- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- You'll die?Are you scared?
Страх ли ви е от смъртта?Мислили ли сте си за нея?Аз понякога се замислям и се ужасявам от това че може вече да няма за мене "утре" и разни такива.Чакам отговори![]()
Тази тема е същата![]()
Нас от FBI ни тренират да устояваме на такива страхове !
Sooooorry не знаех че има такава.Можете да я заключите ако искатеПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
ьа-ьа-ьа вие сте печени ве ...ха-ха-ха :>>Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ние от FBI, въобще не сме чували тези думи...СМЪРТ и СТРАХ.Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
ne6to ne ste se dorazbrali vie vuv FBI...use6tam gre6ki v komunikaciqta viПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Az ponqkoga se zamislqm..dali na nqkoi 6te mu e m14no za men osven na rodninite mi..dali shte me zabravqt b1rzo,4esno kazano jivei mi se i mis1lta 4e moga da umra..me ujasqva ponqkoga :P
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Are u scared child...!?![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Да,страхувам се от смъртта.
Знам,че тя е нещо съвсем нормално-като самият живот,но въпреки това се плаша.Страхувам се от мисълта,че един ден просто ще изчезна,ще се загубя във вечснотта....Ще престана да съществувам и няма да видя повече близките си...няма да запазя дори спомените си,чувствата си![]()
Страхувам от смъртта.Тя ни отнема всичко.Знам,че един ден ще ме сполети,но все пак ми е много трудно да го приема.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ne me e strah da ymra,strah me e 4e edin den blizkite mi 6te ymart predi men i 6te buda sama.
Не ме еебе особенно, само спичам че ще има хора на които ще им е тъпо да съм мъртъв
Гласувах за това, че съм ужасена.
Защото реално погледнато си е ужас да си тоидеш едва на 13. Тъкмо започваш да се осъзнаваш.. да искаш много от живота. Имам за какво и за кого да живея.. Не ми се мре още !!!
Да, страх ме е и не искам да мисля за нея!![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Всеки умира.. така че не е редно сега да му мислим затова![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Винаги ми е било интересно какво е смъртта. Даже понякога искам да съм болна от нещо и да умра, примерно, след 6 месеца. Много ми е интересно за ква стаа въпрос.
Страхувам се от смъртта само на близките ми хора.
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Не,не мога да го приема,не искам да умра!Нито близките ми!Единственото,което ме утешава е мисълта за задгробен живот и че ти умираш,но не и духът ти...дано да е така.Не мога да приема мисълта,че след 20-30 години(а може и много по-малко)ще стоя и ще държа ръката на мама или татко и те просто ще си отидатНо такъв е живота,а смъртта е част от него
![]()
Mi ponqkoga kato se zamislq i me obsebvat nqkvi kofti misli...v edin moment adski mnogo me e strah,no v drug - nali vse pak umirame?Ot kakvo da nbi e strah,nishto nqma da chuvstvash...tui che...strah me e da,no do nqkav stepen,ne chak tolkova mnogo...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
I pri men e syshtotoПървоначално написано от xandria