- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Смяна на форумното поколение
нека сега и още един от по-новите потребители да си каже мнението. а то е следното: че наистина напоследък се навъдиха много тъпи хорица. дори от моят дебют тук насам са дошли и са си заминали хора. но тъпи индивиди има и от старите кучета. да не назовавам. та затова си зачудих: добре, сменят се поколенията, ама тва за добро ли е или за лошо? аз като си помисля за времената преди 10-тина години, какво правиха тогава младите хора? (от следващото изречение ме е срам много, защото тряа да цитирам Големия брат 1) та от това шоу здравко каза, не помня повода, че цялото поколение на 20-25 годишните разрушава.разрушава това, постигнато преди. доколкото имам контакти с хора от това поколение наистина е имали нещо такова. правили с го, за да се борят за свободи. или неще подобно, не помня точно.а какво е правило поколението преди тях? навярно не знаете, но в зората на демокрацията именно младите - студентите най-вече, са сваляли правителствата. най-вече те, не само. и като се проследи развитието на поколенията по-надолу виждаме, че и вандализмът се скрива, но и инициативата. сега т.нар. "старо поколение" навлиза в живота. в истинския живот. и не се знае какво ще постигнат като младежи. не вярвам да свалят правителства и така нататък. сега трябва да се прави друго - да се създава. вие това го знаете. и аз ви призовавам, като сте толкова компетентни и подготвени за живота създавайте. а когато ние, 15-16 годишните излезем от форума в света ще е наш ред. и чак тогава ще се види ко поколение си заслужава. но моля ви, не се хабете за тийн форум. животът е нещо прекалено сложно за да се обръща внимание на това. а когато сегашните 12-13 годишни дечица пораснат и ако още са тук работите ще са различни.оставете нещата да се случат, а по-добре участвайте в тях. но моето мнение е, че с подобни теми това няма да стане. келешите трябва да се игнорират. поне ако пишат глупости, тогава ще им дойде акъла в главите.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц