.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 171
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен всеки ден ми дават,но общо за седмицата САМО за даскало околоо 20 лв..даже са много(и винаги ми остават ;д).Отделно са дрехите,кафетата и т.н..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Понякога забравям да си поискам... За храна на даскало харча малко, по кафета не ходя, общо взето разходите ми се свеждат до: тренировки, карта за фитнес, карта за автобуса... Отделно са дрехите и храната. Иначе колкото поискам - дават ми. Аз им искам на място, нямам определен седмичен бюджет...

Град
    София
    Ми 2-3 лева на ден .. Стигат ми за кола и сандвич .. А на един приятел му дават секи ден по 10 лева

Цитирай Първоначално написано от bebii
    Ми 2-3 лева на ден .. Стигат ми за кола и сандвич .. А на един приятел му дават секи ден по 10 лева
    Е аз пък имам приятел дето му дават по 50 лв. на ден за учелище за какво си говорим

Супер фен
    Град
    България
    Не ми дават. Аз си взимам. 2, 3, 5 или 10 лева(последното се случва много рядко)
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Еми 2лв. - 3лв. като съм на училище ама те си ми стигат даже ми остават ! Все пак една приятелка на мама детето и е в моя клас и му дава по 50ст. колкото да си купи солетки или нещо такова .. или му прави сандвич от вкъщи.Всички му се подиграват,а на мен ми е жал това, че на някой им дават по 4 лева за цигари и 5 да се наядат с всякакви глупости мак доналдс,кфс, и секви такива ... Незнам как ще го кара това дете всички го използват и го питат постоянно какво имате за ядене .. а родителите му са разведени баща му вобще не го издаржа.Има си малко братче.И когато дойдат в нас майка ми често ги кани на обяд или сутрин на кафе .. понякога се сабираме вечер.. и то горкото идва при мене и ми вика како имаш ли ладче ? (шоколадче) много ми е жал ... играе си с играчките на брат ми ... но са добри хора и никога не са ни искали пари,винаги са се грижели един за друг и не са правили лошо на никой.Майка му гледа да му осигорява учебници но...

Няма да изпадам в подробности, но не се оплаквам
    Винаги имам толкова колкото искам.
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен Аватара на Djuff
    За даскало им искам по 2 лв. да не се оплакват, а ако хода някъде другаде им искам колкото ми трябват и те дават... с камък на сърцето

3-лв Предназначени за закуска и нещо за пиене.
    2лв за кафе

Град
    Near To Hell
    Ами за даскало по 10 лева на седмица може и повече зависи.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    Еми 2лв. - 3лв. като съм на училище ама те си ми стигат даже ми остават ! Все пак една приятелка на мама детето и е в моя клас и му дава по 50ст. колкото да си купи солетки или нещо такова .. или му прави сандвич от вкъщи.Всички му се подиграват,а на мен ми е жал това, че на някой им дават по 4 лева за цигари и 5 да се наядат с всякакви глупости мак доналдс,кфс, и секви такива ... Незнам как ще го кара това дете всички го използват и го питат постоянно какво имате за ядене .. а родителите му са разведени баща му вобще не го издаржа.Има си малко братче.И когато дойдат в нас майка ми често ги кани на обяд или сутрин на кафе .. понякога се сабираме вечер.. и то горкото идва при мене и ми вика како имаш ли ладче ? (шоколадче) много ми е жал ... играе си с играчките на брат ми ... но са добри хора и никога не са ни искали пари,винаги са се грижели един за друг и не са правили лошо на никой.Майка му гледа да му осигорява учебници но...

тва е мн кофти

иначе аз не съм оставал без пари. дават ми по 3 лева за даскало. а и като им поискам за нещо ми дават... баща ми от време на време се прави на свидльо ама знам че ме бъзика абе не съм останал без пари

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    10тина лева на седмица за джобни
    пак толкова за излизане
    дрехи рядко си купувам ,козметика по-често -там взимам малко по-скъпи неща-около 20тина лева на месец ми стигат за това
    но имам и 40 лева издръжка така че се оправям г/д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Нормално : )

Град
    Sofia
    Откакто взех да си изкарвам парите с преводи,не завися от тях,но напослледък ми става малко по-трудно,защото нямам много работа

еми по 10 лв. на седмица ми дават и аз си имам спестени попринцип и така стигат иначе ако се наложи дават още ама аз гледам да си пр сметката иначе отделно за дрехи или нещо такова пак дават ама с голям зор

ПП. събота и неделя работя по малко в село и дават допълнително колкото си изкарам
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    10 - 15 лв най много на седмица. За храна, а ако искам дрехи или козметика си казвам или си спестявам. Не знам как на някой 16 - 17 год ( колкото мен, тоест ) му дават към 150 лв на седмица... тоест не знам за кво ги харчи де ;Д

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    аами обиковенно по 2 лева на ден,но аз напоследак гледам да не харча,защото на баща ми не са му плащали от края на април и са им казали че до края на годината ще им дадът само по 60 лева
    А иначе се издържаме със заплатата на майка ми(взима минималната)..но и тя нестига-по-голямата ми сестра е студентка вече 2-ра година и....
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

да ама нали се сещате че има значение на ква възраст сте също : ) Смисъл може някое дете на 11 години да му дават по 5 лева , а на някой тийн (16-17г.) по 2 : ) има значение : ) Та парите в никъа случай не са играли кой знае каква роля в живота ми в смисъл такъв че не обръщам внимание на пари. Седмично карам с 25-30 лева.

Супер фен Аватара на zero
    Не сме добре ...
    Мога да определя, че сме едно средностатистическо българско семейство, но кинтите не стигат
    //По колко ми дават на ден ?
    WTF от както се помня не съм взимал някаква определена сума всеки ден 0.0 само когато ми трябват кинти ми дават ...
    Никога не съм взимал като не са ми трябвали, но и никога стария когато са ми трябвали не е отказвал да ми даде

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Определено не стигат,получавам по 2 лева на ден за учебната седмица,а за събота и неделя освен ако не ги питам не ми оставят Но какво да се прави...

Голям фен Аватара на stelit0
    не съм искала пари от месеци имам си спестени и си ги харча на мен ми дават 5-10 лева на 6-ца мн съм си добре но май харча доста напоследък и закъсвам .почвам да пестя

Град
    във филма ..
    аз ли съм единствения откачалник, който не харчи пари насам натам (дори в училище) найс

Who's next!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    аз ли съм единствения откачалник, който не харчи пари насам натам (дори в училище) найс
    Спокойно,не си

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Спокойно,не си
    да,аз не съм си купувала закуска от началото на месеца...спестявам за подарък.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от Peshec
    Определено не стигат,получавам по 2 лева на ден за учебната седмица,а за събота и неделя освен ако не ги питам не ми оставят Но какво да се прави...
    и на мен по толкова... не се оплаквам, стигат ми. Няма какво толкова да си купувам
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си