- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Голяма молба
Една голяма молба:трябва ми човек който може да прави саитове.Моля ви да ми направите сайт в които да сложите тази книга за гримаhttp://store3.data.bg/sooma/Knizhki/
Мн ви моля,не мога да я чета когато я сваля щото трябва една програма акробат реидър а аз съм скарана със софтуера![]()
ама аз не знам как да я инсталирам бе!!!!Първоначално написано от exploitedteen
добре 6те пробвамПървоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от Анонимко
е,какво не знаеш,то не е голяма философия![]()
ако не можеш,еми викни някой/някоя приятел/ка да ти помогне![]()
пък и тази книга ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe to verno ne ne6to trudno , daje e fasulsko - sledva6 ukazaniqta i gotovo
абе хоре не стане,инсталнах я програмата ама не тръгва имаше и крак даже и него сложих ама не тръгна
Първоначално написано от exploitedteen
{~_^} хм...мила, просто ти трябва програмата....не ти траа да си Вундеркин, за да инсталираш една програма - киклаш next next и готово!слагаш после крака в директорията на програмата - там където е екзето и готово!!!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
първо виж ХЕЛПА... пише си "NO INDIANS"
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
къв крак за безплатна проограма беее. Абе зарежи я тая книга, за какво ти е както явно не можеш и да четеш...
Не е толкова просто. Трябват ти познания по PHP, perl, C, C++, и може би малко MySQL, опит с Аssembler не би бил излишен. За да придобиеш тези знания ще ти отнеме 1-2 години /най-малко/. След това трябва да се научиш да работиш на различни платформи и да придобиеш много опит и чак тогава вече може да опиташ да прочетеш тази книга.
![]()