.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

няма да има тестове в гимназиите

И тази година няма да има тестове в гимназиите
    03.11. 19:22

За два дни министърът на образованието се отказа от идеята

Просветният министър Игор Дамянов се отказа от идета още това лято да има тестове за кандидатстване в гимназиите след 7-ми клас след заседанието на просветната комисия в парламента.

Само преди два дни министър Дамянов бе категоричен, че тестове ще има още през 2005 година. В сряда той обяви отлагането на срока, но отрече да му е бил оказан политически натиск.

Кандидатите за елитните гимназии и тази година ще трябва да пишат съчинение-разсъждение и да решават задачи по математика.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Ами всички като му се нахвърлиха...още малко и щяха да го свалят заради това.
    Човека искаше да направи добро,а те...
    Не бил оказан политически натиск,да бе!
    Тъпото съчинение пак се върна
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Beyonce^^

E kvo ve...po dobre li e da ima testove po vsichki predmeti...po dobre e sachinenie razsajdenie i zadachi!

Град
    Somewhere in PLD
    az sam 8mi klas i ve4e ne me valnuva mnogo mnogo ama spored men test e 1000 pati po-dobre.li4no az dosta se ozorih s tva sa4inenie.....

no matter what you do or say, there's nothing that you can do to make people understanding you! /kurt cobain/

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    abe i testovete i su4enieto razsujdenie + zada4i si e gadno
    no vse pak..vdi4ko na vsi4ko testovete sa po dobriq varint povqrvaite mi,ama da zubrite hilqda temi i posle da pravite su4inenie - razsujdenie ujas
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    SF
    mnogo qsno 4e test e po-dobre. Pone za men de, 6toto ako pro4ete6 ne6to dori i vednaj moje sled kato sa ti dadeni vazmojni otgovori da otgovori6 na nego. Prosto e. Na testovete sam car, dori i bez da u4a, samo 4e za6to o6te ne sam izkaral 6 ot tototo......ehhh :P
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

blue_flower
    Guest
    Mi mn qsno, 4e e po-dobre test otkolkoto sa4inenie i dve zada4i. Vqrno, 4e na testa 6te ima po vsi4ki predmeti, ma pone cqla godina nqma da u4i6 kato lud edno i sa6to i da pi6e6 ne6ta dalgi s kilometri i da ti iztrapva rykata. Pone kat ima test moje6 da nau4ka6, a pak ako nqma ili znae6 ili ne!!!!

Град
    София
    Az pak sam 12 klas i toia period ot jivota mi otdavna mina, no moga da vi kaja 4e kogato az kandidatstvah sled 7 klas ima6e testove i tova mislia, 4e be6e parvia opit na ministerstvoto da gi vavede. Iskam da vi kaja, 4e testovete sa dosta po dobar variant ot sa4inenie razsajdenie. Gotino e 4e az se otarvah ot maturite, a na vas vi prepora4vam o6te ot sega da mislite za tiah 6toto te sa naistina kofti rabota

Ich will eure blIcke spuren
    jeden herzschlag kontrollieren!
    rammstein

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ReguLator
    az sam 8mi klas i ve4e ne me valnuva mnogo mnogo ama spored men test e 1000 pati po-dobre.li4no az dosta se ozorih s tva sa4inenie.....
    аз също.....ма таз годишните кандидатт гимназисти им пожелавам..успех

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mersi . Nz zashto gi mahnaha tiq testove ama ot edna strana shteshe da e po dobre. Sq sus tui su4inenie trqa zubkash 1000 temi i da neznaesh kakvo shti sa padne... znam 4e pove4eto ot foruma ve4e sa minali 7-mi klas ama nz ko sha praq taq god. stiskaite palci da uspeq

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    А за тазтодишните изпити? Сигурно ще решат през месец Май!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    А за тазтодишните изпити? Сигурно ще решат през месец Май!
    Напротив, в началото на юни
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Благодарете на FBI за всичко

Град
    БЪЛГАРИЯ
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Благодарете на FBI за всичко
    Не намесвайте FBI в работата на МВР-все още не сме уверени във вашата добронамереност-така че още не работите с нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си