- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- хихихихи, добро утро!
Здравейте отново от мен. :PПървоначално написано от Анонимко
Та Госта е прав! Наистина оставете и админи и модове да правят каквото си искат. Защо си хабите нервите? Мислите ли, че въобще нещо ще се промени след като от толкова много време нищо не се променя. Въобще не трябва да ви пука за един тиин форум. Ето вижте аз какво направих спрях да влизам и въобще не ми пука за форума и скапаните му проблеми. Не сте вие хората които трябва да мислят за този форум. Ние помогнахме това място да стане много хубаво, но ни го развалиха ако трябва да съм честна нека оставим сега други да се порадват на форума, на флууда. Аз мисля, че едни хора които ценят форума такъв какъвто беше преди не биха искали да го развалят, а в момента точно това правим. Девилче точно тебе те моля да не се принизяваш на нивото на Елита и другите флуудъри, защото не ти отива! Ти не си такъв човек остави ги да се оправят не си го слагаи присърце :P има толкова хубави неща около теб умихвай се на тях и маината му на форума и проблемите около него.
И за всички ... вместо да седите вкъщи и да се ядосвате на форума излезте навън с приятелки и приятели и вижте колкото е интересен живота извън форума.
Have a Nice Day
aBeP4eTo