.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 393

Тема: METALI!?

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
    Mi ko da ti kaja mila-gajeto te e napusnalo 6tot mom4etata iskat momi4eta koito da sa slabi s golemi gardi i xubav zadnik ,oble4eni NORMALNO,koito da slu6at populqrnata muzika-4alga i priqtelite im da im zavijdat za tqx-kato men-ne kato teb.
    kolkoto do metala toi prosto e tap i go slu6at samo tapi mom4eta,majkarani i lezbiiki,ne i edno NORMALNO momi4e
    p.s.-moje da mi prati6 biv6eto si gajeto
    taka,da viim sq-tapi mom4eta,majkarani i leSbiiki...interesno,interesno,6to puk re6i taka?vidql si 3 metal4eta i si re6il taka!haide mnogo te molq-GRUMNI SE !
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

бе, тука яко ебавка става ...
    Бейби Секси Гей ... хаха
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    ili 4akai,qvno sam sgre6ila ''mila''
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    не, не, не, не е истина...счупих се да се хиля на простотиите на некомпетентни юзери с неостановен пол от рода на онова същество....

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    i na razbrah kvo 6e re4e NORMALNO?kusi poli4ki prez koito zadnika ti se vijda,rozova bluzka (preuveli4eno) a i koi/koq si ti,4e da kazva6 na 4ovek,koito ne poznava6 ''gadjeto ti te e zarqzalo''1-vo ne si zapoznat/a sas slu4aq!2-ro dali puk i ti nqkoi den nqma da stane6 4ast ot nas NENORMALNITE?
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Фен
    Град
    остави ГО тва....не се ядосвай изобщо...не си струва...

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Цитирай Първоначално написано от wicked.witch
    остави ГО тва....не се ядосвай изобщо...не си струва...
    prava si
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Guest
    Mi ko da ti kaja mila-gajeto te e napusnalo 6tot mom4etata iskat momi4eta koito da sa slabi s golemi gardi i xubav zadnik ,oble4eni NORMALNO,koito da slu6at populqrnata muzika-4alga i priqtelite im da im zavijdat za tqx-kato men-ne kato teb.
    kolkoto do metala toi prosto e tap i go slu6at samo tapi mom4eta,majkarani i lezbiiki,ne i edno NORMALNO momi4e
    Pudkrepqm te mila!Vupreki 4e na men i metali mi sa lepiat Nool sa grozni ni4istoplatni!A mumi4itata prili4at na maje i sa noll tupi!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    dali puk i ti nqkoi den nqma da stane6 4ast ot nas NENORMALNITE?
    Ne mi se vqrva izob6to... Moje samo da si me4tae! Normalnite hora me pla6at! Girlite tip 'so gorgeous, so perfect, so plastic' obiknoveno si ostavat obiknoveni i predvidimi. A nay- mn im se draznq i me nervqt s tva, 4e si nqmat identi4nost, s ni6to ne se otli4avat edna ot druga i izob6to ot ostanalite! Nqmat si o6te izgradena cennostna sistema, ili prosto e bugava! Samo mom4eta, parcali, sex, skupi bokluci i nz si kvo o6te! Ne moje 4ovek samo za tva da misli, po dqvolite! Taka sa pove4eto mi poznati kurvenca i kat popadna v takava kompaniq mi idva da bqgam s krasuci!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    Sinistar dolu,ti kat si grozna i nikoi pi4 ni ta iska ko ni zavijda6?!Ubli4ai sa s murliavite teniski=.
    Za sprafka mi pogledni podpisa!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiii^tupootooo
    Pudkrepqm te mila!Vupreki 4e na men i metali mi sa lepiat Nool sa grozni ni4istoplatni!A mumi4itata prili4at na maje i sa noll tupi!
    Cql jivot sum me4tala, ti du6o da mi kaje6, 4e sum tupa!!! Nz koga koga ti se e lepql metul i kuv metul e toq izob6to, ama iskam publi4no da go lin4uvam! Tva, 4e prili4at na muje be6e takava neveroqtna izcepka, deto daje ot Eli Tupoto ne sum q o4akvala, naistina!!! Nz, macka... IQ- to mi be6e 120 v sedmi klas, are da se merim po akul, iska6 li?

