- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Вярвате ли на "Атака", че мислят за България?
Аз лично когато навърша 18 бих гласувал за партията, при което управление съм живял най-добре финансово и още няколко критерий. Не бих галсувал в никакъв случай за АТАКА, БСП, ДСБ или ДСП. Най-вероятно ще гласувам за НДСВ или СДС. Отде го измисли това, че Симеон е направил най-голямото разграбване за последните 13 века. Моето семейство страшно много увеличи доходите си през това време. Доста от познатите на семейството ми също си увеличиха доходите по това време. Да може дза ми кажеш, че преди това съм бил твърде малък, за да преценя доходите на семейството си може и така да е. Но сега много по-често купуваме месо. Купихме си страшно много техника, а преди това не сме си купували. Купихме си нова кола (макар и на заем), а сега ще си купим нов апартамет в центъра, макар и отново на заем. Като гледам хората около мен те също са доста по-богати от преди.
Това, което правят АТАКА е само, за да ги дават по телевизията. Медиите ги показват по този начин, защото АТАКА е скандална партия и цели да има такъв имидж.
Да кажем, че Атака мисли дооброто на България. Те пак не могат да направят нищо. Та те собственита си партия не могат да оправят пък камоли държавата. Освен това не държавата е виновна за това дали един човек е беден. Виновен си е той. По-голямата част от българският народ (особено поколението от съц.времето) са страшно мързеливи и не им се работи. Как тогава искаш да успеят и да не живеят зле?
11 tochka deaktiven profil.