.
Отговор в тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 393

Тема: METALI!?

то пък едни метълчета ... на корн (!?)
    не бе, намираха се ... ти сама видя
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    I taka metul4eta.... Kakvo 6te kajete za KORN?Imam predvid za teq deto bqha na koncerta v4era.
    Да бях, те са супер тъпи...
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Abe tebe nikoi ne te pita.az pitam tiq deto bqha na koncerta-ti kat ne si bil ne se obajdai

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    Abe tebe nikoi ne te pita.az pitam tiq deto bqha na koncerta-ti kat ne si bil ne se obajdai
    Не четеш ли бях и бяха много скапани!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Guest
    Внимавайте какво говорите. Корн са от конкуренцията. Те са агенти на C.I.A., които разследваха поредното убийство в София Като нищо можете да се окажете в затвор със строг режим!

Повече от фен
    Град
    HELL
    zashtoto komersialnite pikli, koito sreshtame vseki den po ulicata, s ednakvi dreshki, nqmat sobstveno mnenie, a se vodqt po obshto prietoto, i gi e shube da se izpravqt i da bydat razli4ni

Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    zashtoto komersialnite pikli, koito sreshtame vseki den po ulicata, s ednakvi dreshki, nqmat sobstveno mnenie, a se vodqt po obshto prietoto, i gi e shube da se izpravqt i da bydat razli4ni
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Супер фен

:)

аз бях на концерта наистина имаше супер много тапаци... по едно време видях някви с фанелки на LP мислех да им строша главите ама ... се сдържах дано са им ги счупили в погото но тук там се виждаха и хора дет не са някви загубени глупаци с тениски на корн купени оня ден от илиенци а относно темата ...аз слущам метал от 7 години ... демек от 10 годишна възраст и мисля че мога напълно реално да се нарека метал най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика

Град
    Somewhere you aren`t and you`ll never be ;]
    Мила Линкин Парк,Аврил и другите боклуци които слушаш не са метъл....спокойно ти не си метълка

А това за какъв ще те мислят и дали ще имаш приятели не зависи от това каква музика слушаш а от това какъв човек си...аде обличай се като чалгарка или рапарка слушай чалга или рап и 100% съм сигурен че пак ще пишеш "ми нямам приятели...защо всички ме мразят...аз само исках да съм генгстъ джи а те ме правят на гъз" и обичайните простии

Eдит - Корн също не са метъл

хм...металите са си хора като всички останали...кво като се носиш с черни дрехи,че слагаш черен молив...че слушаш по-тежка музика...мен лично тея хора мн ме кефят,защото всъщност са готини и външият им вид не ме плаши...чалгаджиите като носят блузки и дънки от по 10-15 лв да не би да са нещо повече?
    Put me in your mix

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    аз бях на концерта наистина имаше супер много тапаци... по едно време видях някви с фанелки на LP мислех да им строша главите ама ... се сдържах дано са им ги счупили в погото но тук там се виждаха и хора дет не са някви загубени глупаци с тениски на корн купени оня ден от илиенци а относно темата ...аз слущам метал от 7 години ... демек от 10 годишна възраст и мисля че мога напълно реално да се нарека метал най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика
    Absolutely sum saglasna.Az kat gi vidqh oniq s teniski na LP i izdivqh,a puk ima6e i edna deto be6e oble4ena v rozovo.. prosto nemam dumi.Ina4e koncerta be6e dosta kratuk.. vse si misleh 4e 6te svur6i kum 11:30 AMA TO... vse pak sme v Bg.. kvo da o4akva6

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Tva gore bqh az...

Stoner Rock GOD
    Guest
    най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика
    Ебахти постижението. Само да попитам сега твоя приятел на колко е ? 8 и половина или вече навърши 9, опа ... 10 ли чух е той голям бе. Знаеш ли какво ще ти кажа ? Не знаеш, как ще знаеш. Това, че даден индивид слуша една група от 10-100-1000 години не означава, че може да се нарече някак си. Метъл, метъл, та метъл. Има 1 млн. подстилове. Мога да ти изреждам с часове и кво ? Нищо, само ще ти влезе нещо в кухата глава. Имам чувството, че като кажете метъл все едно сте казали : планетата Земя, Вселена или нещо такова. МЕТЪЛ-А, драги деца, не е просто МЕТЪЛ. Той бива прогресив, пауър, хеви, дет, дуум, блек и какъв ли още не. При пънка е същото, при рок-а пак, при алтърнатив вълната само не е така! Linkin Park е метъл, колкото Лили Иванова е DJ, за KoЯn по-става това определение.