Vij kvo gospojice(ako moje6 da se nare4e6 tai)s razbitoto sarce.qdosva6 se 6tot ti kazvam istinata v o4ite.znae6 4e xubavite mom4eta ne xaresvat metalki a xaresvat xubavi momi4eta-ko 6te te da sa s golemi dekulteta i kasi poli.takiva kato teb te xaresvat samo metali no te ne sa xubavi tai 4e ne se broi.kolkoto do dekoltetata koito ima s kvo da gi zapalni 6to da ne nosi i bluzi s po golemi.za golite papove moga da ti kaja 4e as nqmam slanini na korema kato teb i moga da si gi pozvolq....izob6to 4ovek koito kritikuva razgolenoto obleklo prosto zavijda 4e toi ne moje da si go pozvoli 6tot nqma xubavo tqlo
    za dokazatelstvo mi prati biv6iq si da vidim dali nqma da mi padne v krakata ili te e strax???!!
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Purvo da kaja, 4e mrazq modite Podvlasni na modata sa vsi4ki, koito nqmat li4no mnenie, koito ne se poddarjat van6no i t.n.

Супер фен
    Град
    Govedo, na tebe smo na genialnostta ti zavijdam! Ot kude znae6, 4e sum grozna, a? Ot kude znae6, 4e ne me haresvat? Xxaxaxa! Geniqt na foruma si izkaza kompetentnoto mnenie za poreden put! Samo deto na teb ti se lepat mom4eta, koito me otvra6tavat sus svoqta po6lost i prostotiq, qsno li ti e? Ot prevod nujdae6 li se, glupakU? Po- dobre mlukvay, 6toto pak stanA za smex- smex!

Guest
    Sinistur dolu mlukni ma!she ti prata 10 muskolesti ta prebiat na fona na "Obree Nidialkoo aidee bee pisi pisanoo male lee"!

П.С. Замисли се кой става за смях?

Супер фен
    Град
    Koq e taq sus razbitoto surce, be? Az sum 170 sm, 53 kg, i s merki 93- 62- 94, taka 4e are da ne si govorim za slanini pri polojenie, 4e ne si me vijdala, ko 6e kae6, mur6o? Trqbva da ti kaja, 4e metulite sa dosta po- krasivi ot ot edin izrusen gnusen 4algar s beli kojeni obuvki! 6to se otnasq do biv6iq mi, toy 6ti pikae na tupotiqta!

Супер фен
    Град
    "Obree Nidialkoo aidee bee pisi pisanoo male lee"!

П.С. Замисли се кой става за смях?
    Ne e nujno da mislq, vupreki 4e az moga da se pohvalq s tazi si sposobnost za razlika ot teb... Are prati mi! Molq te! Tva iskam da go vidq! Dvama ot moite hora 6te gi smotaqt na 12 za 3 min tvoite sme6nici! Xxaxa

Фен
    Град
    еби му майката усрахте темата с тъпите и некомпетентни мнения на ламери...в превод ТЪПИ ЮЗЕРИ.....
    не моете да говорите нещо за някой който не познавате и бтв имаме различни виждания както за добър външен вид така и за готино момче....на вас може да ви е гот да ви се кефят некви гейобразни и женствени метросексуални типове с неоточнен пол...да ама не! тъпо, тъпо, тъпо и пак тъпо!

Guest
    УаХАахаахАХАХАХАахаАХА!
    Охх... "Тъпотинът взима нови жертви"!АХаХАХАХХАахаха!

Супер фен
    Град
    Dobre, 4e e wicked.witch da me za6titi. 10x macko! (:

Фен
    Град
    бля-бля-бля
    идеотизацията навлиза в нов период....

