- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lelee nz kvo stana?!?!?!
na skoro si napravih pirsing na ezika! i s gadjeto mi kato se celuvahme obicata vze che se otvurtq i gadjeto mi se zadavi s topcheto koeto se otvurtq! sega e v bolnica i nz dali shte ujiveee! nz kakvo stana POMOGNETE!!!!
Ти май се ебаваш много здраво с нас
![]()
дори темата да е сериозна,не вярвам гаджето ти да умре...лекарите са спасявали къде-къде по-трудни случаи,няма да го оставят да умре от някаква малка частица в гърлото му![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И на мене ми звучи като ебавка ама ако не е:спокойно тва е малко топче.Все едно е глътнал някфа малко костилка или цяла семка от слънчоглед.Не може нещо толкова малко да го погуби.Лекарите ще му помогнат
ahahha oshte edna prostotiq ahaha abe luda li si maa??????? topcheto da se otvielo!?!??!?!abe stiga flood!
Според мен си се опитала да го убиеш ! Болницата вече се охранява, а към теб пътуват агенти на FBI
![]()
![]()
![]()
ami ti luda li si top4eto samo ne moje da se otdvie :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
hah ne be kakto kazva "FBI" tq narochno predi tva go e otvila leko! che osmurtqvaneto da stava po lesno![]()
Да. Учудвам се, че пъирсъингът-убиец разработен преди 30 години и употребяван в Студената Война още е в производство. Явно някой е злоупотребил с достъпа си до строгосекретните федерални архиви. Виновникът ще бъде намерен и наказан.Първоначално написано от :((((((
имам чувството, че се опитваш да ни прецакаш![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Хаха, gogo for teh win. In god we trust, накажете я!!!Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
hehehh vie kvo ste pravili be...tolkoz da se zadulbo4ite 4e da go ubie6 s obica...ve4e nqma da se celuvam.moje na gadjeto plombata da mu se otlepi i togava...
a ako e seriozno v koeto leko se sumnqvam nqma kvo da se pritesnqva6.top4eto e malko.horata sa gultali momneti,klu4ove,4e i lujici.6te se opravi
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
chai malko, nqma nikakva, ama nikakva vyzmoznost da se zadushi ot neshto tolkova malko! gyrloto mu da ne e s diametyr 0,004 mm![]()
Special Agent Fox Mulder....ti li si agenta deto otivasg da q arestuvash...za opit za ubiistvo:}}}
ХАХАХАХАХАПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
ТОЗ МА КЕФИ НА МАКС!
awe kvi sa tiq prostotii we ti luda li sikak 6te e zadavi s top4eto a i dori da se zadavi nqma na4in da umre ot tova,
![]()
tva sa pylni gluposti.
![]()
f@nt@zi@
ne mi pomognah te ... TOI VECHE UMRQ!
Колегите докладваха, че те няма у вас ! Да бягаш от FBI е углавно престъпление. Признаваш ли вината си ?
NE
Мир на праха му.Първоначално написано от :((((((
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Той е умрял => се е оттървал...внимавайте, че болестаа е смъртоносТна и се предава по въздушно-капков и полов път
Знаеш ли,крайно съм отвратена от тази тема![]()
Не ти прави чест да пускаш такава тема и да се шегуваш с нещо толкова сериозно каквото е смъртта.
Как би се чувствала ако наистина някой твой близък човек умреНяма да ти е толкова забавно,нали?
Има къде-къде по-забавни неща,с които може да се шегуваш,а ти точно със смъртта се ебаваш.Това е гадно.Дано си се забавлявал/а!
Моля модераторите да заключат или изтрият темата
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Познавам хора дето са си гълтали пиръсингите![]()
ма още са живи.Съмнявам се твоя да е пукнал![]()
Интересно как толкова много хора по светЪ имат пиърсинг на езика и още са живи![]()
Абе FBI не я ли арестувахте вече ?![]()
айде като не си компетентна не приказвайПървоначално написано от BAD_GIRL_
топчето на обеците на езика съвсем леко може да се отвие и само примерно при говорене,хранене,а защо не и при целуване![]()
а за темата...и аз мисля че някой яко се ебава така че ноу комент
Tова е недостоверна информация. Човекът все още е в болница и е под 24 часово наблюдение. Лъженето на цял екип на FBI се накзва строго от законаПървоначално написано от :((((((
![]()
Имам сходен проблем ... имам ланец - стига ми почти до патката (около 3кг платина ) и накрая има платинен кръст с инкрустирани диаманти ... ведниж гаджето ми лапаше и взе че си удари главата в него и припадна .. мисля че има тежка мозъчна фрактура.
Стига глупости ве .. как ще се отвие пиерсинга доакто се целувате и той ще го глатне ... ти нарочно си му го набутала в гарлото.
FBI Agent - Имаш разрешение да стреляш