- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как сте с финансиите в къщи?
като чета какво работят родителите ви оставам с чувството ,че нямате проблеми с парите.как се определяте:не стигат,стигат,имаме много.аз получавам по 2лв на ден .споделете ако обичате!
Не разбрах за джобните ли питаш или като цяло ама айде.
Когат съм на даскало ми дават 20 кинта на седмица и аз си ги разпределям както си искам. Естесвено само аз училище. За кино, дискотека и други такива неща са отделни разходи... и т'каА сега ваканцията ми дават кинти ден за ден в зависимост от това накъде ще ходя
![]()
Mi sq prez vakanciqta obshto vzeto kakto doidei pri mene kakto pri Wild{}Baby zavisi kyde shte se hodi
)))A kato sym si na daskalo po princip po 2-3 lv. na den si mi davat ponqkoga i po-malko a drug pyt i po-pove4ko,zavisi v kvo nastroenie sa i s kvo razpolagat
![]()
Ами на мен ми дават когато и колко си поискам не ги бърка колко искам даже вече не ме питат за ко са ми хахаха![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
emii i na men za daskalo mi davat 2lv.
a ina4e kogato izlzam nqkyde v zavisimost ot tova kolko pari sa mi nujni,tolkova mi davat![]()
Аз страшно рядко им искам пари. Те винаги ми дават сами, без да съм ги молила и не се чувствам лишена в никакъв случай...а доста свободна в това отношение.
Има още такива теми:
Като например тук
И тук
Изкарвам си ги ...![]()
Where we're going, we won't need eyes to see.
Колкото поискам- - толкова ми дават.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
блазе Ви
на мен за цялата седмица ми дават 3-4 лева,на вас това ви е дажбата за ден
Ахахахх никога не съм видял бедняци във форум![]()
Няма нищо срамно ако не ти (или не могат) да ти дават по 938752 лева на ден. Парите развалят. Ето пълно е с курвета (ауу знам знам за някои от вас курва момчетата наричат момичетата, за да избият комплекс или някъв такъв шитАма аз съм по-умен от вас! Не спорете с мен !ахахахахха) и разни гъзарчета дето си търсят боя
Абе парите развалят! Иначе аз карам с по 6-7 лева на седмица...
През учебно време с 25 лева на седмица и отделно са парите за weekend-a,а пък сега ваканцията по 4 до 6 лева на ден.![]()
mi principno se opitvam da ne iskam mn, snisal da ne zatrudnqvam maika, ama kato i go kaja tq mi kazva "nau4i se da pe4eli6, ne da pesti6"ama principno 2lv. na den... ako hodq nqkde ve4erta o6te nqkolko v zavisimost ot tfa kade.. e, imam syu4enici, det imat po 10-20lv. na dem..ama se 4udq za kfo gi pryskat.. ama naistina parite razvalqt, imam edin poznat det nikoga ne iska pari ot tqhnite, apak i te ne se se6ta mn 4esto, ne 4e sa bedni..daje naprotiv, 4oveka prosto si e 4ove4en :0 typo povtorenie..ama vqrno
tfa vaji za mn malko hora.. daje toi kazva 4e nqma nujda ot hrana, 4e se hrani ot vytre6nata si energiq :
))
Еми ний сме зле с финансите...не стигат много много и на мене баща ми само ми дава пари по 5 лева на седмица да речем...но иначе аз си имам доста спестени и се оправям някак си
![]()
Наще ми дават средно по 10 лв. на седмица и ми е чудно как ама някак си се оправям....ако не ходя на диско или на плаж ми стигат преспокойно,защото не обичам да ходя много по кафета...Понякога дори ми е оставал по 1 лев на края на седмицатаАко ми се наложи повече разбира се си искам и никога не са ми отказвали,но като ми дават една определена сума за цялата седмица аз сама си водя счетоводството и така се научих да съм малко по-отговорна....И баба ми помага понякога с по 5-10 лв. и съм доволна
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
зле сме. аз понене съм искала пари от месец. но по принцип към 8-10 седмично.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ами не стигат определено
даже днес преди да вземем заплатата на майка ми нямаше една стотинка вкъщи, буквално
Ама ще се оправим
Макар че никога не са ме лишавали от най-нужните неща.
Е,естествено от разни глезотийки и претенции да, но като цяло не съм усещала кой знае какви лишения![]()
в топла нощ през юли
ами не сме затруднени (за което благодаря на Господ)...не виждам смисъл да ми дават мн пари за ядене..щот в много от случаите аз не ям..но пък за сметка на това си купувам по-скъпи дрехи , бижута и др. такива глупости . Така става: по-малко- за хранаповече за дрехи и козметики и т.н...
ne se obijdaite,ama mi pravi vpe4atlenie,4e tuk vsi4ki ste mnogo razglezeni .. smisal dobre e,4e va6te imat pari i nqmate finansovi problemi,no tova zna4i li,4e trqbva da vi davat adski mnogo pari?spored men ne .. taka samo vi pravqt o6te po glezeni
![]()
na men mi davat 10 kinta na sedmica.. malko sa mi,ama ako privur6a parite ,na6te mi davat,ako im poiskam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
aZ pY jIVeq na Kfot Si vzEmakaJa na maika mi 4e Iskam pari i tq vzEmi mi prOtmoneto i si vzEmi kolko ISka6 i si vzimam doStata4no a Ne neKfi sumi po 10 kInta na den ili ne6to takova na mene mi trqbvat 1,60 za cigarki i s tf amoje si iskaram cql den ne mi trqbva Ni6to drugo
![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
ми стигат
но не оставам май много ф излишък![]()
на мен ми дяават към 8-10лв на седмица и тфа е
но ако поискам оште(мн рядки случай) ми дават
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ами попринцип ми дават 2-3 лева на ден (няма на седмица, на месец ...), но аз не ги харча всичките и така ми остават по 1лв , 1лв 50 ст., и така ми се сабират и после като излеяза някъде ги изхарчвам всичките![]()
като банка сме, само да си поискам и ЧЕ си купим вертолет за гъзария!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
ami nashte mi davat razli4no po 1 ili 2,3 lv.abe vopshte ne se gordeq s tova 4e mi davat po malko pari ot bratmi![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
polu4avam 30lv za u4ili6te(ot ponedelnik do petuk) i otdelno mi davat za weekenda kolkoto mi potrqbvat.dopulnitelno si imam kum 200lv za slu4ai kogato gi nqma puk mi trqbvat i debitna karta ako mi potrqbvat pove4e kogato ne sum si v grada(u4a v drug grad)
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Между 3 и 5 лева на ден.
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!