Много сте ми интересни. Аз съм метъл и се тупаш в гърдите и пишеш по някакви форуми защо не те приемали като обикновен човек. Шшш, ало врацата, къде ви е самочувствието. Щом почнахте да пишете из форуми значи работата е много сериозна. В българия рока, метъл и пънка нямат почва. Това не пречи да слушате, но трябва да си имаш едно наум, че си различен. Мислиш по друг начин, обличаш се по друг начин и т.н.

Сега за да не стане объркване и някой да ме нарече чалгар или незнам си какво още ще кажа, че слушам рок/метъл от 11 години вече. Имам над 400 албума, предимного стоунър/дуум рок и хеви/пауър/прогресив метъл и доста алтърнатив/гръндж. Обличам се както ми харесва, не се принизявам да нося изкрящи облекла, по алтърнатив го давам. В тоя ред на мисли ще кажа, че "метълите" всъщност не са хич алтернативни, защото всички са еднакви. Огледайте се като сте в свой води ще видите, че всичко до един си приличате. Преди няколко дни ходих на концерта на Scorpions и ме гледаха като полезно изкопаемо. Аз с дънки, боди с дълък ракав и отгоре рекламна тениска на Heineken. А сигурно от всички там съм слушал най-много рок/метъл музика и знам три хиляди пъти повече от тях - трютата. Предпочитам анурак на Nirvana. Мразя блек метъл! Не мога да понасям музика при която не разбирам какво пее вокала/вокалитката през цялата песен... Харесвам Opeth примерно, ама като знам българския фен какъв е, едвали някой ще ги знае, както и редица други групи. Стереотипа в България е :

Neo Metal - LP( Онея педалчета, да умрат дано ), КоЯn и до там се изчерпва всичко.

Black Metal - Dimmu Borgir, Satyricoon, Mayhem и край.

А да и фена на целокупното БГ метъл общество - Marylin Manson - шибаният позьор, бездарник! А момичетата "метълки" слушат в повечето случаи или блек или готик, до там се изчерпва метъла ... Ай сиктир!

Общо взето това са стиловете, които се слушат масово, като чалгата общо взето. Да започна с поздравите :

@Двамата агенти педали : лижите ли се бе ? Или свирки си правите извън работно време, я споделете, да ви го тура на измислените герой.

@Спортекс, шмортекс : чалгар, как е ? Гледаш ли новият клип на Гергана, праскаш ли чекий ... Да, нали ? Знаем те тебе, чекиджия такъв. Кой знае какъв смотан пубер си, а си много смел като си с клавиатура и мишка пред теб. Даже и да пишеш не ти се отдава особенно.

Град
    Nova ZAgOra/StaRa ZagOra

..

