- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте мнение за телефона
Според мен е универсален и става и за мъже и за жени.Изглежда ми практичен-а жените обичаме такива.Същевременно би подхождал и на мъжете.Оххх не знам не мога да определя :P
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Няма значение. Става и за мъже и за жени. Дори имам приятелка, която е със същия.
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Feel The VibrationТака като гледам вибрацията е г/д една от последните функции тъй че може би да е мъжки. Ама аз незнаех че телефоните се делят на дамски и мъжки.. Имаше само един доколкото си спомням та ти отмерва времето на цикъла и некви такива работи...Е това е женски телефон..а иначе всички други стават щом може да ти званят на него
![]()
Absolutno universalenzemai go izglejda mi mnoo qk
![]()
абсолютно!!!! :PПървоначално написано от lalqla
tumniq cvqt me kara da si mislq 4e e po-skoro mujki
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
И аз мисля,че е мъжки...Но защо пък да не става и за жени?Аз бих си го взелаВсе пак телефончето си е хубаво,а и както вече казаха-няма телефони,които са само за даден пол(като исключим този,който ти казва кога ще ти идва и кога можеш да забременееш,и този,розовия съмсунг)Ти решаваш
Horata sa go napravili za vsichki...A inache telefona e dyrvo-ne me kefi
Екстра си е телефона..
universalen e
Unisex
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Няма значение!!!
Може да се ползва и от двата пола...така ,че вземай телчетощом ти харесва!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
за мен тва си е мъжки телефон ако не бъркам така кат го гледам прилича на D500 които си е абсолютно мъжки !!!и е бизнес телефонтака че няма да се очудя ами кажат че тоя модел е мъжки бизнес телефон
![]()
Тоя по-скоро е женски, щото като го гледам бая силна вибрация има...![]()
![]()
![]()
и Интер
amI unisex i spored men :P
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Няма мъжки и женски. Важното е да ти харесва и до известна степен да се припокрива с характера ти. Моят е черен и стабилен. (Споко, не говоря за някой мобифон от 90-те)
I HAVE IT ALL!