- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песните на Дядо Стефчо
какво мислите за този велик изпълнител :P
Аз съм маймуна и ти си маймуна,аз съм индивид и ти си индивид ама в една обща муха
Xexe tva mi haresa amaa "playboy"? Ne mislq 4e e playboy. Abe gnusen mi e na men! Ne se vijda 4e e nqkuv smradliv starec,ami mi trugnal i toi kato Mitio Pi6tova po "mladi gadjeta" ...nqmam dumi prosto...Axaxaxa moqt "ideal" za dqdo ne e takuv...AxexaexaПървоначално написано от sladka_blondi
Гнус ме от тоя "велик изпълнител".
"Hominem te esse memento"
секси дедка. сърцето си давам да се чукна 1-2 пъти с него![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Дядо Стефчо е шпионин на КГБ ! В момента чакаме заповед за арестуването му по обвинения в шпионска и подривна дейност !
кой е тоя![]()
Г-н Лий,Първоначално написано от ейми лий
Агент Степан Димитривич, с кодово название "Дядо Стефчо" е един от най-способните агенти на КГБ. През студената война с него се засичахме. Всичко беше въпрос на психологическа издръжливост. Може да е от противниковия лагер, но това тук е един невероятен и точен агент![]()
Първоначално написано от e4o
opredeleno e golqm veselqkmen super mnogo me radFa
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
коцкар с боядисан мустаж![]()
весел е.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mislq 4e e tragi4en dqdka,koito si izmislq samo gluposti,za nikakav 4ep nestava
НЕ СЪМ НИКАКЪВ ГОСПОДИН, ГОСПОЖИЦА СЪМ МАМКА МУ!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
[b] i az taka vikamПървоначално написано от chupacabra:)
Объркан съм. На автара ви има един младеж, който е с очевиден азиатски произход. И фамилията Ви е Лий, за това си помислих, че това на снимката сте вие.Първоначално написано от ейми лий
ne go znam koi e toi![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
тоя е луд нечовек наи болния
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3