- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- хихихихи, добро утро!
без подобно, забрави ли, че имаш запек![]()
Не, не, не... Тая тема заслужава да остане, въпреки че утре големия страшен Цоки (на който нашия клуб е назован, заради услугите му хахаххаха) ще я изтрие, щото не му понася. Нищо аз утре ще си пусна отделна тема на движението![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Нещо се обърка май... аз винаги връщам жеста!Първоначално написано от ейми лий
Death gotta be easy, 'cause life is hard
тая тема ме кефи![]()
и мен! И щото ще е изтрият заради нас и в частност менПървоначално написано от ейми лий
ще си позволя да ударя един флууд.
ейми лий - не ми казвай, че си банната! Защо влизаш като гост?
Чао, Алекс!
нз дали съм банната... ама нещо не мога да си вляза в профила, като се логна и пак ми изписва
Влезте, за да видите съобщенията си
бухахаха
![]()
бду забравих да кажа, че си лягам
лека, девилче![]()
Аз като бъдещ модератор я баннах!Първоначално написано от devil4e
85-90 напреднал стадийПървоначално написано от Sportexz
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
До преди няколко дни, всички вие от новооткрития клуб, викахте и се противяхте с/у това, което става във форума. Как можело, това, как можело онова, форума загивал, само безсмислени теми...А сега? Ролите се разменят. Паднахте на нивото на онези, които пускат теми как кучето изнасило брат им. Браво!!!
Точно това ли трябваше да стане? Старите потребители да станат по-цинични от новите. Форума се превърна в арена за съревнование на човешката глупост.
Е деца, време е да видим КОЙ е по-прост от другия
КОЙ в чия уста какво ще направи.
Дерзайте на воля..точно с това трябва да се занимава един млад човек.
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Ami i sp0red mene praite izli6ni glup0sti! Ak0 ne vi haresfa t0q f0rum ne ni karaite i nas da g0 namrazim! Ak0 spazvate pravilata nik0i ni6tu nqma da vi kaje kakt0 na mene! Aide PEACE i dan0 se vrazumite! (makar 4e ne mi se vqrva)
abe za kvo se zanimavate s glupostiiii?????????
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Хехехехе. Сега, като по-стар юзър ще ти обясня нещо - не си видяла форума такъв, какъвто съм го видяла аз и затова не го мразишПървоначално написано от Barbarona
Незнаеш кво е да ти трият мнението, личчното мнение, което не засяга нито едно правило и все пак не отърва на "по-висшите". Не си видяла какво беше преди в този форум. Не си видяла нищо от сайта - та ти си регната от по-малко от 6 месеца, а той е на 5 години. Затова смятам, че не можеш да ми казваш дали трябва или не трябва да мразя форума, защото, принципно, имам право на това
![]()
Мхм, ти нещо здраво си се оплескала - нашия клуб съществува от вчера, няма как "преди няколко дена" да сме викали, след като не ни е имало като движениеИзказвай се по-точно, плс
![]()
Хаххах, но, мила - защо ние трябва да спазваме правила, спазвани нито от админи, нито от модове, още по-малко от юзъри![]()
А и тва нещо не е безмислено. Само за миг се замисли за всичките овце като теб (не е обида, аметафора), които следват винаги първата. При целия този флууд от току-що пръкнали се пикли смятам, че и аз, като по-стар юзър, мога да правя напук на правилата, след като и те правят. И аз съм го казала и пак ще го повторя - в момента, в който видя как админите спазват правилата си, ще започвам да ги спазвам и аз
Смятам, че така е най-честно, а и аз да не съм овца като тези тук (има изключение
), че да спазвам правила, които не се спазват от тези, които са ги написали. Не смятам, че съм нещо по-малко от админите и затова ще се възползвам от тва, че те не ги спазват, за да не ги спазвам и аз :P
Още един здрав разум или по-скоро овца (пак не е обида, а метафораПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
).
1во изречениеИзлишни глупости ли? Еми теб кво те бъркат тогава?
Щом сме глупави не ни се принизявай на нивото (защото при вас е така - най-умния е най-голямата овца "Ние сме овце! БеЕеЕеЕЕ!")
