- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Opera vs. Internet Explorer
Та коя програма предпочитате?И ако може да обясните защо!
Аз лично предпочитам Opera, за мене е по-практична пък и сякаш зарежда страниците по-бързо
П.П.Съжелявам ако е имало друга такава тема, ако е така можете да я изтриете
По-бавно ги зарежда мисля. Защото имаме един локален тест за скорост и с ИЕ винаги излиза по-голям резултат. Въпреки всичко си предпочитам Опера, много е практична, а и интеернет експлорера ми блокира често![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
az polzvam opera .. mnogo pove4e mi haresva.
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Мда... MozillaПървоначално написано от Disorder
Opera не съм ползвала.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Mozilla firefox!!!
Ползвала съм опера, но и дизайна и скоростта..не кефят, предпочитам ИЕ
А най-добре си е Mozilla firefox, де..![]()
в топла нощ през юли
мии зависи..всъщност и аз съм се замисляла...но в крайна сметка използвам и двете..но предимно Internet Explorer :>>
Avatnt Browser щтото мога да отварям хиляди неща с него пък отдолу на tack bar-а ми само 1 нещо има![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Netscape Navigator
също поддържа tabbed browsing(т.е. долу на таск бара ти има само едно нещо) и ползва енждина на Mozilla.![]()
az puk si polzvam Internet Explorer-a,za6toto sam si sviknala s nego![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
In.EX.
Keep smilin'
Ей, я кажете как се слага Опера, за да си сложа и да видя![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Az tfa 0pera za 1vi pyt gu 4uvam 0t vas 4esn0 da si kaja ...
Операта е мн по-добра. освен това не поддържа cookies и следователно влизат по-малко вируси
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
http://www.opera.com/download/Първоначално написано от devil4e
Ето то тук може да си я изтеглиш.После си я инсталваш и си готова, наистина е по-практична
Интернет е плод на извънземен проект с цел зомбиране на младежите, които да не могат да окажат съпротива като почне инвазиятаНо ние от FBI сме умни и ги разкрихме !
Лекарството е да хванете по една книга и да четете !
Ами то и с операта може. Тя е много добра, аз само нея ползвам. И ми харесва, че следващия път ми отваря същите сайтове, с които съм работила предишните.Първоначално написано от Death_F
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
С "Опера" можеш да отваряш повече страници само в един прозорец.
През "Операта" не минават повечето от вирусите.
Има доста функции
Пратете ми някоя нова версия на asio_otus@abv.bg![]()
Малка грешка, всички браузъри поддържат кукита, ако не знаеш има стотици сайтове, който не разботят без кукитата да са разрешени, не говоря за разни "вируси" а за сайтове като e-mail портали например. Всички браузъри имат такава поддръжка но някои просто ти позволяват да блокираш точно определени сайтове (съответно да ги разрешшаваш), а не разчитат на някакваи уж "добри сайтове".Първоначално написано от мечтател
Та по темата - Firefox според мене. Гъвкав е, мобжеш да си добавяш всякакви разширения към него и да го направиш точно по твой вкус. Освен това е с отворен код и всеки може да го подобри, да намери или отсрани някой Бъг. Опера също я бива, но няма много от възможносите на Firefox (както и обратното), но на мен Лисицата ми е фаворит
Със здраве!!!
IE е голям боклук...по добре щеше темата да беше FIrefox vs Opera![]()
E Firefox предпочитам!
Нито ИЕ нито опера ме кефят![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара