- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALI!?
Блаа блаа блаа...гръмнало че ви събрало тук в тая тема. Откакто е създадена все едно и също - "метълите са тъпиии, метълите са гадниии" , "метълите са готиниии, метълите са великиии". Що не вземете да си гледате работата и да си слушате музиката която ви кефи?! На това му се вика НЕ ГЛЕДАЙ В ЧУЖДАТА ЧИНИЯМалко е просташко да обсъждаш хората за това к'ва музика слушат. Все едно някой да направи тема CHALGADJII и да почне да ги обижда в нея... чудя се как биха се почувствали те, както и всички други които обиждат метълите че и останалите хора които пишат в темата
![]()
мисля, че на всички им е ясно, че чалгарите са яко прости, то няма кфо да се коментира.![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Tyjno no fakt!!!Първоначално написано от †Dead.Mind†
pak prostotii...
i az ve4e se otkazah.....Първоначално написано от xandria
Абе хоракво ви пречат металите
И те са хора
Леле колко сте изписали по темата(не ми се чете)ама на мен са ми даже интересни и имам много приятели които слушат метал.Най ме дразни обаче като ми кажат че аз съм метъл!!!Егати!И викам"По какво позна!?"-"По това че слушаш Green Day,Blink182,Sum41,The Offspring и др. ,а не Дади Янки,Орк.Кристал,Педесет цента,Преслава и т.н.По това че не носиш REPLAY и Converse а по-широки дънки и кецове!!!К'вото си искам ще нося!И ако Green Day,Blink182,Sum41,The Offspring са метал групи аз ще се хвърля от някъде!Нямам думи!
![]()
маа фака
Дюд, какво значи "и те са хора"? Ми то всички сме хорабез значение дали слушаш Азис, Шамара, Еминем, Кредъл или Сашка Васева. Всички сме хора и всеки си има право на свой вкус и свой начин на живот, точно за това не разбирам защо тази тема не е заключена още
![]()
Kak 6e zaklu4vat METALI, be? 4uva6 li se? Az samo tuk pi6a, 6ot ima s kogo da se zaqm...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
HAHA kefi6 ma...Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
Не,He,He!Иэключено.Аэ си написах тая тема,моля ви се,да си стой тук.Първоначално написано от [LP
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
gledam i se smeq ... ne sa li te u4ili 4e se pishe -> metYl? ae nau4ete go veche .... ta metAl-ite ne sa hora - tova sa prirodni rudi,izkopaemi ili kakvoto tam bqha ...Първоначално написано от ^SpideR^
da az pyk slusham med,cink,olovo,kalai,jelqzo,chugun i t.n. male shte zahapq klaviaturata sled malko ot smqh !!!Първоначално написано от ^Spider^
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
да ти кажа както ми дойде го пиша ама вече ще внимавам!!!
маа фака
pi4 mama i tate ako ne ti platqt net-a sledfashtiq mesec ti maina sha trqq sa samoybiesh...prost si kat` kremikofska kyrtica...koi faobshte ti kaa za toa sait...idi i dfamkata se zasilete f nekoq stena...a po temata....nqmaПървоначално написано от ^SpideR^
![]()
Принципно нямам нищо против темата за това че е твоя, а за това че в нея безсмислено се хранят т.нар. МЕТЪЛИ и т.нар НЕМЕТЪЛИ. В това няма смисъл просто щото нито метълите ще спрат да слушат тая музика, нито другите ще прослушат метъл, просто отношенията между двете страни се изострят и форумците се намразват ако не си забелязала от по-предните страници.Първоначално написано от VAMP_GIRL
А да и...
Аз ги слушам, и какво от това? Има ли значение при положение че се кефя и на групи като Nightwish, Cradle Of Filth, SOAD и Slipknot например? Според мен значението е никво...Първоначално написано от Sinister_Doll
Оу, Джийзъсе! LP и Cradle?! Оу, Джийзъсе!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Tiho Tiho - neka se pravim 4e tova ne sme go vidqli :PПървоначално написано от Sinister_Doll
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Боже помилуй, миня!Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
е, не е толкова фрапиращо ... аз слушам кайли (80те-90те год.) и боргир, примерноама кайли е пъти по - яка от лп.
факт.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
малко извън темата, но просто не мога да си замълча:
аватара на mary_jane_666 си е чист душевен оргазъм!![]()
q prevedi 4e neznam kvo zna4i t'vaПървоначално написано от пор
![]()
Admin-Coki:
не може да се преведе, трябва да се почувстваПървоначално написано от tedo_davis
![]()
abre daite mi predlojenie za 3-ta kartinka v podpisa bre
Admin-Coki: