Е аз съм на 14 и не мисля, че това ме прави по-малка на акъл от някой 16-17 годишен..Но не това е темата на разглеждане тук..Регнах се преди около година и в началото само флудех, после осъзнах грешката си и спрях.Опитвах се да давам съвети, но не винаги уаспявах..В времето във форума се появиха спорове, скандали и се раздадоха банове...Аз също получих един и това ме отчужди от форума, не знаех какво става тук и установих, че с времето все по-слабо ме интересува.Един слънчев ден открих, че форума е обновен и вече имам достъп,Но имаше толкова много потребители, които се уважаваха и ненавиждаха помежду си /извинете правописа/, а аз..Аз бях забравена..Тогава осъзнах, че съм била поредната юзерка и с нищо не съм по-специлна и не съм спомогнала за форума.Да, но и форума страшно изтъпя..Сега влизам тук, само когато няма никой в чата и по форумите..И откривам, че с всеки ден форума затъпява...И това не се дължи само на 13 годишните пикли..Ами просто форума страда от липсата, на първите, истинските и както няой по-горе спомена НЕЗАБРАВИМИ потребители.
Моите уважения