Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Mo6no,не знам дали си турчин,но определено не си Българин (с главно "Б"). Атака при всички положения е полезна партия. Както писах вече - те са перфектната опозизия,тъй като ще пречат на гоелмите партии да мародерстват над страната и народа.
Интересно ми е ти за коя партия си,тъй като досега никъде не го написа? За Костов Мангала може би? СДС отдавна го няма. Онова истинското СДС,с чистите идеи,което се появи в края на комунизма и началото на "демокрацията"....
А аз Скат много рядко я гледам и изобщо не симпатизирам на Атака,заради тази кабеларка... По Скат има само едно готино предаванет и това е "През редовете" с Георги Ифандиев. Който го е гледал знае за какво става дума и как пича им разкатава майката на всичките чифути.
И защо? това, че не харесвам полит партия, която не харесваш ти? затова ли не съм българин?Айде аз като не хресвам кмета на Варна, значи ли че не съм варненец. Човек е такъв какъвто да се чувства такъв какъвто си иска. А ти да не би да си мислиш, че като поддръжаваш на тези смешници си много повече от мен? Напротив даже ти казах, че са направили проучване, според което феновете на АТАКА са по-бедната, неуспяла и неграмотна част от народа. Забелязъл съм, че най-много феновете на АТАКАобвиняват държавата за собствените си неуспехи и са страшно ограничени.И ми е смешно как такива "родолюбци" като теб говорят против строенето върху природата и колко милеят за природата ни (е то и аз съм против), а в същото време си изхвърлят боклуците не където трябва и самите те я замърсяват.

И между другото предаването се казва "между редовето", а не "през редовете".