.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 393

Тема: METALI!?

Град
    Somewhere you aren`t and you`ll never be ;]
    Цитирай Първоначално написано от Stoner Rock GOD
    най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика
    Ебахти постижението. Само да попитам сега твоя приятел на колко е ? 8 и половина или вече навърши 9, опа ... 10 ли чух е той голям бе. Знаеш ли какво ще ти кажа ? Не знаеш, как ще знаеш. Това, че даден индивид слуша една група от 10-100-1000 години не означава, че може да се нарече някак си. Метъл, метъл, та метъл. Има 1 млн. подстилове. Мога да ти изреждам с часове и кво ? Нищо, само ще ти влезе нещо в кухата глава. Имам чувството, че като кажете метъл все едно сте казали : планетата Земя, Вселена или нещо такова. МЕТЪЛ-А, драги деца, не е просто МЕТЪЛ. Той бива прогресив, пауър, хеви, дет, дуум, блек и какъв ли още не. При пънка е същото, при рок-а пак, при алтърнатив вълната само не е така! Linkin Park е метъл, колкото Лили Иванова е DJ, за KoЯn по-става това определение.

Много сте ми интересни. Аз съм метъл и се тупаш в гърдите и пишеш по някакви форуми защо не те приемали като обикновен човек. Шшш, ало врацата, къде ви е самочувствието. Щом почнахте да пишете из форуми значи работата е много сериозна. В българия рока, метъл и пънка нямат почва. Това не пречи да слушате, но трябва да си имаш едно наум, че си различен. Мислиш по друг начин, обличаш се по друг начин и т.н.

Сега за да не стане объркване и някой да ме нарече чалгар или незнам си какво още ще кажа, че слушам рок/метъл от 11 години вече. Имам над 400 албума, предимного стоунър/дуум рок и хеви/пауър/прогресив метъл и доста алтърнатив/гръндж. Обличам се както ми харесва, не се принизявам да нося изкрящи облекла, по алтърнатив го давам. В тоя ред на мисли ще кажа, че "метълите" всъщност не са хич алтернативни, защото всички са еднакви. Огледайте се като сте в свой води ще видите, че всичко до един си приличате. Преди няколко дни ходих на концерта на Scorpions и ме гледаха като полезно изкопаемо. Аз с дънки, боди с дълък ракав и отгоре рекламна тениска на Heineken. А сигурно от всички там съм слушал най-много рок/метъл музика и знам три хиляди пъти повече от тях - трютата. Предпочитам анурак на Nirvana. Мразя блек метъл! Не мога да понасям музика при която не разбирам какво пее вокала/вокалитката през цялата песен... Харесвам Opeth примерно, ама като знам българския фен какъв е, едвали някой ще ги знае, както и редица други групи. Стереотипа в България е :

Neo Metal - LP( Онея педалчета, да умрат дано ), КоЯn и до там се изчерпва всичко.

Black Metal - Dimmu Borgir, Satyricoon, Mayhem и край.

А да и фена на целокупното БГ метъл общество - Marylin Manson - шибаният позьор, бездарник! А момичетата "метълки" слушат в повечето случаи или блек или готик, до там се изчерпва метъла ... Ай сиктир!

Общо взето това са стиловете, които се слушат масово, като чалгата общо взето. Да започна с поздравите :

@Двамата агенти педали : лижите ли се бе ? Или свирки си правите извън работно време, я споделете, да ви го тура на измислените герой.

@Спортекс, шмортекс : чалгар, как е ? Гледаш ли новият клип на Гергана, праскаш ли чекий ... Да, нали ? Знаем те тебе, чекиджия такъв. Кой знае какъв смотан пубер си, а си много смел като си с клавиатура и мишка пред теб. Даже и да пишеш не ти се отдава особенно.
    Евала на такива хора

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slipaway
    Цитирай Първоначално написано от Stoner Rock GOD
    най добрия ми приятел и той е така от 8 годишен слуша металика
    Ебахти постижението. Само да попитам сега твоя приятел на колко е ? 8 и половина или вече навърши 9, опа ... 10 ли чух е той голям бе. Знаеш ли какво ще ти кажа ? Не знаеш, как ще знаеш. Това, че даден индивид слуша една група от 10-100-1000 години не означава, че може да се нарече някак си. Метъл, метъл, та метъл. Има 1 млн. подстилове. Мога да ти изреждам с часове и кво ? Нищо, само ще ти влезе нещо в кухата глава. Имам чувството, че като кажете метъл все едно сте казали : планетата Земя, Вселена или нещо такова. МЕТЪЛ-А, драги деца, не е просто МЕТЪЛ. Той бива прогресив, пауър, хеви, дет, дуум, блек и какъв ли още не. При пънка е същото, при рок-а пак, при алтърнатив вълната само не е така! Linkin Park е метъл, колкото Лили Иванова е DJ, за KoЯn по-става това определение.