xaxa..az pak mn se draznq nqkoi,kato se nare4e metyl..i da slu6a Lpark naprimer..az ne se mislq za metylka..vypreki 4e slui6am metyl.i to hubav.az slu6am samo klasiki ot sorkta na metallica helloween..i dryn-dryn.no ne se pi6a za metylka nali?!a btw metylite sa super qki hora.osobenno sofiiskite
    blqblq...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    OK, po tozi vupros se razbrah me... Ne sum metulka... Moje da si skusvam guza po cql den da slu6am Black, Death, Alternative, Trash, Gothic, Industrial (da priznavam si) i Neo (Are sa kvo, slu6am i neo! 10 kam6ika 6e sa dostatu4ni, mislq si!!!) metul. Moje garderoba mi da e pilen do gore samo s 4erno i voyni6ko zeleno. Moje mayka mi da me debne kato izlizam ot banqta za da me vidi kak izglejdam, 6toto mi e zabravila liceto bez grim... I posle ne sum metulka. Za6to? Za6toto metulut ne e tova kak izglejda6, a kak se 4uvstva6... Ami az taka se 4uvstvam! Metulut e na4in na jivot! OK, be! Tva moeto aki ne e na4in na jivot, nz kvo e! Posle sum poziorka, 6toto osven redica veliki grupi si pozvolqvam da slu6am i malko KoRn, Slipknot, Godsmack, OTEP, System Of A Down i etc.- Neo metul! Da napravim raznosmetka... Izglejdam kato metulka, durja se kato metulka, 4uvstvam se kato metulka, no sum poziorka, 6toto na 15 ne moje da si metul?! Don't label me! Only I can do that! OK, ne sum metulka... No tvardq, 4e te (metulite, ne az) ne trqbva da se postavqt pod ob6t znamenatel. Otnosno metulkite (kato strani4en nabludatel- nemetul) moga da kaja, 4e slu6at (az su6to, vupreki, 4e ne sum metulka) mn pove4e ne6ta ot Dimmu Borgir, Mayhem i kvo be6e tam... Vupreki, 4e kato edin viden nemetul slu6am i tova... Da, naistina mn hora slu6at LP i si mislqt, 4e tva e metul, koeto men li4no mn me nervi... Nz kvo se zasqgam tolko, kato ne sum metulka... V moeto daskalo ima edna macka, deto hodi s rozov pantalon i bluzka na LP i mi obqsnqva "Ammm, i ti li si metulka? Az su6to..." Taq q napraih na trutka pred cqloto daskalo... Ne smee6e da se pokaje pred hora edin mesec, 6toto qko q ebavaha kva e "metulka". Manson 6te6e da me kefi pove4e ako ima6e pone 3 avtorski hita...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: METALI!?

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    За жалост доста тук наистина се засягат като кажеш истината!
    A каква е истината е мноол спорен въпрос. Някога
    през плиткия ти мозък минавала ли е мисълта, че това което ти мислиш за истина, може да не е? А минавала ли ти е мисълта, че хората имат различно мислене, разбирания, вкус за музика, обличане и т.н. различен от твоя. Никой не те кара да разбираш тоя стил, още по- малко да го харесваш. Но това да си изграждаш мнение за някого, само по това което облича и слуша, е наистина доста ограничено. Тъпо е да твърдиш, че някой е такъв и такъв, само от едно впечатление. Не можеш ли да останеш безразличен, и чак когато опознаеш съответния човек, да си правиш изводи. Или може би това е прекалено сложна процедура?

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Да ви го начукам на всичките, аз слушам К'ВОТО МИ ХАРЕСВА(като се почне от kingsize и се стигне до Cradle Of Filth)...
    Не се водя по ник'ви моди и т.н.. Обличам се КАКТО МИ ХАРЕСВА, бъдете малко по-индивидуални, мамка му.
    И.. бях на KoRn, концерта беше размазващ.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Tova s 4ernite parcalki ne e vupros na jelanie da se slee6 s ostanalite metuli i ne e vupros na lipsa na individualnost, za6toto nqma 4ovek koyto da iska da se razgrina4ava ot matricata pove4e ot men. Za men e 4ist vupros na principi. I wear only black until they envent anything darker! Tova e na4ina po koyto se 4uvstvam i taka se i obli4am... Priznavam, 4e tayni4ko mn se kefq, kogato nqkoy me gleda 6okirano ili se prekrustva kato, vidi lubimata mi bluza, koqto ima oburnat pentagram na gurba... Are sa! 4akam nqkoy da mi kaje, 4e e pozyorsko ili ne6to takova...

Guest
    Метълите са некви яко ограничени хора, са има некви двама нови в НБУ, (единя го сбърках с жена), кажи ми ква е целта да се облечеш със прилепнал червен кожен панталон да си сложиш червило и огромни ботуши които тежат повече от тебе кой ще впечатлиш и защо изобщо (не мене определено) А жените от същото стадо са просто ужастни.

Град
    Toaletnata 4iniq na "BG ARMIQ"
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от пор
    ТУК МЕТЪЛИ Н-Е-М-А. така че си сбъркала мястото.
    а ти какъв метъл слушаш??
    ти пък що реши така
    leleeee do sa ne bqh vijdal mike i my favourite bnad Iron Maiden na 1 mqsto uJAS!!vse pak si prava gledat te vse 1 deadman walkin!!ama na pametnika ne e taka tam si4ki sa takiva!!
    Vampires casts no reflection because their images are affront God.

