Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
OK, po tozi vupros se razbrah me... Ne sum metulka... Moje da si skusvam guza po cql den da slu6am Black, Death, Alternative, Trash, Gothic, Industrial (da priznavam si) i Neo (Are sa kvo, slu6am i neo! 10 kam6ika 6e sa dostatu4ni, mislq si!!!) metul. Moje garderoba mi da e pilen do gore samo s 4erno i voyni6ko zeleno. Moje mayka mi da me debne kato izlizam ot banqta za da me vidi kak izglejdam, 6toto mi e zabravila liceto bez grim... I posle ne sum metulka. Za6to? Za6toto metulut ne e tova kak izglejda6, a kak se 4uvstva6... Ami az taka se 4uvstvam! Metulut e na4in na jivot! OK, be! Tva moeto aki ne e na4in na jivot, nz kvo e! Posle sum poziorka, 6toto osven redica veliki grupi si pozvolqvam da slu6am i malko KoRn, Slipknot, Godsmack, OTEP, System Of A Down i etc.- Neo metul! Da napravim raznosmetka... Izglejdam kato metulka, durja se kato metulka, 4uvstvam se kato metulka, no sum poziorka, 6toto na 15 ne moje da si metul?! Don't label me! Only I can do that! OK, ne sum metulka... No tvardq, 4e te (metulite, ne az) ne trqbva da se postavqt pod ob6t znamenatel. Otnosno metulkite (kato strani4en nabludatel- nemetul) moga da kaja, 4e slu6at (az su6to, vupreki, 4e ne sum metulka) mn pove4e ne6ta ot Dimmu Borgir, Mayhem i kvo be6e tam... Vupreki, 4e kato edin viden nemetul slu6am i tova... Da, naistina mn hora slu6at LP i si mislqt, 4e tva e metul, koeto men li4no mn me nervi... Nz kvo se zasqgam tolko, kato ne sum metulka... V moeto daskalo ima edna macka, deto hodi s rozov pantalon i bluzka na LP i mi obqsnqva "Ammm, i ti li si metulka? Az su6to..." Taq q napraih na trutka pred cqloto daskalo... Ne smee6e da se pokaje pred hora edin mesec, 6toto qko q ebavaha kva e "metulka". Manson 6te6e da me kefi pove4e ako ima6e pone 3 avtorski hita...
†† I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...