Много сте ми интересни. Аз съм метъл и се тупаш в гърдите и пишеш по някакви форуми защо не те приемали като обикновен човек. Шшш, ало врацата, къде ви е самочувствието. Щом почнахте да пишете из форуми значи работата е много сериозна. В българия рока, метъл и пънка нямат почва. Това не пречи да слушате, но трябва да си имаш едно наум, че си различен. Мислиш по друг начин, обличаш се по друг начин и т.н.

Сега за да не стане объркване и някой да ме нарече чалгар или незнам си какво още ще кажа, че слушам рок/метъл от 11 години вече. Имам над 400 албума, предимного стоунър/дуум рок и хеви/пауър/прогресив метъл и доста алтърнатив/гръндж. Обличам се както ми харесва, не се принизявам да нося изкрящи облекла, по алтърнатив го давам. В тоя ред на мисли ще кажа, че "метълите" всъщност не са хич алтернативни, защото всички са еднакви. Огледайте се като сте в свой води ще видите, че всичко до един си приличате. Преди няколко дни ходих на концерта на Scorpions и ме гледаха като полезно изкопаемо. Аз с дънки, боди с дълък ракав и отгоре рекламна тениска на Heineken. А сигурно от всички там съм слушал най-много рок/метъл музика и знам три хиляди пъти повече от тях - трютата. Предпочитам анурак на Nirvana. Мразя блек метъл! Не мога да понасям музика при която не разбирам какво пее вокала/вокалитката през цялата песен... Харесвам Opeth примерно, ама като знам българския фен какъв е, едвали някой ще ги знае, както и редица други групи. Стереотипа в България е :

Neo Metal - LP( Онея педалчета, да умрат дано ), КоЯn и до там се изчерпва всичко.

Black Metal - Dimmu Borgir, Satyricoon, Mayhem и край.

А да и фена на целокупното БГ метъл общество - Marylin Manson - шибаният позьор, бездарник! А момичетата "метълки" слушат в повечето случаи или блек или готик, до там се изчерпва метъла ... Ай сиктир!

Общо взето това са стиловете, които се слушат масово, като чалгата общо взето. Да започна с поздравите :

@Двамата агенти педали : лижите ли се бе ? Или свирки си правите извън работно време, я споделете, да ви го тура на измислените герой.

@Спортекс, шмортекс : чалгар, как е ? Гледаш ли новият клип на Гергана, праскаш ли чекий ... Да, нали ? Знаем те тебе, чекиджия такъв. Кой знае какъв смотан пубер си, а си много смел като си с клавиатура и мишка пред теб. Даже и да пишеш не ти се отдава особенно.
    Евала на такива хора
    Хвала тебе пророко, планината дойде при Мохаметъла! Уважавам изказаното само сбърка че се изеба със Спортекс за което ще си изядеш шамаресто в случай че се срещнете .

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Метълите са некви яко ограничени хора, са има некви двама нови в НБУ, (единя го сбърках с жена), кажи ми ква е целта да се облечеш със прилепнал червен кожен панталон да си сложиш червило и огромни ботуши които тежат повече от тебе кой ще впечатлиш и защо изобщо (не мене определено) А жените от същото стадо са просто ужастни.
    Да, да! Нали?... И една луна нали знайш кво напрай със звездата... Я не се излагай! Метълите са хора като всички други. Както казаха и преди мен - това е начин на живот, не на обличане нито на стил музика който слушаш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [LP
    Girl]
    Метълите са некви яко ограничени хора, са има некви двама нови в НБУ, (единя го сбърках с жена), кажи ми ква е целта да се облечеш със прилепнал червен кожен панталон да си сложиш червило и огромни ботуши които тежат повече от тебе кой ще впечатлиш и защо изобщо (не мене определено) А жените от същото стадо са просто ужастни.
    Да, да! Нали?... И една луна нали знайш кво напрай със звездата... Я не се излагай! Метълите са хора като всички други. Както казаха и преди мен - това е начин на живот, не на обличане нито на стил музика който слушаш.
    Първо чети и после пиши .