2ро изречениеЕ, теб толкова ли те бърка кво мисля аз, бе? Е, поласкана съм! Но защо ми го казваш всичко тва на мен, вместо да спреш цялата верига като го кажеш на флуудърите и админите, заради които празя тоя форум? Тва е затворен кръг и някой трябва да го прекъсне, а аз не мога, защото съм част от него. Помисли върху това
![]()
3то изречениеКажи го тва на Цоки, който ми трие мнения без причина. Но, както казах вече - не съм овца и няма да спазвам тези правила, неспазвани от админите. За мен тва си е принизяване на личността - аз да спазвам нещо, което някъв там, коронуван с титлата "админ" да се прави на голямата работа и да не ги спазва.
4то изречениеПо-добре ти се вразоми и разбери, че си като овците точно! Не се принизявай до степента им!
![]()
Чао, Алекс!
Е писна ми от неграмотници!Първоначално написано от devil4e
![]()
Толкова сте жалки,че ставате смешни!След годинка-две ще разберете колко излишно сте се вживявали в тоя форум!Гледайте си проблемите в РЕАЛНИЯ живот,а не се правете на герои и бунтарки във виртуалното пространство,където всеки е голям разбирач.
Ни мъ ибе!
Здравейте отново от мен. :PПървоначално написано от Анонимко
Та Госта е прав! Наистина оставете и админи и модове да правят каквото си искат. Защо си хабите нервите? Мислите ли, че въобще нещо ще се промени след като от толкова много време нищо не се променя. Въобще не трябва да ви пука за един тиин форум. Ето вижте аз какво направих спрях да влизам и въобще не ми пука за форума и скапаните му проблеми. Не сте вие хората които трябва да мислят за този форум. Ние помогнахме това място да стане много хубаво, но ни го развалиха ако трябва да съм честна нека оставим сега други да се порадват на форума, на флууда. Аз мисля, че едни хора които ценят форума такъв какъвто беше преди не биха искали да го развалят, а в момента точно това правим. Девилче точно тебе те моля да не се принизяваш на нивото на Елита и другите флуудъри, защото не ти отива! Ти не си такъв човек остави ги да се оправят не си го слагаи присърце :P има толкова хубави неща около теб умихвай се на тях и маината му на форума и проблемите около него.
И за всички ... вместо да седите вкъщи и да се ядосвате на форума излезте навън с приятелки и приятели и вижте колкото е интересен живота извън форума.
Have a Nice Day
aBeP4eTo
devil4e,
Първо целта на поста ми беше да Ви покажа, че с обидни думи от ваша страна, с неспазване на "великите правила" няма да направите абсолютно нищо. Няма да трогнете никой. Единственият резултат ще бъде да влошите още повече състоянието на "вашия" форум. (щот както стана ясно няма голяма приемственост към новите потребителите, към тъпите "Овце", следващи "тъпите правила")
Второ виждам, че великата "конспирация" с/у мненията ти върви успешно. Да,целият свят се е съсредоточил в/у това да не можеш да изказваш свободно мнението си. Администраторите и модераторите само дебнат твоите постове и бързат ли бързат да ги изтрият. О, каква житейска несправедливост!!!
Трето това, че си отодавна тук не означава, че си по-важна от другите и че мненията ти са по-ценни...
(това го казвам във връзка с проявенотото ти неуважение към новите "пикли" на форума...)
Е, както и да е
Аз едвали ще успея с нещо да променя "омразата" ти към teenproblem.net
Всеки е с правото си на мнение и позиция по въпроса.
Peace\\// :P
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
алооооооооооооооо, спазвайте правилата и не ми правете темата на чат!
току-що наруших още едно правило, защото казах нещо, което не е по темата... надявам се всевишните да ми простят, че иначе ше се мре....
абе правете си кфото искате фсъщност.
опааа, пак наруших правило, че се отклонявам от темата.
и пак.
опааа. пак сгазих лука..
опа извинете. всъщност не мога да ви казвам да правите каквото си искате. аз не съм никоя. само админите могат да ви заповядват. мисля че наруших едно правило като ви казах кво да правите. и също още едно правило, задето накърних вашите чувства и тези на админите. и още едно нарушение, защото пак се отколконявам от темата!!! мамка му.. опс изпуснах се ! не трябва да има в поста ми нецензурни думи и обиди.. леле, ква съм лоша! с 1 пост, хиляда правила наруших. не ме бийте, пощадете ме, моля!
