- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- хихихихи, добро утро!
абе на кво го обърнахте тва? преди време някой (идея си нямам кой) тряаше да обикаля пред сички държавни органи с полско Фиатче и надпис "всички сте мухльовци", причината не я помня - бас ли беше или няква такава простотия. но все тя. тоя или тая с Фиатчето беше май на друго мнение за мухльовците, ама не ми дреме. важното беше че го направи и тия дето го/я бяха накарали гледаха отстрани доволно и си се кефиха на сибствената простотия. ся и вий така. пишете простотии, кефите им се и сигурно за нещо се мислите. ама сте жалки и отстрани изглеждате кат комплексирани келеши (не казвам че сте или не сте). па да продължим. за оная дето за УФСИТИ говореше: абе момиче, ти да не си мислиш, че като говориш лошо няма да си УФСЪ? УФСЪ шъ си си (не е само метафора). на много отворени се прайте тука. абе намерете си работа бе. то селяния и простотия има навсякъде, в такава държава живеем. то само като му кажеш българин ше е ясно че става дума за простак селянин. без да твърдя, че съм от редките изключения. аз като опре до такива като вас съм си простак. кво ма ебе? с културните хора съм си културен. с другите - както те с мен така и аз с тях. ама мисълта ми беше, че на всички е ясно, че сте селски идиоти и без само да го тръбите наляво и надясно. тоя форум ме кефеше в началото, но ся кво виждам - 90% комплексари, простаци или позьори. а останалите 5 пари не даваме, ама ви четем простотиите. само че съм си такъв човек - простотията без мяра не може да ме остави безмълвен. затуй ви казвам в очите: идете да ви преинсталират мозъците, че сте заразени от тая простотия.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц