите фенове на АТАКА,щото за теб държавата е виновна за всичко!
    Предаването не се казва "между редовето",а "между редовете".

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Извинявай,ама тида не си идиот?Сидеров повтарял грешките на Хитлер,което означавало,че имал неразрешени проблеми в миналото?Бахти.....Тука е пълно с някви откачалки!
    Я ми кажи коя партия има правилна политика спрямо "малцинствата"?
    На риторични въпроси не отговарям и със страхливци не се занимавам "драги ми Гост"!

Фен
    Град
    София
    Кога са правили това проучване,кой го е правил,къде са резултатите?
    Значи по твоята логика ти си един от най-върлите фенове на АТАКА,щото за теб държавата е виновна за всичко!
    Предаването не се казва "между редовето",а "между редовете".
    Аве Цезър, драги ми смехурко!
    Неграмотен ли си или умишлено се криеш? ...

Guest
    На риторични въпроси не отговарям и със страхливци не се занимавам "драги ми Гост"!
    Е,извинявай,що си мислиш,че "Бамзе" треа да ми говори нещо?

Аве ЦезАр,грамотнико!

Мама, тате и телевизиите БНТ, НОВА и бТВ само ви наливат с черпак в главата това, което те искат да си мислите за "Атака" - че били разбойници и т.н. Никой обаче не си прави труда да поразсъждава със собствения си мозък. Ето например Доган със закрилата на Първанов открадна 600 милиона лева от Държавния резерв докато вие тук плюете по "Атака" и това ще продължава, ако не я подкрепим. Ако това ви харесва, още от сега ви препоръчвам да си вземете билет за Турция. Все пак трябва да отбележа, че е наистина трудно да се спори с предубедени хора като вас.

Град
    Варна
    Някой каза, че противниците на "АТАКА са предубедени. Но реално погледнато тези на "АТАКА" са много по-предубедени.

Проучването, за което говорих го пишеше във вестник"Капитал", който според мен е най-реално отразяващият нещата вестник. Той не подкрепя никого. Мога да го гарантирам, тъй като ветника критикува абсолютно всички партии и не е подлога на никоя партия.

А на мен не ми е ясно защо подкрепяте Волен Сидеров? Той не може да дойде на власт, а вие гласувате за опозиция. Така ли? В крайна сметка опозицията не променя нищо. Но да кажем, че "АТАКА" дойдат на власт. Как ще оправят България? Та те със собствената си партия не могат да се оправят.

Казваха - има подкупни депутати, които дават гласовете си - то какво се оказа техни дапутати са дали гласовете си за оправляващата коалиция.

Казваха - има педофили и педерасти в парламента (Казаха го по СКАТ) - то какво се оказа? техен депутат е такъв.

Казваха - има депутати, които со хулигани, потъпкват българските закони и се мислят за богове илъжаг народа - то какво се оказа? Чернев и Сидеров не само излъгаха народа, ами и следствието - нещо много по-сериозно.

"АТАКА" - всеки път викат лошите са другите и всеки път лошите се оказват те.

Да не говорим, че в АТАКА всеки си гледа интереса и партията многоскоро ще се разпадне (за щастие). И не мога да разбера как вярвате на човек само заради думите му. Та той няма реално извършени действия, с които да е помогнал на държавата ни. А и след всичките тия скандали около "АТАКА" не се ли замислихте, че тези хора собствената си партия не могат да оправят пък камоли българският народ.

Някой каза, че противниците на "АТАКА са предубедени. Но реално погледнато тези на "АТАКА" са много по-предубедени.
    Грешкаааа. Проучване е показало, че тези, които са гласували за "Атака", имат най висок IQ от гласуващите.

А на мен не ми е ясно защо подкрепяте Волен Сидеров? Той не може да дойде на власт, а вие гласувате за опозиция. Така ли? В крайна сметка опозицията не променя нищо. Но да кажем, че "АТАКА" дойдат на власт. Как ще оправят България? Та те със собствената си партия не могат да се оправят.
    Пак грешка. България въобще не е бедна държава. Просто парите не се насочват в правилната посока. (само за сведение - в района, в който чужда фирма искаше да строи съоражение за извличане на злато, има злато за няколко милиарда долара., без да говорим за други източници за благородни метали)

Казваха - има подкупни депутати, които дават гласовете си - то какво се оказа техни дапутати са дали гласовете си за оправляващата коалиция.
    Това е така, защото "Атака" трябваше бързо да се създаде като партия, за да успее да влезе в парламента и пробие крепостта на мафията. В това кратко време нямаше излишно такова, в което да се прави качествен контрол по тази точка. Е, важното е че, разбиха крепостта на мафията. А и е по-добре от рано да се махат помиярите, за да знаем, че пътят ни е чист. По добре малко, но верни хора, от колкото много, но предатели.

