- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- хихихихи, добро утро!
vie druga rabota nqmate li si![]()
Спокойно партнъоре!Спец. частите на FBI са тук , но са под прикритие!Ситуацията е под наш контрол! chupacabraПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
има досие за изнасилване , наблюдаваме я отблизо!
Mi az nqma da se mesq v toq spor,samo iskam da kaja ne razbrahte li,che i da narushavate i da ne narushavate pravila,i da govorite i da ne govorite vse e taq...Glas v pustinq.Kakvo tolkova ste se trognali,ako se mahnete shte e zaguba za samiq forum i tova e problem na adminite,ima tolkova mn forumi v tva web prostranstvo ...
Inache se radvam za chupacabra,men tq si me kefeshe,oshte pyk poveche se vryshta ,za da pomaga.Bravo
.Vsichko hubavo.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Колеги тук съм![]()
Въпреки трудностите, които имам с нет-а, аз също ще се намеся в това начинание![]()
ахаха..![]()
еми браво....
купон да става из форума ...хубаво,че се намират и такива,които да ни развеселяват![]()
като ще ви достави удоволствие да нарушавате правилата,да правите мръсно..на..нз си кой...и въобще щом като имате толкова време да се занимавате с форумадерзайте
![]()
къв ви е проблеманикой не може да ви спре
![]()
така е! никой не може да ми спре да изнасилвам малолетните сладки момченца. дори и цялата федерална служба!![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Така си мислите!Първоначално написано от chupacabra:)
О, ама тя мислиПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
Special Agent Dale Cooper, какво възнамерявате да направите по въпроса?Електрически столИзгаряне на кладата
Опа, то е за вещици..
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
абе на кво го обърнахте тва? преди време някой (идея си нямам кой) тряаше да обикаля пред сички държавни органи с полско Фиатче и надпис "всички сте мухльовци", причината не я помня - бас ли беше или няква такава простотия. но все тя. тоя или тая с Фиатчето беше май на друго мнение за мухльовците, ама не ми дреме. важното беше че го направи и тия дето го/я бяха накарали гледаха отстрани доволно и си се кефиха на сибствената простотия. ся и вий така. пишете простотии, кефите им се и сигурно за нещо се мислите. ама сте жалки и отстрани изглеждате кат комплексирани келеши (не казвам че сте или не сте). па да продължим. за оная дето за УФСИТИ говореше: абе момиче, ти да не си мислиш, че като говориш лошо няма да си УФСЪ? УФСЪ шъ си си (не е само метафора). на много отворени се прайте тука. абе намерете си работа бе. то селяния и простотия има навсякъде, в такава държава живеем. то само като му кажеш българин ше е ясно че става дума за простак селянин. без да твърдя, че съм от редките изключения. аз като опре до такива като вас съм си простак. кво ма ебе? с културните хора съм си културен. с другите - както те с мен така и аз с тях. ама мисълта ми беше, че на всички е ясно, че сте селски идиоти и без само да го тръбите наляво и надясно. тоя форум ме кефеше в началото, но ся кво виждам - 90% комплексари, простаци или позьори. а останалите 5 пари не даваме, ама ви четем простотиите. само че съм си такъв човек - простотията без мяра не може да ме остави безмълвен. затуй ви казвам в очите: идете да ви преинсталират мозъците, че сте заразени от тая простотия.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Йо йо йо мечтател я се поспри,
чуй какво ще ти кажа и ме разбери...
Тъпак умрял в лайна лежиш,
комплексите си си развил и искаш да си отмъстиш.
Не ме кефиш как говориш,
българите не са селяни, погледни ме мен
аз съм 100% гангстер и се боря с живота всеки ден,
тъп нещастник, смешен олигофрен
да се правиш на отворен това е поредния проблем.
Мойте рими чуй, осъзнай ги и ги запомни,
те ще се чуват до края на живота ти в твоите уши.
Аз напълно подкрепям ФЕБЕРЕ, щото всички тук
сте смешни, за вас не ме ебе!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
ихааа..до ся си имахме агентиПървоначално написано от Bling Bling
сега вече си имаме и поет![]()
Браво!Актьори!Изглежда...сц наристите си вършат работата...хубав филм почва да става форума....
Чудно ми е кои са главните герои![]()
Пълен аматьор!По-добре се поспри и римите в гъза си ги наври...!!!Първоначално написано от Bling Bling
Наистина ставаш адски смешен!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
деба и рапЕра не е мястото тука да се доказваш![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
И аз се присъединявам!
В тази тема има много съмнителни лица,които са под наблюдение.Само една грешна стъпка може да ви доведе до килията!