-----StefanoS----

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Метълите са некви яко ограничени хора, са има некви двама нови в НБУ, (единя го сбърках с жена), кажи ми ква е целта да се облечеш със прилепнал червен кожен панталон да си сложиш червило и огромни ботуши които тежат повече от тебе кой ще впечатлиш и защо изобщо (не мене определено) А жените от същото стадо са просто ужастни.
    Dobre de, taka iskat i taka se obli4at horata...Koi e kazal 4e vuob6te iskat da vpe4atlqvat nqkoi!?! Prosto tova e tehniqt stil na obli4ane, muzika, izbo6to..na4in na jivot..i ne razbiram za6to trqbva da go promenqt , prosto za6toto na 4ast ot ob6testvoto ne im iznasq...Stra6no mnogo se kefq na teq hora, na koit naistina ne im dreme koi kfo misli za tqh, i praqt si4ko s keF, e evalata im praq i kFo..az su6to slu6am KoRn, Lacuna oil, Tristania,Vader..Apocalyptica, Him..ne kaam 4e sum metalka, nito puk mi haresfa da se ograni4afam s 1 stil muzika...po prostata pri4ina 4e ne obi4am da se slagam v ramki..Tezi hora, koito sa protiv metala, gothica, i vsi4ko ostanalo..prosto nz..to trqbva da ima6 opredeleno mislene i da vuzpriema6 ne6tata po opredelen na4in, za6toto poe4eto pesni naistna imat mnogo dulbok smisul..
    I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe^I^BrEaK
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Dobre de, taka iskat i taka se obli4at horata...Koi e kazal 4e vuob6te iskat da vpe4atlqvat nqkoi!?! Prosto tova e tehniqt stil na obli4ane, muzika, izbo6to..na4in na jivot..i ne razbiram za6to trqbva da go promenqt , prosto za6toto na 4ast ot ob6testvoto ne im iznasq...Stra6no mnogo se kefq na teq hora, na koit naistina ne im dreme koi kfo misli za tqh, i praqt si4ko s keF, e evalata im praq i kFo..az su6to slu6am KoRn, Lacuna oil, Tristania,Vader..Apocalyptica, Him..ne kaam 4e sum metalka, nito puk mi haresfa da se ograni4afam s 1 stil muzika...po prostata pri4ina 4e ne obi4am da se slagam v ramki..Tezi hora, koito sa protiv metala, gothica, i vsi4ko ostanalo..prosto nz..to trqbva da ima6 opredeleno mislene i da vuzpriema6 ne6tata po opredelen na4in, za6toto poe4eto pesni naistna imat mnogo dulbok smisul..
    Ясно, и аз си послушвам от време на време Корн и Менсън и Нирвана даже , металика даже и линкин парк (убийте ме) да не гоориме че слушам и чалга и рап и техно(много техно ) нито имам нещо против тия ето слушат метъл - конкретно говорех да тоя тип метъли като тия двамата - от километри си личи че тия дрехи са абсолютно чисто нови от некой супер скъп метъл шоп и единствената им цел е хората да се загледат в тебе и да си кажат брейййй глей го тоя .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Stoner Rock GOD
    най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика
    Ебахти постижението. Само да попитам сега твоя приятел на колко е ? 8 и половина или вече навърши 9, опа ... 10 ли чух е той голям бе. Знаеш ли какво ще ти кажа ? Не знаеш, как ще знаеш. Това, че даден индивид слуша една група от 10-100-1000 години не означава, че може да се нарече някак си. Метъл, метъл, та метъл. Има 1 млн. подстилове. Мога да ти изреждам с часове и кво ? Нищо, само ще ти влезе нещо в кухата глава. Имам чувството, че като кажете метъл все едно сте казали : планетата Земя, Вселена или нещо такова. МЕТЪЛ-А, драги деца, не е просто МЕТЪЛ. Той бива прогресив, пауър, хеви, дет, дуум, блек и какъв ли още не. При пънка е същото, при рок-а пак, при алтърнатив вълната само не е така! Linkin Park е метъл, колкото Лили Иванова е DJ, за KoЯn по-става това определение.

Много сте ми интересни. Аз съм метъл и се тупаш в гърдите и пишеш по някакви форуми защо не те приемали като обикновен човек. Шшш, ало врацата, къде ви е самочувствието. Щом почнахте да пишете из форуми значи работата е много сериозна. В българия рока, метъл и пънка нямат почва. Това не пречи да слушате, но трябва да си имаш едно наум, че си различен. Мислиш по друг начин, обличаш се по друг начин и т.н.