Казваха - има педофили и педерасти в парламента (Казаха го по СКАТ) - то какво се оказа? техен депутат е такъв.
    По-горе съм написал защо.

Казваха - има депутати, които со хулигани, потъпкват българските закони и се мислят за богове илъжаг народа - то какво се оказа? Чернев и Сидеров не само излъгаха народа, ами и следствието - нещо много по-сериозно.
    Пак погледни по-горе.

"АТАКА" - всеки път викат лошите са другите и всеки път лошите се оказват те.
    Я ми разясни защо.

Да не говорим, че в АТАКА всеки си гледа интереса и партията многоскоро ще се разпадне (за щастие).
    Точно защото си гледат интереса, "Атака" няма да се разпадне.

И не мога да разбера как вярвате на човек само заради думите му. Та той няма реално извършени действия, с които да е помогнал на държавата ни.
    Пак грешка (пак!). Той е предлагал много проектозакони, но тъй като са малцинство, никой не ги приема(странно защо ). А и кой се зае с искането да се махнат високоговорителите от джамията в София? БСП? СДС? ДПС? НДСВ? Не!

А и след всичките тия скандали около "АТАКА" не се ли замислихте, че тези хора собствената си партия не могат да оправят пък камоли българският народ.
    Не "Атака" прави скандалите, а всичката сган в парламента и "нашият" президент.

===================
    Май трябва повече да ползваш собствения си мозък. Чалгата, Слави, Биг Брадър, БТВ, НОВА и БНТ ти се отразяват зле върху нормалното му функциониране.

Град
    Варна
    Преиначил си ми думите. Това за предубедеността го няма в проучването. Проучването паказва, че това са безработни хора, хора без основно, пенсионери, расисти или НЕУСПЕЛИ висшисти. Тоест хората, които дърпат България назад. Но с8 теб няма какво да приказвам с теб. Ти си страшно предубеден. Вместо да се замислиш вурху думите ми ти почваш да измисляш какви ли не неща само, зада подкрепиш "АТАКА". Аз се замислям върху товите. Ти си с промит мозък. Да ти питам нещо - пили си хапчетата?

Къде съм казал, че България е бедна държава? Аз не живея зл, както и ти след като можеш да си позволиш компютър и интернет, защото в бедните дължави хората нямат какво да ядат, а тука ти имаш пари за странични работи, които не са евтини.

Като казах повече с теб няма да споря, защото ти си предубеден и с промет мозък, сома че не от БНТ, БТВ или НОВА, а от нещо което е много по-зле от тях - ТВ САКАТ (или СКОТ).

Преиначил си ми думите.
    Думите съм ти ги копирал точно 1:1

Това за предубедеността го няма в проучването. Проучването паказва, че това са безработни хора, хора без основно, пенсионери, расисти или НЕУСПЕЛИ висшисти. Тоест хората, които дърпат България назад.
    Не знам къде си го чул това, но точно тези, които не гласуват за "Атака" дърпат България назад, защото гласувайки примерно за БСП, ДПС, НДСВ и т.н, безчинствата им продължават, т.е продължават да крадат и да не насочват парите там където трябва. Само за 2 години Доган открадна от българския народ (измежду който едва ли ти може да се причислиш) 600 милиона лева. Изсекоха горите ни, за да може утре като прелеят язовирите да станат същите наводнения и да загинат пак хора - благодарение на теб и други такива !

Но с8 теб няма какво да приказвам с теб.
    Разбира се, че няма. Та ти не може и да убедиш и малко дете със слабите си аргументи.

Ти си страшно предубеден.
    Аз разсъждавам, не се поддавам.

