.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен

Признавам Преслава

Луднала съм по тази певица,и то не без причина.Първата нейна песен,която чух беше "Горчиви спомени"и след това като се започна-100 причини,Дяволско желание,завинаги твоя и сега песента и с ДЖ Джери!!!Ами макар и нова така да се каже в попфолка.Според мен тя направи повече стойностни песни от някои,които киснат 3-4 години там

Вие лично харесвати ли Преслава и КаКвО мисЛите За НЕЯ?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Не ме кефи чалгата като цяло ама Преслава, Анелия, Десислава наистина има много добри песни.
    А тоя DJ Джери е толкоз тъп, че напрао не ми се мисли.
    А и Преслава има големи цици и води по-точки.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Не слушам "поп-фолк", но почти всички мои познати които слушат чалга се кефят много на Преслава!Свалих си тези песни да видя за какво става въпрос и наистина текстовете са смислени и ако слушах такава музика щях да предпочета Преслава пред "по-старите певици"

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Не ме кефи чалгата като цяло ама Преслава, Анелия, Десислава наистина има много добри песни.
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Супер фен
    Ам можете ли да ми дадете линк към песента на Преслава.Завинаги твоя.Защото НиКЪде Не мОГа Да Я НамЕря,а аз имам СамО КЛИпА
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Ам можете ли да ми дадете линк към песента на Преслава.Завинаги твоя.Защото НиКЪде Не мОГа Да Я НамЕря,а аз имам СамО КЛИпА
    мога да ти я пратя ако искаш

Guest
    мога да ти я пратя ако искаш

Град
    Бургас
    Eми който пее хубаво има много фенове не като гергана да ми грачи.И аз много харесвам и уважавам Преслава не само като певица а и като позната

Guest
    Хаха. Вие сте заблудени ! Преслава е пратена от извънземните за да ви убие Циците я издават те са НЕземни

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Доколкото знам нейния бюст не е силиконов
    А иначе преди повече я харесвах... сега много чалгяса, особено след Дяволско Желание А иначе е една от малкото фолк певици, които не са ми противни.
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

ми мен супер много ме кефи. има нещо невероятно в това момиче. страхотна певица!!! наистина, не съм чувала по-хубав глас в живота си, а музиката е вълшебна! виртуозна. текстовете са феноменални ... няма две мнения по този въпрос
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Jambol
    Като цяло я харесвам!Виждала сам я на живо и мисля че има страхотен глас,а също така е и много симпатична.Песните и са стойностни и ми харесват
    Прави каквото трябва,пък да става каквото ще!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    hahaha Mi tq Petq si imashe golemi cici oshte kato peeshe v kvartalnata krychma do nas, samo deto predi beshe po grozna. Moje i da pee hubavo no pesnite i po nishto ne se razlichavat ot ostanalata chalga t.e. sa BOZA.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

santri2
    Guest
    ei tva e mnenieto teq sa nai-dobrite pevici a Preslava naistina e mn dobra pevica.Samiqt i glas e mnogo hubav i e krasiva a i pesnite i sa super...

Цитирай Първоначално написано от пор
    ми мен супер много ме кефи. има нещо невероятно в това момиче. страхотна певица!!! наистина, не съм чувала по-хубав глас в живота си, а музиката е вълшебна! виртуозна. текстовете са феноменални ... няма две мнения по този въпрос
    Хехе, за по-лесно, че в момента нямам вдъхновение да дам воля на сарказма си
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мноого яка певица .още с първата си песен ми стана любимка! много е сладка и естествена и много ме кефи
    f@nt@zi@

тъпа е

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Ne mi e prostivna kakto s ami protivni vs ostanali folk pevici...Po4ti bezrazli4na mi e
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]

Re: Признавам Преслава

Луднала съм по тази певица,и то не без причина.Първата нейна песен,която чух беше "Горчиви спомени"и след това като се започна-100 причини,Дяволско желание,завинаги твоя и сега песента и с ДЖ Джери!!!Ами макар и нова така да се каже в попфолка.Според мен тя направи повече стойностни песни от някои,които киснат 3-4 години там

Вие лично харесвати ли Преслава и КаКвО мисЛите За НЕЯ?
    Абсолютно същото мнение {}{}{}

Освен това е много хубава според мене.

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Доколкото знам нейния бюст не е силиконов
    противни.
    НЕ Е !

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Много ме кефи Преслава, една от любимите ми е. А иначе на мене първата и песен, която ми хареса беше "Само тази нощ", "Горчиви спомени" е по-нова.

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    ne znam kakvooooo stavaaaaa
    tazi jenica i az q priznavam)))
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Преслава RulzZz
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

az puk mislq 4e na jivo ne moje da pee i ima dosta obrabotka na glasa v pesnite... napulno go dokaza na turneto planeta prima tazi godina!
    време е за party!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от egHu4ka
    az puk mislq 4e na jivo ne moje da pee i ima dosta obrabotka na glasa v pesnite... napulno go dokaza na turneto planeta prima tazi godina!
    Не я ли гледа при Слави много добре си пя момичето... а и бюста й компенсира каквито и недостатъци да има!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си