Girl]
    Да, това е така, начин на живот е, ама е възможно най-скапания начин!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Girl]
    Pri polojenie, 4e ne e tvoqt na4in na jivot, ot kude znae6, 4e e skapan... Abe, mamka mu, poznavate trima metuli i ve4e si mislite, 4e vsi4ki sa ne6tastni, tujni i podtisnati... Nqma takova ne6to! Kvo e po- qko i fun ot edna metulska kompaniq na peyka parti??? Toq otcepen ot 4algari i ostanali posredstveni hora na4in na jivot, izpulnen s gotini raboti, koito vie ne razbirate ne si go davam za ni6to na sveta!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Girl]
    Pri polojenie, 4e ne e tvoqt na4in na jivot, ot kude znae6, 4e e skapan... Abe, mamka mu, poznavate trima metuli i ve4e si mislite, 4e vsi4ki sa ne6tastni, tujni i podtisnati... Nqma takova ne6to! Kvo e po- qko i fun ot edna metulska kompaniq na peyka parti??? Toq otcepen ot 4algari i ostanali posredstveni hora na4in na jivot, izpulnen s gotini raboti, koito vie ne razbirate ne si go davam za ni6to na sveta!
    E щом пейката зад блока и 2л Болярка е най-голямото ти забавление - само едно БРАВО!

Супер фен
    Град
    Prav si, drugiq put sum v Planeta Club...

Prav si, drugiq put sum v Planeta Club...
    Доста е там със сигурност е по-добре, ама защо си мислиш, че щом някой не ще да пие скапана бира по пейките ходи в Планета.

Супер фен
    Град
    6toto edni sedqt vku6ti i ne izlizat, drugi si praim kefa kakto ni doyde, treti hodqt po tupi 4algarski zavedeniq ili super propadnali i jalki ili takiva, kudeto mogat da piqt 5o grama vodka ot 5 i 80...

6toto edni sedqt vku6ti i ne izlizat, drugi si praim kefa kakto ni doyde, treti hodqt po tupi 4algarski zavedeniq ili super propadnali i jalki ili takiva, kudeto mogat da piqt 5o grama vodka ot 5 i 80...
    браво, браво... приятни пейки ... можете и да вземете вместо Болярка този път Flirt, а може за да стане още по-готино и гъзарско даже супер скъпата Alaska.

Guest
    Bravo, bravo... Kato nqma kvo da kajem puskame postove li6eni ot smisul... Az dadoh primer. Ne prekarvam cqloto denono6tie na peyka v NDK s bira i vodka, nali se se6ta6? I opredeleno e po- priqtno ot smradlivo, gnusno zavedenie, kudeto kofti hora 6te mi trovqt jivota s kofti muzika i kofti povedenie...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Bravo, bravo... Kato nqma kvo da kajem puskame postove li6eni ot smisul... Az dadoh primer. Ne prekarvam cqloto denono6tie na peyka v NDK s bira i vodka, nali se se6ta6? I opredeleno e po- priqtno ot smradlivo, gnusno zavedenie, kudeto kofti hora 6te mi trovqt jivota s kofti muzika i kofti povedenie...
    Hmmm, nqkoy vse zabravq da si vliza v profila...

Guest
    Според мене трябва некой да те заведе в ЗАВЕДЕНИЕ а не в тия места дето си ходила ти .

Супер фен
    Град
    Ama, spokoyno, hodila sum. Ne sum rodena v saksiq. Hodila sum na dostatu4no mn mesta za da moga da precenq kude i kak se 4uvstvam nay- dobre.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Abe koito ne harseva metula da si gleda negovata muzika i da ne se zaqjda.Tva e!!!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    metali-2
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Повече от фен
    Град
    HELL
    Ama, spokoyno, hodila sum. Ne sum rodena v saksiq. Hodila sum na dostatu4no mn mesta za da moga da precenq kude i kak se 4uvstvam nay- dobre.
    imenno ...........