Сега за да не стане объркване и някой да ме нарече чалгар или незнам си какво още ще кажа, че слушам рок/метъл от 11 години вече. Имам над 400 албума, предимного стоунър/дуум рок и хеви/пауър/прогресив метъл и доста алтърнатив/гръндж. Обличам се както ми харесва, не се принизявам да нося изкрящи облекла, по алтърнатив го давам. В тоя ред на мисли ще кажа, че "метълите" всъщност не са хич алтернативни, защото всички са еднакви. Огледайте се като сте в свой води ще видите, че всичко до един си приличате. Преди няколко дни ходих на концерта на Scorpions и ме гледаха като полезно изкопаемо. Аз с дънки, боди с дълък ракав и отгоре рекламна тениска на Heineken. А сигурно от всички там съм слушал най-много рок/метъл музика и знам три хиляди пъти повече от тях - трютата. Предпочитам анурак на Nirvana. Мразя блек метъл! Не мога да понасям музика при която не разбирам какво пее вокала/вокалитката през цялата песен... Харесвам Opeth примерно, ама като знам българския фен какъв е, едвали някой ще ги знае, както и редица други групи. Стереотипа в България е :

Neo Metal - LP( Онея педалчета, да умрат дано ), КоЯn и до там се изчерпва всичко.

Black Metal - Dimmu Borgir, Satyricoon, Mayhem и край.

А да и фена на целокупното БГ метъл общество - Marylin Manson - шибаният позьор, бездарник! А момичетата "метълки" слушат в повечето случаи или блек или готик, до там се изчерпва метъла ... Ай сиктир!

Общо взето това са стиловете, които се слушат масово, като чалгата общо взето. Да започна с поздравите :

@Двамата агенти педали : лижите ли се бе ? Или свирки си правите извън работно време, я споделете, да ви го тура на измислените герой.

@Спортекс, шмортекс : чалгар, как е ? Гледаш ли новият клип на Гергана, праскаш ли чекий ... Да, нали ? Знаем те тебе, чекиджия такъв. Кой знае какъв смотан пубер си, а си много смел като си с клавиатура и мишка пред теб. Даже и да пишеш не ти се отдава особенно.
    Още един член на И.Д.И.О.Т.. Има известна истина в думите Ви. Само това за нас с колегата не е истина, моля Ви да не обиждате федерални агенти за да не се стигне до съд.

п.с. Опет са наистина една доста интересна и иновативна група. Слушал съм ги, но определено повече харесвам по-тежкия им период.

Stoner Rock GOD
    Guest
    Cool

Dobre de, taka iskat i taka se obli4at horata...Koi e kazal 4e vuob6te iskat da vpe4atlqvat nqkoi!?! Prosto tova e tehniqt stil na obli4ane, muzika, izbo6to..na4in na jivot..i ne razbiram za6to trqbva da go promenqt , prosto za6toto na 4ast ot ob6testvoto ne im iznasq...Stra6no mnogo se kefq na teq hora, na koit naistina ne im dreme koi kfo misli za tqh, i praqt si4ko s keF, e evalata im praq Cool i kFo..az su6to slu6am KoRn, Lacuna oil, Tristania,Vader..Apocalyptica, Him..ne kaam 4e sum metalka, nito puk mi haresfa da se ograni4afam s 1 stil muzika...po prostata pri4ina 4e ne obi4am da se slagam v ramki..
    Подкрепям с две ръце! Евала за последното с рамките! Приличаме си!

@Sinister_Doll - добре, бе. Разбрахме, че и ти си от масата, няма смисъл повече да говориш. Облеклото не показва какво слушаш и какво знаеш. То е просто начин да предадеш едно настроение! Ако се обличаш по друг начин няма да ти падне реномето на метълче, спокойно! То е важно, какво имаш у тиквата или по-точно какво знаеш за музиката и колко си слушал/а, а не как се обличаш. Мисълта ми е, че това, че се носиш по еди-какъв си начин не те прави - трю фен, а просто един от всички - метъли!

Айде поздрав : КоЯn - Freak On a Leash. Тая песен ми е звучала винаги тъпо, но все пак ми харесва, става за танци

Guest
    Вече казах - Да ви пикам на метъла!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си