.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

posavetvai te me pls

gadjeto mi e narkozavisim.kak da mu pomogna da namali djointa???pomognete mi.pls

А вее... брато я понамали аватара

Moderated by Aia
    9 tochka ot pravilnika!!!
    Blagodarq za vnimanieto!!!
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Супер фен

:)))))

Mili4ka - ti ne moje6 da go nakara6 da otkaje djointa...moje samo da pogovori6 s nego i da mu obesni6 4e 6e ima tejki posledstviq (toi tova go znae mn dobre)...mi pomoli go napravo da pone da namali malko dori zaradi teb...kaji 4e go obi4a6 i 4e neiska6 tei da si pohabqffa jifota..
    Ami neznam kfo da te posuvetvam 6toto ne vi poznavam i temata e dosta stranna

:)

Моето мнение ще прозвучи малко странно, но събери смелост, отиди при него и му кажи КРАЙ! Ако те попита защо му обясни, че не го харесваш напафкан. При положение, че наистина си важна за него, ще направи каквото може и тогава вече ще се налага да помагаш. Ако пък откаже да спре да пафка заради теб (още повече, че това е нещо, което му вреди), тогава какъв е смисъла да сте заедно?
    Докато се научиш да си държиш езика зад зъбите - те опадали!

ami mili4ka vzemi i pogovori sas nego mojebi shete poslush
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    абе хора парво си има разлика между наркоман и тревоман ! наркомана е мно по ло6о от тревомана ! а ина4е тревата е доказана 4е е по слаба от някои цигари ! но пак влиае на мозака адски много което не е никак хубаво ... !

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Не можеш да му помогнеш - той сам трябва да стигне до решението, че иска да ги спре.Ако ти започнеш да му забраняваш (при тези обстоятелства) може да стане някой гаф и да...сещаш се какво - да се разболее.Той трябва сам да го иска това, иначе ще откачи!поговори с него и му кажи, че като стане по-голям ще прилича на парцал (модераторите да не го смаляват това - мисля го съвсем сериозно!) и няма да може да живее без да дава излишно пари за наркотици.Ако това не го сплаши, значи няма какво да направиш Надявам се да успееш!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Junkie
    Guest
    Тц и кво като пуши трева....не е пък толко лошо ама и вии сте едни тва не е толко наркотик...то и цигарите тогаа ше се наркотик ма са легализирани..и тревата кат се легализира тогаа на никой няаа да прай впечатление нали?И ти няаа как да го накараш да спре..само той може да си реши..просто тва е човек ако иска нещо да направи сам ще си го направи ..не някой да му помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си