Guest
    Няколко пояснения:
    -Както е изброено малко по-горе метълите не слушат:ЛП,Корн, ПОД, Слипнот и още много подобни...
    -В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МЕТЪЛИТЕ ДА СЕ ОБЛИЧАТ В ЧЕРНО ДА СЕ ПРАВЯТ НА СТРАШНИ И РАЗНИ ЕЙ ТАКИВА - МНОГО ОТ ТЯХ НЯМА ДА ГИ ПОЗНАЕШ ЧЕ СА ТАКИВА!
    -Трето: Чалгарите рапарите че и скинове мразят метълите
    -Четвърто:Метълите не мразят никой, може би единствено тези, които се представят за метъли а слушат ей тия изброените горе групички.
    -Пето:Не висят по тия умрели форуми, както някой беше казал така че спорете ама знайте че не спорите с метъли. И аз кво правя тука аре изчезвам

Цитирай Първоначално написано от пор
    ТУК МЕТЪЛИ Н-Е-М-А. така че си сбъркала мястото.
    а ти какъв метъл слушаш??
    Ти ако мислиш че CoB са нещо...

Останете истински , без компромис Sepultura '96

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    всеки има право на избор, всеки е уникален, всеки е различен...защо по дяволите трябва да бъдем еднакви като едно стадо?! правиш квото искаш, живота си е твой и е твърде кратък, за да се впрягаме в разни типажи на поведение, обличане, изразяване и т.н.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Killmister
    Цитирай Първоначално написано от пор
    ТУК МЕТЪЛИ Н-Е-М-А. така че си сбъркала мястото.
    а ти какъв метъл слушаш??
    Ти ако мислиш че CoB са нещо...
    Чакай малкооо CoB бяха велика група! Прояви малко уважение! Соулфлай да не би да са нещо особено? Той Макс прееба цялата Сепултура с тия негови Трайбъл лайна...За това албумите им не струват след "Arise".

Mi ko da ti kaja mila-gajeto te e napusnalo 6tot mom4etata iskat momi4eta koito da sa slabi s golemi gardi i xubav zadnik ,oble4eni NORMALNO,koito da slu6at populqrnata muzika-4alga i priqtelite im da im zavijdat za tqx-kato men-ne kato teb.
    kolkoto do metala toi prosto e tap i go slu6at samo tapi mom4eta,majkarani i lezbiiki,ne i edno NORMALNO momi4e
    p.s.-moje da mi prati6 biv6eto si gajeto
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Purvo da kaja, 4e mrazq modite Podvlasni na modata sa vsi4ki, koito nqmat li4no mnenie, koito ne se poddarjat van6no i t.n.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
    Mi ko da ti kaja mila-gajeto te e napusnalo 6tot mom4etata iskat momi4eta koito da sa slabi s golemi gardi i xubav zadnik ,oble4eni NORMALNO,koito da slu6at populqrnata muzika-4alga i priqtelite im da im zavijdat za tqx-kato men-ne kato teb.
    kolkoto do metala toi prosto e tap i go slu6at samo tapi mom4eta,majkarani i lezbiiki,ne i edno NORMALNO momi4e
    Normalna li si, be liglo??? Kak re6i, 4e metulkite sa mujkarani ili lesbiyki? Ti na- veroqtno ne poznava6 i edna metulka i izob6to dve dum ne si si razmenqla s metul! Az puk moga da ti kaja, 4e teq mom4eta, deto si im opisala predpo4itaniqta sa tupi metro- sexualni 4algari!!! Koy e tvoq kriterii za normalno, a? dunki s paetki ili kusa poli4ka s perfektno "putevidenie" i golo korem4e- bluzka s gigantsko dekolte??? Tva li ti e normalnoto? Za men tva e dolnoprobno i gnusno! I gnusnata povurhnostna i li6ena ot smisul i 4uvstvo "muzika" e 4algata! I nay- veroqtno slabi metulki s gotin zadnik i golemi cici nqma, taka li? Prosto tva da se svalq6 sus sqko jivo trikrako 6to murda ne e prioritet na vsi4ki, kolkoto i neveroqtno da ti se vijda! Horata si imat interesi i razbiraniq i tva, 4e ne se pokrivat s tvoite ne gi pravi po- NENORMALNI! E, mama mu deba pisnalo mi e princesi kato tebe, be!

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
    лелеее така не съм се хилила от 1000000000000000 години...еби му майката...мнооооооооого си зле бе.....
    имаме различни виждания за НОРМАЛНО изглежда щото не ме кефи стила SO PERFECT, SO PLASTIC....кофти тръпка е....
    барби стайла е кофти...отминава и заминава....
    айде без коментар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си