.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    Ае пич, ти си мноо тъп бе ? КОЙ ТЕ КАРА ДА СИ СЕДИШ У ВАС ПО ЦЯЛ ДЕН ? ДА СЪМ ЗАСТАНАЛ ПРЕД ВРАТАТА ТИ и да те бия кат се опиташ да излезеш ??? Пък и закво ти е да стааш тъп като чехъл по тия дискотеки...само ще те развалят - пълно е с нахални фешънчета мислещи, че чалгата е куул - приобщаваш се към тях, "отракваш се" и вече за човек не ставаш...ЗАЕ*И !!! Има и други много по-забавни неща от тва да убиваш мозъчни клетки у некоя дискотека !
    Мнооо съм съгласна с Sk8er4o...има мноо по-яки работи от тва да седиш в неква дупка и да слушаш неква дива чалгия...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Град
    Somewhere you aren`t and you`ll never be ;]
    И аз не хода...щото пускат тъпа музика,събират се некви задръстеняци,голяма тъпканица,задимено е...абе дискотеките = sux

Ха... сега няма да мога да спя с дни,защото ти не ходиш на дискотека.
    Аз съм на цели 13 години и съм от София.. случвало се е лятото да ходя в един провинциален град и там съм ходила един-два пъти на дискотека. Мога само да кажа,че няма да потретя. Това е едно от местата, на които може да се види просто сбирщина на малки к*р*и и гъзари. Идиотщина от всякъде !!! Всички момичета гледат коя от коя да са по-разсъблечени, пикльовците за'апали по цигара и се мислят за голяма работа !!! И да ти е най-малкия проблем, че с нищо няма да се отличиш и ще си останеш незабелязан... навсякъде се пуши, пие.
    Хм.. няма да ти обяснявам повече, само мога да те поздравя, че не ходиш на диско.

П.П.Някой подхвана въпроса и за музиката в дискотеките - че то навсякъде чалга !!! Тотално искат да ни обсебят с тази долнопробна "музика" !!!

Ето го и моето компетенто мнение ... на диско се ходи за да се напиеш като прасе, да пушиш, повръщав и да се биеш. Има там некви курви накоито им се е*е и си тарсят някой бабаит да ги клати в тоалетната. Няма нищо интересно и нищо не губиш. А хубаво е да се ходи на такива места веднъж на 2, 3 месеца, за да си припомняш какъв не трябва да ставаш .

Агенти, ПОМОЩ !!! Заради изкреността на по-горното си мнение си навлякох гнева на банда фешънизирани извънземни. 2 летящи чинии щурмуват блока ми, а пред вратата още 4 се опитват да влязат, аз убих един с дъската, но има още ПОМОГНЕТЕ МИ ! Знам много, ако ме вкарате в програмата за защита на свидетели мога да ви кажа много, но искам нова самоличност, къща в LA и спонсорство с дъски Zero. НО ПОБЪРЗАЙТЕ, може да стане късно...
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

и аз имам сведения за голяма част от криминалния свят... мога да свидетелствам срещу известни изгоди

Супер фен
    Em kakov i az ne hoda...6toto ne iskam,ne 4e ne me puskat,na tebe kvo ti pre4i da otide6?Az li4no predpo4itam kuponite de...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Xax kak nema da hodite we super qko e na disko kvo?

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    emi hodi s tvoite fr na disko...moje sa da ne ti se hodi ma kato ide6 vednyj nema da mogat da te izkarat ottam ...i az beh taka s diskotekite...vikam si kvo tolko a i misleh 4e i na6te 6e pravat probs...ma te vikat 'epa ne si pitala' i aidee sega katu otvyrzano ku4ence sym a gajetata vernu ne trqq gi tyrsi6 v diskoto-tam sa saamo zabivki...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    To pa ako si misli6 4e po dikotekite se namirat gadjetata...Az su6to ne hodq ama ne sujalqvam i ni nai-malko.Nai-qkite pi4ove ne sa v diskotekite

Guest
    Ми няма да ходиш и толкова!Когато ти се приходи тогава!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Аз ходя ама рядко...когато имам нужда ама много голяма нужда да се разнообразя или да сваля някоя мацка...да изям некои и друг бой или да раздам правосъдие. Но ние имаме само 1 диско и вече и знам каде от стените и е паднала мазилката (демек че я знам много добре). Не ми е интересно. Иначе като отскоча до сф и глей кво стаа А иначе тва с гаджето...кой знае...може да не си намерил подходящата или въобще да не се стараеш да я намериш. Тук всичко си зависи от тебе....фани си намери готина компания и всичко ще се оправи (с къвто се събереш, такъв ставаш) И аз преди бях малко така...обаче смених училището след 7 клас и сега положението е в мое владение хахаха Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си