- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Вярвате ли на "Атака", че мислят за България?
Ами аз определено не съм китаец,както и ти със сигурност не си българин!Хахха. Аз съм толкоз турчин, колкото ти китаец?
Това с черните букви го оставам без коментар!Като започнем... прави впечатление, че по-голямата част говорят страшно диалектно, т.е. са страшно неграмотни. По голямата част от хората винаги почват да говорят по телефона със включен звук на телвизора (въпреки многото напомняния но водещите да си изключват слушалки), което показва че са тъпи и десет пъти да им обясняваш смисъл няма. Освен това - според проучванията основната част от зрителите на ТВ САКАТ са нискообразовани, ниско платени, безработнии пенсионери т.е. основно неуспели хора, които друга работа си нямат или пенсионери, които вече не са с акъла си. За това е тъпа. Хулиганско е тъй като участниците и водещи, които се появяват по телевизията са хулигани. Помниш ли случките с Волен Сидеров и Павел Чернев? А? Само не ми казвай, че някакъв 70 и колко си годишен дядо ще прави атентат срещу Волен Сидеров и Главорезите му. А защо Шофьорът му се оказа криминално проявен? После ми говори, че не са хулегани.
За другото-"Спортен свят","Часът на Милен Цветков","Едно към едно" и тн.-все предавания,в които не рядко се включват зрители,които не си изключват звука на телевизора.
Посочи ми едно такова проучване!
Помниш ли,че всички казваха,че единсвената пречка да не осъдят Волен Сидеров е имунитетът му?Защо тогава след като вече е без имунитет,четири месеца след тази случка не е в затвора?Но тъй като ти зачетна тази тема да те попитам-защо баща и син посреднощ карат "болния" дядо с две различни коли,като дядото е в по-старата?Защо този същия "болен" дядо е изписан на следващия ден?И как така случайно се оказа,че бащата има бизнес връзки с БСП и ДПС?Нужно ли е да ти припомням какво каза Първанов за един немски вестник за АТАКА?
За Чернев-след гостуването му при славчо всички разбраха за какво страва въпрос!
За шофьора-назначен е на този пост познай от кого-Павел Чернев-случайно нали?
Така ли?И по коя телевизия си чул за АТАКА?Къде по точно си видял тия плакати?Щото аз чух за АТАКА по телевизията(без СКАТ) ден преди изборите,когато по повечето телевизий,нарушавайки закона естествено,алармираха за "опасността",която ни грози,ако АТАКА влезне в парламента...За други партии се сещам за "Новото време","Коалиция на розата","евророма","дром",тая на Батето и тн.Да. Но аз единствената подобна партия, за която разбрах (преди изборите) от телевизията и плакатите беше "АТАКА". Така е станало и с останалите гласоподаватели вдяли са плаката и са решили да гласуват с негативен вот за "АТАКА".
Като за начало потърси значенията на понятията "народ","нация" и "малциство"!Незнам какво не съм научил, но ти като не можеш да се аргументираш против тезата ми и почваш да отправяш лични обиди
Мдааа,определено не си българин!Знам за изказването на Адем Кенан и какво? Той е същият като Волен Сидеров само дето няма подкрепа зад гърба си. ЗНаем за изказването му само, защото е бивш дуптат и защото доколкото си спомням президентът заведе дело срещу него. И как така наречените "патриоти" ще оправят България. При положение, че в повечето случаи са ниско грамотни, ниско платени, безработни или пенсионери или скинари (по нагоре казах защо са такива). Така наречените "патриоти" страшно много дърпат България назад. Така, че те са далеч по-голям проблем от турцити (които всъщност не са проблем).
Всъщност беше осъден от ВМРО за 1500 лева(за това,че нарече българите "нация от изроди" и,че го е "срам да живее рамо до рамо с бившите си роби",за което трябваше да му бъде отнето гражданството моментално),след като Волен Сидеров призова от трибуната на парламента Първанов да сезира прокуратурата!
Значи непатриотите ще оправят България?
И да,тук си прав(да не повярва човек)!Не "турцити" са проблемът на България!Проблемите идват от хората,които се мислят за турци!
"А реално погледнато АТАКА нищо не могат да направят за да подобрят положението в България,тъй като са съвсем малко в парламента" -тази част!Прочетох отново. И какво? Тази партия определено не е "АТАКА".