Вместо да се замислиш вурху думите ми ти почваш да измисляш какви ли не неща само, зада подкрепиш "АТАКА".
    Не ги измислям, защото това е цялата аподиктична истина. Тя не ти харесва ли? Не я приемаш ли? Докато не си свалиш розовите очила няма и да разбереш за какво става дума.

Аз се замислям върху товите. Ти си с промит мозък.
    Имам наблюдения, че всички анблок се хвърлят с това становище върху привържениците на "Атака". За пореден път ще те помоля да изведеш аргументи за това си становище, защото забелязвам, че поднасяш ирелевантни такива, който не могат и да се приемат за аргументи.

Да ти питам нещо - пили си хапчетата?
    Защо винаги всеки, при опит да оплюе "Атака", използва този израз? Тази реплика от чичкото по бТВ ли я чу, защото ми се струва позната? Това "изказване" пак показва безсилието ти да ми репликираш адекватно. Безсилието на точно такива като теб ще гласуват за Гоце ага, Беронов или другите.

Къде съм казал, че България е бедна държава?
    Да, не си казал. И?

Аз не живея зл, както и ти след като можеш да си позволиш компютър и интернет, защото в бедните дължави хората нямат какво да ядат, а тука ти имаш пари за странични работи, които не са евтини.
    Аз, за разлика от такива като с мойто положение, които мислят за собственото си благоденствие, се опитвам да помогна на всички без значение от материално положение, но ти май не си склонен да повярваш, че подобно нещо може да се случва. Е, в "Атака" поне е така и това е признакът, който я отличава от другите. Там всеки се опитва да помогне на ближния, за разлика от други такива, които всеки ден се събуждат с мисълта дали няма някой да го хване за поредната сделка станала под масата.

Като казах повече с теб няма да споря, защото ти си предубеден и с промет мозък сома че не от БНТ, БТВ или НОВА, а от нещо което е много по-зле от тях - ТВ САКАТ (или СКОТ).
    Къде са ти аргументите, колега? Пак безсилен да изложиш такива?
    А и не, не е това причината. Причината, както всички четящи мненията ти забелязват, е безсилието ти да ми се противопоставиш в полемиката. За разлика от "бТВ", "БНТ" и "НОВА", телевизия "СКАТ" единствена показва реалността в България такава каквато е, без да я облича в хубави дрешки с цел замазване на погледа на такива като теб и за да мислиш, че тази телевизия е от "лошите", промитият мозък трябва да си ти, защото репортажите и предаванията по тази телевизия не са инспирирани от самата нея, а от българските граждани, по които желание се правят. Между другото това е единствената телевизия, която съм склонен да наричам българска и национална.

За пореден път ми репликираш със слаби и невярни доводи и това е признакът, по който различавам хора като теб отдалече. Това е и причината все още да се гласува за изметта в парламента. Да ти кажа честно, до сега не е имало човек с който спроя, да е вадил истинни аргументи в целта си на оплюване на "Атака". Те просто висят във въздуха. И това не случайно е така. Както е казвал навремето Айнщайн - МИСЛИ !

Фен
    Град
    София
    Е,извинявай,що си мислиш,че "Бамзе" треа да ми говори нещо?

Аве ЦезАр,грамотнико!

Казвам се Станчо Антонов и съм на 23г.
    Живея в Гевгелийския квартал на гр.София.
    И изобщо не ми е приятно да се представям на хора, като теб!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Човек
    Мама, тате и телевизиите БНТ, НОВА и бТВ само ви наливат с черпак в главата това, което те искат да си мислите за "Атака" - че били разбойници и т.н. Никой обаче не си прави труда да поразсъждава със собствения си мозък. Ето например Доган със закрилата на Първанов открадна 600 милиона лева от Държавния резерв докато вие тук плюете по "Атака" и това ще продължава, ако не я подкрепим. Ако това ви харесва, още от сега ви препоръчвам да си вземете билет за Турция. Все пак трябва да отбележа, че е наистина трудно да се спори с предубедени хора като вас.
    Незнам друга държава по света, в която младите хора да разбират от политика или поне да се вълнуват!
    По-"нормалния" начин на живот е всеки да си знае и защитава правата, както и да се грижи поне малко от малко за ближния! А нашия народ е брутално неграмотен юридически и кошмарно разединен. Масово хората в София са се овълчили или зомбирали. Никой не смее гък да каже от шубе, камоли някой да осъди държавата или някоя по-сериозна фирма!

