- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Muzika?
Kakva Muzika slu6ate?aZ slu6am PredimNo NeKOmErSiaLEn raP i 2pac Ni6tu DrugOKOmErsa suX
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
... за 349074096734 път.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
PO4TI VSI4KO OSVEN 4ALGA MN Q MRAZA![]()
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
Бра`о! Некомерсиялния рап го подкрепям! И мен мн ме кефи!Първоначално написано от aHyC
Иначе метълче слушам.
"Hominem te esse memento"
Като дългогодишен агент на ФБР мога да ви кажа, че 2ПАК в момента е най-продавания рапър, т.е. по пътя на логиката и чистия разум в момента той е най-комерсиаления изпълнител.
Ебати некадърната анкета ... не видях подходящ отговор.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
mnogo bedna anketa![]()
amiiiii slu6am 4erno,dance i tehno![]()
Happy?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А защо нямаше отговор всичко БЕЗ чалга?
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Anketata naistina ti e malko stranna..no vse pak az sam i s dvete race za Nekomersiqlniqt rap 6ot to4no tfa slu6kam...ae \/ niggaz![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Komersialen house![]()
колко пъти ще я пуснете тая тема?
Любовта е най-висшата степен на омразата
komersialen i nekomersialen househahah
време е за party!
MetaLL.....ама защо постоянно я пускате тая тема?Има мнооого такива!
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
аз не слушам, мене ме слушат!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
awe i kato slushate nekomersialen rap ia da 4uem nekoi izpulnitel ?Първоначално написано от Sportexz
4e mi e interesno kolko nekomersialen rap slushate
az ina4e si slusham si4ko det me kefi no glavno Tribal House
M2O Musica allo stato puro!
Само не ми е ясно защо си дал само 4 отговора има толкова много други стилове ...
Nekuduren и това което слушам аз се води underground...така че ще ти изброя някои изпълнители и групи - Funkdoobiest , DJ Premier , Tony Touch , 7l and esoteric, Cypress Hill , Kool Keith , Gangstarr , Lords of the underground , Guru , Warren G , Common , Dj Shadow,no na purvo mqsto za mene si ostava Methodman fr Redman!
Само чалга и кючеци...ии...амет 6 без 10 и...оркестър кристал..иии...много са иии глория и ъъъ...екстра нина..и...оф да тея хахахахаха бе някфи съмнения имате ли в мене ко слушам./..
".... so ... can we move on?!!!"
Click
mi az slu6am po4ti vsi4ko taka 4e nemoga da poso4a konkreten otgovor ot tezi
забрави любимката си Анелия с любимата си песен - Всички охлюви водят към теб . Колкото ти слушаш чалга,толкоз аз слушам метъл !Първоначално написано от Death_F
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
оффффф...Аз съм МУЗКИАЛНА КУРВА :>.
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Слушам Melodical Latino Tribal Metal,Emocore,Metalcore,Hardcore,Animetal,Mlodical Death Metal,Black Metal,Neo Metal,Drum'n'Bass,Underground Hip-Hop![]()
комерсиален рап , от време на време ми се случва да си намеря някоя по-ъндърграунд песен от Lil`Bow`Wow ...