п.с. абе много лошо приехте завръщането ми от отвъдното, аз тука безплатна веселбА им правя - и пак недоволни. тцтцтц![]()
много сте се вдървили.. тфа не е на добре ...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
На,който не му харесва форума да не влиза.Напълно съм съгласна с Аверчето и Barbarona![]()
![]()
Невиждам защо трябва още повече да рушите едно място,което преди не беше така.
devil4e,попринцип те уважавам,но това,което правиш е тъпо и говориш глупости.Ест.,че трябва да има правила - винаги е имало и ще има.Моля те,ако наистина те е грижа или те е било грижа за този сайт,престани с тази критика и на всико АНТИ.
Аз не искам да влизам в този сайт и не го правя(само отвреме навреме този раздел му хвърлям по едно око,другите не ме интересуват)
Не разваляите този форум още повече!Моля ви!Просто не влизайте тук,като нямате какво да правите,а само да флуудите безмислено!
PS.А другото за старите и новите потребители(въпроса,който повдигна Barbarona) никой не е повече от другия,нито пък има по-смислени мнения![]()
AvLee
ае кфото и да си говорите ще си изпростявам колкото си искам веченяа вече да се сдържам и хич не ме ебе за шибаните правила
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Уф, че мирише! Жалко, че няма Glade Microsprey!
Хе-хе! И на мен ми писна от теб, но ко да се праи? Няма да си избием децата сегаПървоначално написано от Sportexz
![]()
![]()
Мхм! Умно мнение, трябва да отбележа! Но искам да ти кажа едно само! Аз си имам личен живот, имам си лични проблеми, но все пак намирам за забавно влизането тук! Забавлявам се простоПървоначално написано от Гост
Нали сме затва тук? А и при това, всеки е с различен характер и разбира кефа по различен начин. Може да съм глупава, щом тези неща ми доставят удоволствие, но си е така
![]()
Мила, уважавам твоето мнение! Исках само да ти кажа, че си права, че се принизявам, но ми е толкова трудно да гледам някви развалини тук, където имаше толкова свестни хора. Споко, не ме интересува много тоя форум, просто си изкарвам гнева, а и тези тук наистина си го заслужават. Спокс, ще се махам и азПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
По първото - ако мислиш, че се опитвам да треогна някой се лъжеш дълбоко. А и няма нужда да ми говорип на "Вие", щото не съм богПървоначално написано от Barbarona
Иначе, не съм споменавала, че е "наш", най-малкото защото аз не съм първия потребител тук, демек админка
А по последното - да, не се кефя на новите потребители, защото са изцяло непотребни на форума (или поне една огромна част от тях). А и казах, че не искам да се обиждате от "овце", защото е метафора
![]()
По второто - Хахаха, мерси че ме разбираш![]()
По третото - хаххаха, но аз казала ли съм обратното? Казах, че от голяма част от новите юзъри преобладава флууда, а той е много дразнещ![]()
Ех, ма, ква си лошаПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето още един човек, който уважавам и чиято критика ще приема!Първоначално написано от AvLee
Sportex, ако си ти, бате, ще се фърля отнякъде, щото не съм си и представяла, че можем да сме на АБСОЛЮТНО еднакво мнениеПървоначално написано от Sportex
![]()
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от Гост
Ето защо уважавам хора като нея - защото изразяват личното си мнение!Първоначално написано от amy lee
П.П. И като заключение - чакаме желаещи за членове на "ЦОКИ"![]()
![]()
![]()
Чао, Алекс!
Тук съм, тук съмПървоначално написано от devil4e
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Изглежда, че е време за намесата на FBI...Ще ми трябва подкрепление...
ама аз не идвам да флуудя, а да помагам на малкото истински проблеми, които са останали с отговор, по-различен от
'имаше вече такава тема' ; 'порови се по-назад' и бляблябля... е на тва аз му викам безмислен флууд. или пък когато някой е заявил мнението си, и след него има още 4142332 мнения от рода :
'даа, съгласен съм'; 'точно така'; 'и аз така мисля'
няма да се изхабите ако заявите личното си мнение, я. дори и да се повтаря, поне няма да изглеждате толкова тъпо.
А когато админите започнат да спазват собствените си правила, тогава и аз ще започна да ги спазвам, обещавам.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...