Аз съм се зомбирал, защото работя на три места и уча в Техническия Университет в София

Нормално е в кавички, защото тази дума в българския речник е объркана. Във България всичко ненормално е нормално! Шашава работа

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Човек
    Незнам друга държава по света, в която младите хора да разбират от политика или поне да се вълнуват!
    По-"нормалния" начин на живот е всеки да си знае и защитава правата, както и да се грижи поне малко от малко за ближния! А нашия народ е брутално неграмотен юридически и кошмарно разединен. Масово хората в София са се овълчили или зомбирали. Никой не смее гък да каже от шубе, камоли някой да осъди държавата или някоя по-сериозна фирма!

Аз съм се зомбирал, защото работя на три места и уча в Техническия Университет в София

Нормално е в кавички, защото тази дума в българския речник е объркана. Във България всичко ненормално е нормално! Шашава работа
    Тва,че не знаеш не означава,че няма!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    НЕ вярвам на Атака.
    Твърдо против тях съм
    И аз!

ТУМБУРАКИ
    Guest
    БОЛИ МЕ КУРО ЗА СИДЕРОВ,АМА ВИ СЕ ЧУДА НА АКЪЛО,ТОЛКО ЛИ НЕ ГО ВИДИТЕ КЪВ СМАЗАН ПАЛЯЧО Е?СЕДЯЛ В ЕДНО КАФЕНЕ С ДОГАН...А ПРЕЗ МОЗЪКО НЕ ВИ ЛИ МИНАВА МИСЪЛТА,ЧЕ МОЖЕ БИ СА БИЛИ НА ЕДНА МАСА И СА СЕ ЧЕРПИЛИ С МАНАФО?ЧЕ СИЧКИТЕ СИ СЕ СЪБИРАТ,ДЖОКАТ МАСТИЧКА С КЮФТЕНЦА,ЕБАТ,И ВИ СЕ СМЕАТ НА АКЪЛИТЕ,ЧЕ ГИ СМЯТАТЕ ЗА НЕЩО РАЗЛИЧНО,А ТЕ СА ЕДИН ОТБОР ИЗРУДЧЕТА С ОБЩО НАЧАЛО(И ЕГА С ОБЩ КРАЙ,В ОБЩО МАСОВ ГРОБ)

Повече от фен
    abe prostaci ataka sa sled turcite nai-golemite bokluci. samo i edinstveno BOIKO BORISOV.

Град
    Варна
    Пиш малко по-грамотно и на български тогава викой на някой простак. Те "Атака", че са супер смешни и че са хулигани и т.н....истина е да. Но и Бойко Борисов не е цвете за мирисане. Той е просто една мутра. И защо хората знаят да гласуват с негативен вот не ми е ясно. По този начин НДСВ спечелиха предишните избори, по този начин "АТАКА" влезе в паламента, по същият начин и Бойко Борисов ще вземе много гласове. Защо гласувате за някой, за който незнаете нищо, който не е направил нищо и които знае само да приказва "другите са лоши", "не сте виновни вие за личните си неуспехи", "турците, циганите, евреите ви са виновни", "управляващите са ви виновни" и т.н.? Защо?

Супер фен
    НЕ!!!

Пиш малко по-грамотно и на български тогава викой на някой простак. Те "Атака", че са супер смешни и че са хулигани и т.н....истина е да. Но и Бойко Борисов не е цвете за мирисане. Той е просто една мутра. И защо хората знаят да гласуват с негативен вот не ми е ясно. По този начин НДСВ спечелиха предишните избори, по този начин "АТАКА" влезе в паламента, по същият начин и Бойко Борисов ще вземе много гласове. Защо гласувате за някой, за който незнаете нищо, който не е направил нищо и които знае само да приказва "другите са лоши", "не сте виновни вие за личните си неуспехи", "турците, циганите, евреите ви са виновни", "управляващите са ви виновни" и т.н.? Защо?
    А за кой друг бе,мощен?За Костов ли?Който носи главна вина за положението на България в момента!За царя ли?Който направи най-голямото разграбване на България за 13 века история!За БСП?Които в момента са повече дясни отколкото леви?За Бойко ли?Една от най-големите мутри във властта!Май останаха Доган и Сидеров!
    Аз подкрепям АТАКА,щото в момента САМО ТЕ показват,че мислят за България!Изобщо не казвам,че са безгрешни и тн,но реално те са единствената опозиция на тази клика,която ни управлява в момента!И не ми казвай,че не правят нищо,щото НЕ Е ТАКА!И ще ти кажа нещо друго-самият факт,че всички медии и партии говорят с такава злоба срещу АТАКА и сипят един куп лъжи върху нея,подсказа,че тя е на прав път!

