- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- GOLQM PROBLEM !!!
IMAM GOLQM PROBLEM KAK DA KAJA... MOM4E SUM I IMAM 3 TOPKI TA DA PITAM DA OTREJA LI EDNATA ?????
em vari da ti amputirat topkata![]()
Ако се ебаваш- бъзика ти е неуместен, ако не се ебаваш - пиши ми ЛС или мейл за да ти кажа какво и как да направиш след като ми дадеш подробностите!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Бате споко, едната не е топка а лайно изгубило маршрута - просто го стисни много силно и то ще хвръкне обратно по своя житейски път.
we sha q otreja ei sq samo da vzema nojicata ebal sum q u topkata((
Накарай някой да те изрита в топките по-силно и едната може да я изплюеш XAXA![]()
![]()
![]()
otrqzah q i mi stana mnogo hubavo4udq se dali da ne otreja oshte 1
![]()
Ама толкова си кух че нищото в главата ти чак дрънкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз пък 100% съм сигурен, че третата е мозъкът ти, който е паднал от главата чак долу.Първоначално написано от Анонимко
По противно нещо рядко може да се чуе(прочете)... отвратителноБате споко, едната не е топка а лайно изгубило маршрута - просто го стисни много силно и то ще хвръкне обратно по своя житейски път .
... и един мармот завива шоколада в станиол
даже и кура си може да резнеш!
Любовта е най-висшата степен на омразата
naprao vuri da ti mahnat i patkataПървоначално написано от Анонимко
![]()
prosto si napravihme opit tuka 90% ot temite stavat po toq na4in nqkoi kreten pishe prostotitiq i ei go forum-a .... aide 4akam to4ka 11 ot pravilnika![]()
Първоначално написано от Анонимко
Недей, отхапи я и я глътни!
Майка ти....!!!!!!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!