- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shut down
Здравейте!Искам да попитам някой може ли да ми каже защо не мога да си изключа компютъра./Скоро го преинсталирах?/Като му дам търн оф екрана става черен излиза символа на уиндолс и ми пише че сейфа ама не изключва след това.
You must know: The love is on the top!
Катедрата по изучаване на паранеормалните явления по компютрите установиха, че нов вирус, наречен Синдром на Дебила върлува по задклавиатурните устройства!
Еми след тва тряаа да натиснеш и да задържиш копчето за включване на ПС-то!На мен също ми беше така като си преинсталирах Уиндоуса!Споко,оправя се някъде от настройките!Успех!![]()
TVA E NAI DOBROTO KOETO MOJESH DA NAPRAVISHПървоначално написано от slim_shady_lady
![]()
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
Дърпай шалтераПървоначално написано от Yordan88
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
с брадва е по-доброПървоначално написано от Alex8
а сериозно - дай си компа на някой дето разбира. твой приятел или квото намериш.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Да знам го тоя синдром!!!Искам и аз при вас да работя!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Благодаря за помоща ,но няма никакви Power Buttons има само два реда, на който да се даде отметка?
I az imam tozi problem![]()
Ot nqkolko dni ne moga da go restartiram ot menuto start...nito da go izklu4vam!
Izklu4va se edinstveno ot butona na PC-to i to kato zadarja po-dalgo vreme.Kakvo da pravq?Nqkoi da kaje kakvi nastroiki to4no se pravqt?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Леймърството е престъпно![]()
preinstalirai go otnovo
Да те са ама под тях няма нищо друго и около тях също?Ами няма ли някакъв друг път до тия Power buttons?
Поглеждаш зад компа...има един (може би черен) кабел...това е захранващия кабел...ващташ го и позваш да му търсиш края...ще е включен към 220В.Изключи го, ако пак работи...викай пожарна, полиция, жандармения и кавото още се сетиш