Град
    Варна
    Аз лично когато навърша 18 бих гласувал за партията, при което управление съм живял най-добре финансово и още няколко критерий. Не бих галсувал в никакъв случай за АТАКА, БСП, ДСБ или ДСП. Най-вероятно ще гласувам за НДСВ или СДС. Отде го измисли това, че Симеон е направил най-голямото разграбване за последните 13 века. Моето семейство страшно много увеличи доходите си през това време. Доста от познатите на семейството ми също си увеличиха доходите по това време. Да може дза ми кажеш, че преди това съм бил твърде малък, за да преценя доходите на семейството си може и така да е. Но сега много по-често купуваме месо. Купихме си страшно много техника, а преди това не сме си купували. Купихме си нова кола (макар и на заем), а сега ще си купим нов апартамет в центъра, макар и отново на заем. Като гледам хората около мен те също са доста по-богати от преди.

Това, което правят АТАКА е само, за да ги дават по телевизията. Медиите ги показват по този начин, защото АТАКА е скандална партия и цели да има такъв имидж.

Да кажем, че Атака мисли дооброто на България. Те пак не могат да направят нищо. Та те собственита си партия не могат да оправят пък камоли държавата. Освен това не държавата е виновна за това дали един човек е беден. Виновен си е той. По-голямата част от българският народ (особено поколението от съц.времето) са страшно мързеливи и не им се работи. Как тогава искаш да успеят и да не живеят зле?

За СДС аз лично никога няма да гласувам!На почти 19 години съм,не си спомням много от тяхното управление,но са ми казвали достатъчно неща за да съм твърдо против тях!
    За НДСВ-ами едвали успехът на семейството ти се дължи на управлението на Симеон.
    Аз не съм измислил това,че той е направил най-голямото разграбване на България!Просто това е така!Този човек осакати армията ни,оразя ракетите ни,изсече горите ни,подписа този изключително глупав договор с ЕС,"осъди на смърт" АЕЦа,върте си далаверите с приватизациите,даде земята ни за продан,вкара във властта антибългарската партия(противозаконна) ДПС и тн. и тн.

За АТАКА-всичките тези проблеми идват от партиите,с които ПАРТИЯ АТАКА направи Коалиция АТАКА за да влезне в парламента!Тва трябва да се знае!Освен това за АТАКА се проговори по медиите(всички освен СКАТ) един ден преди изборите(естествено в разрез с Конституцията,за което нямаше наказани)!И то за да се втълпи на хората да не гласуват за тази партия,щото тя щяла да попречи на иначе гладкия път за влизане на България в ЕС!Интересно ми е защо не се чу нищо по същите тези медии,когато АТАКА правеше митинги против американските бази?Защо не се чу нищо,когато АТАКА беше втора политическа сила?А,когато стана това на Тракия,всички на следващия ден бяха сигурни,че Волен Сидеров е виновен,без да знаят въобще какво се е случило!Тогава господата управляващи пак противозаконно приеха една декларация,с която осъждат действията на Волен Сидеров(естествено без никакви доказателства)!След това всички в купом казваха,че единствената пречка да не бъде осъден той за "действията" си е имунитетът му.Е,сега като няма имунитет(вече от няколко месеца) защо вече не е в затвора?
    Сега можеш да видиш същата ситуация-да си чул някъде за кандидатурата на Волен Сидеров за президент?Всички си мълчат като бит гъз и за това,че последното проучване на "Галъп"(не съм сигурен,че беше точно тази де) показва,че той е на второ място след Първанов.Хайде ще видим какво ще бъде един ден преди изборите на 22 октомври...

Повече от фен
    az li4no stanali na 18,6te glasuvam za BOIKO BORISOV ili PARTIQTA NA CARQ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си