- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALI!?
Абе, пич, интересно ми е как може да говориш без да познаваш човека срещу себе си ( в случая Death_F)?Първоначално написано от Sportexz
че ти почна да пишеш тъпотии не аз...Първоначално написано от Sportexz
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Такива като теб да не ме почават и да не ми категоризират мненията... виж се на к'во приличаш и тогава говори!Първоначално написано от Death_F
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Определено не приличам на твойта представа за мене...да те успокоя...Първоначално написано от Sportexz
Click
метълка си нали?!Първоначално написано от Death_F
Метълка съм!ПРОБЛЕМ?!Първоначално написано от Sportexz
Click
Да огромен ама ще се осъзнаеш някой ден!Първоначално написано от Death_F
Бетонът попива моята пот. Sportexz сега ти си от масата, дано след време масата да не бъде като теб.![]()
аз слушам метъл ама никога не съм се определяла като метълка,наистина е глупаво да кажеш така...
пък по въпроса на темата-супер дразнещо едаже и аз дето се обличам общо взето нормално някой път като се омотая с кожите и обуя нещо по широко и/или черно и всички ме зяпат като извънземно
![]()
явно в България да се обличаш като чалгар(т.е. да си еднакъв с всичкиостанали) е привилегия и почит...![]()
![]()
Кoй ти каза, че съм от масата... просто не ме кефят, малки пикли, които си мисля, че са страшно различни и алтернатвни като се влачат раздурпани и слушат такaва музика, от която ми се драйфа!Първоначално написано от Анонимко
Какво значение има кой каква музика слуша? Нима всички ние не сме хора? Наистина е лошо че хората уважаващи чалгата не зачитат останалите за живи същества. Лично аз слушам метъл. Защо ли??? Ами много е просто, защото ми харесва! Не се гримирам, не се нося в черно. Просто слушам метъл. И какво от това? Не се определям за никаква метълка. Всеки има право да слуша музиката която му харесва. Дали си метъл, чалгаджия, рокер или пънкар си е твой проблем, важното е че преди всичко си човек
P.S: Абсолютно съм сигурна че сега поне 2-ма човека ще ме оплюят но на мен не ми пука![]()
![]()
![]()
Метълите са генетичен експеримент разработван в тайните лаборатории на ФБР в продължение на десетки години. Добре, че избягалите екземпляри не са разбрали за моща която притежават. Ако разберат, това може да бъде краят на света такъв какъвто го знаем.
а пък ти си генетичен експеримент на ФБР който явно се е провалилПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Затова са те изпратили в БГ да тровиш хората във форума![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
НапротивАгент Купър и аз сме 101% успех
![]()
Хаха да ве начи сте създадени с военна цел за да унищожите мрежата в БГ
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Пък ти си едно от най-тъпите същества /да не кажа най-тъпото/ които пишат в тоя форум. Само се чудиш с кой да се заядеш. Не е в твоя полза, повярвай всички ще те намразятПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
стига де, милооо, остави го, като му обръщаме внимание ще продължаваПървоначално написано от [LP
{}
Любовта е най-висшата степен на омразата
Хора явно не сте прочели моя разговор с Sportexz защото някои от мненията бяха изтрити...той ме пита дали съм метълка под предтекст дали слушам метъл пък ако аз бях казала че не съм...то кфо щеше да стане...първо щях да излъжа второ щяхме да спорим напразно...а [LP]Girl това че не се носиш в чено и не се гримирваш е въпрос на личен избор...но ако съдя по ник-а ти ако сравниш ЛП с някоя група истински метъл ще откриеш голяма разлика...лп не са метъл те са...нещо като хип хоп с електроно и добър вокал който го изкарва повече на метъл...това е не ме разбирайте погрешно уважавам сички хора ама не и тези които не уважават мен...![]()
Click
Че аз да не слушам само LP? Слушам групи и като KoRn, Slipknot, Ill Nino, Metallica и мноого други. По ника ми не можеш да разбереш каква музика слушам
и БДУ съвсем наясно съм че LP не са метъли. Никога не съм го мислила, няма и да си го помисля![]()
hehe добрем не просто не се разбрахме...Първоначално написано от [LP
peace!!!
Click
ЛП всъщност са наши агенти, дегизирани като група с цел да предотвратяват най-различни атентати по страните, където пътуват.Първоначално написано от [LP
Колега не разкривайте самоличността им ! Може да изгубят аудитория...
sory no ve4e se draznq ot metullllllll![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
и на какво дължим този обрат?Първоначално написано от BAD_GIRL_
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
I taka metul4eta.... Kakvo 6te kajete za KORN?Imam predvid za teq deto bqha na koncerta v4era.