.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 171

Hybrid View

Десетина на ден, зависи не всеки ден излизам навън Обикновенно си получавам голяма сума докато не я изхарча и така.. напоследък нещата на към работа отиват.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Mi nie ne sme koi znae kolko dobre s finansite.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Nashite mi davat po 10 stotinki na den.Na 5 dni uspqvam da subera pari za banichka.

Град
    in the darkness
    Еми у нас финансови затруднения нямаме
    а иначе на мен ми дават по 30 лева на седмица отделно си имам кредитна карта чрез която те ми внасят пари в таз карта и когато тях ги няма за дълго време аз отивам и си тегля колкото са ми нужни и даже ми остават

ми справям се някакси със 500лв. месечно(дрехи и такива работи отделно),все пак човек трябва да се научи и да пести,въпреки че то сега толкова забавления има,че...
    Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
    -------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от liebeskummer
    ми справям се някакси със 500лв. месечно(дрехи и такива работи отделно),все пак човек трябва да се научи и да пести,въпреки че то сега толкова забавления има,че...
    хе хе айде ваште да ме усиновят...
    аз лятото по 10-20лв на ден, ама не ми ги дават наште, штот те не вадят толкова. аз си ги печеля
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от liebeskummer
    УАУ И се справяш "някакси"?! Малии това е колкото заплатата на майка ми Ако имах толкова пари...
    Иначе аз не се оплаквам,въпреки че понякога не ми стигат финансите...дават ми някъде около 10-15 лева на седмица,някой път повече,друг път по-малко...абе добре сме си,благодаря на Бог,имаме си всичко необходимо...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Em 4i ne sme EXTRA ama se spravqma nqkaksi. Kato bqh malka qdqhme samo sirene i ka6kaval i noseh drehi vtora ruka,i dosta drygi ne6ta... Ta poznavam bednostta i sega kogato ve4e sme po-doobre mi e lesno.Sviknala sum da nqmam.Kato malka nqmah igra4ki,ne si praznyvah rojdeniq den.. Abe sq razbiram kolko e hybavo da ima6 hybavo detstvo.. Edin den kato imam dete iskam da my dam vsi4ko koeto az sum nqmala

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Emi u nas sme dobre... v smisul imame vsi4ko neobhodimo 4e daje i otgore no ne si pozvolqvame izli6ni luxove...vinagi gledat az da sym dobre...i daje ponqkoga tva me pritesnqva za6toto te malko ili mnogo tyrpqt li6eniq samo za da sym dobre az....ne se oplakvam i ako mi otkajat ne6to ne se protivq ami ako naistina mnogo go iskam sami4ka si sybiram parite i si go kupuvam Dogodina lqtoto 6te rabotq 4e ina4e se 4uvstvam kato tyrtei vky6ti a ina4e na sledmica mi davat 10lv...e za disk-dopylnitelno

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Емиии...сякаш сме добре с финансите Дават ми по 20-25 лв на седмица и ми стигат пък и знам,че ако им поискам още някой друг лев не биха ми отказали
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Guest
    Майка ми е аптекарка, взима добра заплата ама само с нея сме за никъде, баща ми върти яко бизнес ама не ми дава стотинка, всичките си пари си ги изкарвам с работа (единственото изключение е че сега баща ми ми дава пари но поради причината че сега работя за него и не е хич лесно )

Повече от фен
    ами на мен ми дават колкото поискам(в границите на нормалното).бих казала че сме доста добре материално.от нищо не съм лишена,мога да си позволя маркови дрехи,почивка в чужбина и т.н. Майка ми се занимава с дрехи и поне не смята че е тъпо да си купуваш маркови дрехи,даже тя има повече дрехи от мен и всички са много скъпи.и все пак знам кво е да нямаш пари,щото допреди 5 6 години не можехме да си позволим доста неща и трябваше от някои неща да се лишаваме,ама сега всичко е наред

Супер фен

:)

ами.... няма точно фиксирано но повече от 10 лева на седмица ... едва ли

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ами.... няма точно фиксирано но повече от 10 лева на седмица ... едва ли
    uff, i az sum taka..gore-dolu tolkoZ mi otpuskat
    I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...

Guest
    6000 хии марки месечно.

amii po vreme na daskalo.. sutrin 2lv i vecher kat izlizam po 2lv.. i pak zavisi kude shte hodq.. no maika mi vecher se obuvam i vika.. imash li si pari ako kaja ne mi dava 2 i vika she ti stignat li..inache est. ima dni kogat mi trqqt i 3-4 no nikoga ne sami otkazvali.. raboti se zdravo u nas i zatva moje da se kaje che ima... ot nishto ne se lishavame

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Na6te sa dostatu4no glupavi da mi imat doverie... Parite, koito ne sa im po kartite sedqt do TV- ti i az si vzimam kato mi svur6at. Estestveno ne prekalqvam... Ako tam nqma kinti im iskam i mi se padat nqkude za cqlata sedmica, ne samo za daskalo okolo 18- 20 kinta. Ina4e ako iskam da si kupq ne6to- dreha ili ne6to takova, gi rusq otdelno. Na men cigarite mi precakvat ne6tata... Glavno za tva mi otivat dnevnite 2- 3 kinta...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Седмично получавам 5лв-нито стотинка повече

Голям фен
    Град
    sofia
    наще от 1 месец свикнаха да не ми дават и стотинка, така че толкова колкото си изкарам... лесно ви е на вас

Guest
    И аз получавам 5 Лв. на седмица и съм доволен.И даже често спестявам.Имам сестра (и двамата сме тиинове) и нямаме детска стая и пак ни е добре.(ако поискаме 2-3 лежа пожече дават без проблеми)

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    искам ли пари отговора е

иначе казано положението е манибегай

на мен за даскало по 2лв ми дават ама аз и не искам повече.. иначе ако кажа, че не ми стигат сигурно ще ми ги качат малко.. иначе като излизам.. не знам.. зависи колко пари имам и аз в мен останали от училище и си прая сметката къде ще ходя, а те ако са в добро настроение ми дават иначе... ама кво да се прави.. Лятото ми беше многооо добре щото и си бачках и наще ми даваха и беше повече от задоволително..
    Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Ескада
    Guest
    Еми ние сме си наред със финансите Аз лично имам определен месечен бюджет от 250 лева,но в тях влиза всичко.Пазаруване,храна......

3-5 лв дневно за даскало. Ако остане нещо - то е за другия ден . Останалото - доп.

Greets
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    на мене 15 лева джобни за даскало и т`ва е а иначе отделно за другите неща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си