- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Признавам Преслава
Луднала съм по тази певица,и то не без причина.Първата нейна песен,която чух беше "Горчиви спомени"и след това като се започна-100 причини,Дяволско желание,завинаги твоя и сега песента и с ДЖ Джери!!!Ами макар и нова така да се каже в попфолка.Според мен тя направи повече стойностни песни от някои,които киснат 3-4 години там![]()
Вие лично харесвати ли Преслава и КаКвО мисЛите За НЕЯ?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ме кефи чалгата като цяло ама Преслава, Анелия, Десислава наистина има много добри песни.
А тоя DJ Джери е толкоз тъп, че напрао не ми се мисли.
А и Преслава има големи цици и води по-точки.![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Не слушам "поп-фолк", но почти всички мои познати които слушат чалга се кефят много на Преслава!Свалих си тези песни да видя за какво става въпрос и наистина текстовете са смислени и ако слушах такава музика щях да предпочета Преслава пред "по-старите певици"
Първоначално написано от Sportexz
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Ам можете ли да ми дадете линк към песента на Преслава.Завинаги твоя.Защото НиКЪде Не мОГа Да Я НамЕря,а аз имам СамО КЛИпА![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мога да ти я пратя ако искашПървоначално написано от Eleonora
Първоначално написано от Sportexz
Eми който пее хубаво има много фенове не като гергана да ми грачи.И аз много харесвам и уважавам Преслава не само като певица а и като позната
Хаха. Вие сте заблудени ! Преслава е пратена от извънземните за да ви убиеЦиците я издават
те са НЕземни
![]()
Доколкото знам нейния бюст не е силиконов![]()
А иначе преди повече я харесвах... сега много чалгяса, особено след Дяволско ЖеланиеА иначе е една от малкото фолк певици, които не са ми противни.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ми мен супер много ме кефи. има нещо невероятно в това момиче. страхотна певица!!! наистина, не съм чувала по-хубав глас в живота си, а музиката е вълшебна! виртуозна. текстовете са феноменални ... няма две мнения по този въпрос![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Като цяло я харесвам!Виждала сам я на живо и мисля че има страхотен глас,а също така е и много симпатична.Песните и са стойностни и ми харесват
![]()
Прави каквото трябва,пък да става каквото ще!
hahaha Mi tq Petq si imashe golemi cici oshte kato peeshe v kvartalnata krychma do nas, samo deto predi beshe po grozna. Moje i da pee hubavo no pesnite i po nishto ne se razlichavat ot ostanalata chalga t.e. sa BOZA.
ei tva e mnenieto teq sa nai-dobrite pevici a Preslava naistina e mn dobra pevica.Samiqt i glas e mnogo hubav i e krasiva a i pesnite i sa super...Първоначално написано от Sportexz
Хехе, за по-лесно, че в момента нямам вдъхновение да дам воля на сарказма сиПървоначално написано от пор
![]()
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
мноого яка певица.още с първата си песен ми стана любимка!
![]()
![]()
много е сладка и естествена и много ме кефи
![]()
f@nt@zi@
тъпа е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ne mi e prostivna kakto s ami protivni vs ostanali folk pevici...Po4ti bezrazli4na mi e
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
ne znam kakvooooo stavaaaaa
tazi jenica i az q priznavam)))
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
az puk mislq 4e na jivo ne moje da pee i ima dosta obrabotka na glasa v pesnite... napulno go dokaza na turneto planeta prima tazi godina!
време е за party!
Не я ли гледа при Слави много добре си пя момичето... а и бюста й компенсира каквито и недостатъци да има!Първоначално написано от egHu4ka