- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PITBUL kakvo mislite???
Kakvo mislite za teia ku4eta? Imate li a bihte li iskali da imate?? Az si imam edno na 2 meseca u nas i mnogo mu se kefa![]()
obojavam teia ku4eta a vie kakvo mislite?
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Те не са нито играчка, нито машина за пари. Готини си...минаха годините когато всички си вземаха такива кучета и на мен вече ми мина мерака
Много граждани се оплакаха, че кучетата са им прегризали гърлото докато спятРазследваме причините
![]()
Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
как се оплакват със прегризано гърло?
Не трябва ли да са мъртви.
..един мъртвец трудно може да се оплаче от нещо![]()
Това са тайни на FBI![]()
FBI били много потайни...
сигурно не може да се измъкне никаква информация от тях,а ?![]()
Кефат ми кучетата
Един мой познат си има много як питбул-целия черен само с бяло по лапичките и едно бяло малко петънце на главата.Супер е![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Само тази, която искат да им измъкнеш![]()
Супер супер докато не ти прегризе гърлотоПървоначално написано от sherry
![]()
Agent Mulder-> да бе и аз така си помислих...![]()
![]()
По темата-нещо не ме кефат тез псета.Предпочитам немска овчарка!
Predpo4itam da gledam malki kutrenca.S pitbuli ne se zanimavam.![]()
не ме радват. един приятел имаше питбул и изпохапа цялата му рода. наложи се да го приспят.
явно FBI не са си свършили добре работата![]()
пинчерите са по-яки.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
e kak we tfa e ne4ove6koto ku4e nekoi da e vijdal da ima boi m/u dakeli?tfa e ku4e![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Оф,тия ку4ета не съм им голяма по4итателка!И добермани и сякви такива!Ужас!!!
mi da mnogo gotini sa si ku4etata i na men mnogo mi haresvat za tva si imam u nasПървоначално написано от sherry
spored men tva sa nai qkite ku4etata !!!!
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Готини са! Щото са гадини като мен![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Това са бойни кучета. Не разбирам кой ги е пуснал на пазара! Убиват хората без да се усетят.Първоначално написано от devil4e
Мносо са готинки. 1 позната има такова куче. Нейното е оучено перфектно и е мн послушно. Супер е!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
абе зависи как си обучиш кучето наистина са си злобни ама куче което не го закачаш и не му правиш нищо и което е обучено не ми се вярва просто така да захапе някои а и са си готини щото си пазят яко стопанина биткаджийски кучета !!!!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
най-якитеееееееееееееееее![]()
ne mi haresvat![]()
Тия кучета рулират просто, имам 1 такова .. истински карасавец е![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
tva ku4e na snimkata e dosta qkoПървоначално написано от eXoti4nia
![]()