- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- I otnovo za protivozachatychnite
Zdraveite!Imam malyk [moje bi] problem,dnes bqh pri edin sravnitelno nadejden ginekolog po 2 vyprosa - iskah da mi izpishe protivozachatychni i drugoto beshe,za da mi kaje kak po bezopasen nachin moga da predizvikam da mi doide po-rano tozi mesec i toi mi predpisa Primolut,samo che to sydyrja hormoni i nqkak si nqmam jelanie da stane s nego.Nali wse pak 28-miq den e tozi ot pyrviq den v koito ti e doshlo posledniq pyt?Ta az iskam tochno na 28-miq den ,no mi e neredoven,prosto toq mesec taka mi se nalaga.I toi mi gi predpisa sys chistoto syznanie ,che sled tova zapochvam i protivozachatychni.Ima li nqkakyv problem ,che shte piq pyrvo tva Primolut i posle protivozachatychnite Yasmin?Nqkaksi stranichni efekti pri kombinaciq ot tiq dvete?Pitam zashtoto toi me uveri,che nqmalo nikakyv problem i daje mi kaza,che e polezno,a az v toq site sym chela,che ne e hubavo da si go predizvikvash.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
противоза4атъ4ните сами по себе си предизвикват страни4ни ефекти като гадене повръ6тане зацапва6то кървене и промяна на телого не при вси4ки разбира се.с комбинация с другото лекарство съ6то е възможен страни4ен ефект про4ети листовката,но 6том гинеколог ти ги е предписал зна4и ги пии така както е казал.все пак тои е лекаря и знае кое е добре за теб и кое не.
Животът е като игра-замисълът е лош,но графиката е супер!
Вярвай повече на лекаря си.
По принцип аз лично съм против приемането на Примолут Нор, доста стар хормонален препарат, но лекарите незнайно защо продължават да го изписват. Прави каквото е казал гинеколога ти.