- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- хихихихи, добро утро!
Уф, че мирише! Жалко, че няма Glade Microsprey!
Хе-хе! И на мен ми писна от теб, но ко да се праи? Няма да си избием децата сегаПървоначално написано от Sportexz
![]()
![]()
Мхм! Умно мнение, трябва да отбележа! Но искам да ти кажа едно само! Аз си имам личен живот, имам си лични проблеми, но все пак намирам за забавно влизането тук! Забавлявам се простоПървоначално написано от Гост
Нали сме затва тук? А и при това, всеки е с различен характер и разбира кефа по различен начин. Може да съм глупава, щом тези неща ми доставят удоволствие, но си е така
![]()
Мила, уважавам твоето мнение! Исках само да ти кажа, че си права, че се принизявам, но ми е толкова трудно да гледам някви развалини тук, където имаше толкова свестни хора. Споко, не ме интересува много тоя форум, просто си изкарвам гнева, а и тези тук наистина си го заслужават. Спокс, ще се махам и азПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
По първото - ако мислиш, че се опитвам да треогна някой се лъжеш дълбоко. А и няма нужда да ми говорип на "Вие", щото не съм богПървоначално написано от Barbarona
Иначе, не съм споменавала, че е "наш", най-малкото защото аз не съм първия потребител тук, демек админка
А по последното - да, не се кефя на новите потребители, защото са изцяло непотребни на форума (или поне една огромна част от тях). А и казах, че не искам да се обиждате от "овце", защото е метафора
![]()
По второто - Хахаха, мерси че ме разбираш![]()
По третото - хаххаха, но аз казала ли съм обратното? Казах, че от голяма част от новите юзъри преобладава флууда, а той е много дразнещ![]()
Ех, ма, ква си лошаПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето още един човек, който уважавам и чиято критика ще приема!Първоначално написано от AvLee
Sportex, ако си ти, бате, ще се фърля отнякъде, щото не съм си и представяла, че можем да сме на АБСОЛЮТНО еднакво мнениеПървоначално написано от Sportex
![]()
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от Гост
Ето защо уважавам хора като нея - защото изразяват личното си мнение!Първоначално написано от amy lee
П.П. И като заключение - чакаме желаещи за членове на "ЦОКИ"![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!