Guest
    Sinister_Doll, миличка, не им се връзвай, бе Само по никовете не тези пикли(ако изобщо са момичета, а не момчета, които се ебават) си личи, че само си търсят някой, с когото да се заяждат и да си запълват времето. Жалки са и обръщайки им внимание ти само им разнообразяваш скучната вечер, защото явно точно те са 'грозните', които вместо сега да са с някой пич седят тук и се заяждат с теб, мацка .
    П.С. Елинце, много си прозрачна, кукло И най-тъпото животно няма да се кръсти само Ели^ТъпотоХахахаха. А колкото до теб, Sinister_Doll, кефиш :P

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Vij kvo gospojice(ako moje6 da se nare4e6 tai)s razbitoto sarce.qdosva6 se 6tot ti kazvam istinata v o4ite.znae6 4e xubavite mom4eta ne xaresvat metalki a xaresvat xubavi momi4eta-ko 6te te da sa s golemi dekulteta i kasi poli.takiva kato teb te xaresvat samo metali no te ne sa xubavi tai 4e ne se broi.kolkoto do dekoltetata koito ima s kvo da gi zapalni 6to da ne nosi i bluzi s po golemi.za golite papove moga da ti kaja 4e as nqmam slanini na korema kato teb i moga da si gi pozvolq....izob6to 4ovek koito kritikuva razgolenoto obleklo prosto zavijda 4e toi ne moje da si go pozvoli 6tot nqma xubavo tqlo
    za dokazatelstvo mi prati biv6iq si da vidim dali nqma da mi padne v krakata ili te e strax???!!
    1-vo na 1-vo gei4e takova ne govori za biv6eto mi!2-ro EDVA LI SI PADA PO GEIOVE!3-to koi e kazal,4e mi e razbil sarceto,i do den dne6en sme priqteli s nego!4-to I TOI SLU6A METAL,NO NE SE OBLI4A KATO TAKAV!-5-to ne se me6i v li4nite mi otno6eniq muhlio!nai-malko liglio kato teb moje da govori za 4uvstvata mi kam nego!ne mislq,4e 4ak puk haresva takiva kato teb!taka 4e gospodin muhlio ne govori pove4e za gadjetata mi,za li4niq mi jivot i t.n.!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Sinister_Doll, миличка, не им се връзвай, бе Само по никовете не тези пикли(ако изобщо са момичета, а не момчета, които се ебават) си личи, че само си търсят някой, с когото да се заяждат и да си запълват времето. Жалки са и обръщайки им внимание ти само им разнообразяваш скучната вечер, защото явно точно те са 'грозните', които вместо сега да са с някой пич седят тук и се заяждат с теб, мацка .
    П.С. Елинце, много си прозрачна, кукло И най-тъпото животно няма да се кръсти само Ели^ТъпотоХахахаха. А колкото до теб, Sinister_Doll, кефиш :P
    мдаам Sinister_Doll (Мартинс)е голема пичка и тия кобили не са никак познали от мене ше го знаете...вече 2ра година сме в един клас с Мартинка тъй че .... нема сми да говорим с/за тез...

Toва е днешната младеж...Никакво уважение към нищо, ще ви пречукат без да се усетите...В този свят на пари и насилие оцеляват само силните фамилии
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Супер фен
    Град
    УаХАахаахАХАХАХАахаАХА!
    Охх... "Тъпотинът взима нови жертви"!АХаХАХАХХАахаха!
    Tupotinut trqbva qko da se e zaputil kum mozuka ti... Mayka ti se e drusala s Tupotin, dokato e bila bremenna i za tva ti sa prosto ne moje6 da se oturve6 ot deystvieto mu! Probiva si put prez 4erepa i O, Boje! Kakvo da vidi! Ami, 4e toy nqma kude da otsedne! Daaam, za tupotina ti znae6 nay- dobre... Samo deto ti ne si ot novite jertvi, ama nema kvo da go obsujdame tva pove4e... To si e izvestno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си