Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll

Daaam! Za otka4enostta sum napulno suglasna! Slagam dunki i bluza, poglejdam se v ogledaloto i napravo mi se povdiga! Sled koeto po4vam da katerq potnik v/u bluza, teniska v/u riza, pola v/u pantalon, da si pravq razni otka4eni pri4eski ili kvoto i da bilo samo da ne prili4am na 'vseki'... Ne go pravq za da se pravq na interesna, a se 4uvstvam neadekvatno ako sum 'normalna'. Taka sum ot 10 godi6na, vinagi sum bila sred hora, koito si prili4at po vsi4ko i nikoga ne sum iskala da se vpisvam kum tqh, za tva i do predi da sre6tna edna- dve qki kompanii imah samo 2- 3 priqtelki... Da ne govorim, 4e me pla6i misulta, 4e 6te prili4am na nqkogo, kogoto vidq na ulicata... Prosto se obli4am, kakto si iskam, kakto mi e kef! Ina4e za otka4enostta sum gotova na vsi4ko, slagam nqkoi 6antavi ne- 4erni parcali, ama az si ciklq na 4erno, ne za da prili4am na vsi4ki metuli ili da se pravq na interesna, a prosto 6toto se 4uvstvam dobre s 4erno i si se haresvam!

Sinister_Doll vse edno opisa men ... ili Lucifer4o ...
az pyk se mycha syshto da izglejdam kolkoto se moje po-razli4no ot drugite ... za kosata mi da ne govorim kato se ima na predvid 4e predi se bqh napravil na syr4ica ... sq sam sys sinio/4ervena kosa ... s 2 syrca ...
ei t'va sme ... Az,Sinister_Doll,mary_jane_666 & lucifer4o .... drugi ?