- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Opera vs. Internet Explorer
Винаги съм ползвала само Интернет Експлорър. Привикнала съм му,а и не обичам промените. В крайна сметка това са формалности.
И двете ми харесват, но за мен най-добро е Mozilla Firefox!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Explorer
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Първоначално написано от lady_miss
![]()
всичко е по-добро от IE!
Mozilla = All!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
само FIREFOX тая опера трябвацял ден да мисля кое къде е
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
Mozilla FireFox e истината ... квото и да ми говорите.
е,и аз отскоро съм с това ама нещо не ме кефи.пречи на някои сайтове да отварят изскачащи прозорчета-за сладур.ком говоряПървоначално написано от PLAMENKO
нешо не ми харесва,въпреки че всички казват че било много добро
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
IE другите са боклуци.
Хех, ти к'во каза.. и във форума ли влизаш без кукиис като си пишеш секи път името и паролатаПървоначално написано от мечтател
Не подържа кукиис само ако си ги изключиш, а това не винаги е добро решение.
Иначе по темата - още през средновековието, когато не знаех що е то компюдур и има ли почва то в моята къща изтрих и разглобих сума ти програми и нещо бях лошо прецакал и IE-то, обаче за щастие имах някаква архаична версия на Опера на един диск и така тя ми стана първият браузър. Днес обективно мога да посоча предимствата и недостатъците й (и това, колко лошо е портната за win, и колко по-добре се държи в lin среда), но до толкова съм свикнал с интерфейса и всички функции, че едвали бих ползвал нещо друго в близко и не толкова близко бъдеще... Но важното е да се ползва каквато й да е алтернатива на Internet Explorer, ако ще бисквитка да е, само да не е той.
такам...много повече ми харесва операта,зарежда мноооого по бързо!но на мен маи нещо ми е пре*бан IE и зарежда много бавно![]()
нооо на мене ми е забранено да ползвам опера,щото според брат ми к'вото пипна развалям![]()
(но това че ми е забранено не значи че не я ползвам)
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Ако трябва да избирам, разбира се Опера. IE се прецаква, спамват ме яко като съм с него и тн.
Иначе са ползвам FireFox и Konqueror.
Ползвам и двете...но най-вече IE, свикнал съм с него.
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Mozilla![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Mozilla > Opera > IE
кхххххх![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Mozila Firefox!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Mozilla Firefox, IE е гаден, Opera не съм ползвала.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ами аз от вас и от тая тема чувам за Опера,ама като се замисля ще си я сваля.Иначе си ползвам Мозила.
Mozzila
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ОPERA ФОРЕВЪР![]()
![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Internet Explorer
Mozilla![]()