.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Тема: Special Agents FBI

Повече от фен
    Град
    Враца - София

Special Agents FBI

Така...просто ми е много чудно откаде да почна като има толко неща да кажа. Начи като за начало...мога ли да попитам специалните агенти на колко години са щото некакси тая простотия със специалните агнети ми се струа ама мн като за малки. После искам да покоментирам ако може известна част от мненията като: Ще докладвам случая на Спец. агент Фокс Мълдър.Повече от явна е намесата на извънземна форма на живот Тои ще отрази всичко в доклада си към FBI; Аватара ти не отговаря на мнението ти (виждам морален опадък в него) Ще докладвам на FBI моментално.Такива хора са подтискани с години и зад скромната им личност седи брутален сериен убиец.....примерно ЧОВЕКА С БУРКАНА; Задържането ти млада госпожице е само въпрос на време.Спец. отряда на FBI пътува към вас! Тези лично са от темата "iznasiliha me" от раздел Секс! Или аз съм много глупав но просто немога да проумея тея (да ги наречем некомпетентни) мнения какво общо имат със сериозния проблем на момичето. Има и още доста такива доколкото забелязвам...все пак хората молят за помощ и съвет а не си просят подигравка от страна на някои форумци. Мерси за вниманието!

Според мен пък са супер пичове.
    И е много по-яко,че има такива хора във форума дето да те разсмиват поне малко !

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Има неща в които като земат отношение и те разсмиват е добре. Но в такива сериозни теми като тази която цитирах не мисля че такива коментари имат място там...мен лично това ме дразни. Иначе в дискусиите могат да заемат отношение колкото искат.

Фен
    Град
    Вкъщи
    И аз съм на мнение, че са адски досадни и, че няма смисъл да постват като не пишат нищо смислено особено в теми, където човек трябва да помисли малко за да даде съвет..
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Guest
    По дяволите, синко Не пречи на работата ни, всичко което на теб ти е страшно или сериозно за нас е ежедневие.... виждали сме какво ли не Годините на Спец. агенти на FBI са засекретени в досиетата на Държавния Архив още при постъпването ни на работа в отделите на FBI

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    И е много по-яко,че има такива хора във форума дето да те разсмиват поне малко !
    Mda i te se pak na serizoni temi ne otgovariat
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Някои хора явно просто не четат нещата които пиша...
    Josefinne написа:
    Това е истината - колкото и срам да те е сега за такова нешо трябва да кажеш на вашите, да се обадите в полицията, да се отиде на лекар.

Не мисля че това е работа на щатските щерифи.FBI са вече тук
    Съжалявам много обаче момичето се опитва да помогне а тоя се опитва да се праи на компетентен и на интересен. Може да си изключително умен човече...обаче ама грам не ти личи. Ако ти треа внимание не е тва начина да си го спечелиш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Se edno 6te ti kajat na kolko sa godini

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Mda i te se pak na serizoni temi ne otgovariat
    Винаги съм уважавал хората, които ни помагат в работата И на нас не ни е лесно...но се справяме...нямаме семейства,дом, лишени сме от множество екстри само и само за да служим в полза на обществото и FBI. Мисля че имаме сблъсък с на интереси с небезизвестният мексикански нарко-барон Shоgi. Синко дните ти са преброени, сигнализирах и на другите агенти да те държат под око докато пристигнат Spec Forces

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    И тъй като майка ми и баща ми са ме възпитали добре при такава ситуация ще се въздържа от коментар с цел да не обидя някого. Странно регистрирал съм се снощи и щом подхващам тази тема явно нещата бият на очи...някои трябва да се позамисли в/ъ въпроса. Иначе нека спец частите дойдат. Сигурно ще ми набият вирус в писито? хахаха смешници...

Guest
    Josefinne написа:
    Това е истината - колкото и срам да те е сега за такова нешо трябва да кажеш на вашите, да се обадите в полицията, да се отиде на лекар.

Не мисля че това е работа на щатските щерифи.FBI са вече тук
    Съжалявам много обаче момичето се опитва да помогне а тоя се опитва да се праи на компетентен и на интересен. Може да си изключително умен човече...обаче ама грам не ти личи. Ако ти треа внимание не е тва начина да си го спечелиш!
    Колкото и да се правиш на заинтересован по случаят на всички ни е ясно защо си пуснал темата - ти продаваш смърт на децата и нашата поява в града пречи на шибаният ти подземен бизнес коп*ле Получих писмено разрешения да срелям на месо при залавянето ти

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    мен много ме радват , щото си праят пълна ебавка с форума и с всички идиоти , които пишем тука!

Супер фен

Re: Special Agents FBI

Така...просто ми е много чудно откаде да почна като има толко неща да кажа. Начи като за начало...мога ли да попитам специалните агенти на колко години са щото некакси тая простотия със специалните агнети ми се струа ама мн като за малки. После искам да покоментирам ако може известна част от мненията като: Ще докладвам случая на Спец. агент Фокс Мълдър.Повече от явна е намесата на извънземна форма на живот Тои ще отрази всичко в доклада си към FBI; Аватара ти не отговаря на мнението ти (виждам морален опадък в него) Ще докладвам на FBI моментално.Такива хора са подтискани с години и зад скромната им личност седи брутален сериен убиец.....примерно ЧОВЕКА С БУРКАНА; Задържането ти млада госпожице е само въпрос на време.Спец. отряда на FBI пътува към вас! Тези лично са от темата "iznasiliha me" от раздел Секс! Или аз съм много глупав но просто немога да проумея тея (да ги наречем некомпетентни) мнения какво общо имат със сериозния проблем на момичето. Има и още доста такива доколкото забелязвам...все пак хората молят за помощ и съвет а не си просят подигравка от страна на някои форумци. Мерси за вниманието!
    OBVINENIATA MAI SE OTHVARLIAT
    Ostavi federalnite namira

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Мале...кви почнаа да се раждат. И тва ни представлява интелигенцията? Страхотно просто...мн ми е странно кво ше се случи когато цяла българия се напълни с такива тъпизми.

Guest
    И тъй като майка ми и баща ми са ме възпитали добре при такава ситуация ще се въздържа от коментар с цел да не обидя някого. Странно регистрирал съм се снощи и щом подхващам тази тема явно нещата бият на очи...някои трябва да се позамисли в/ъ въпроса. Иначе нека спец частите дойдат. Сигурно ще ми набият вирус в писито? хахаха смешници...
    Момко нямаше да си толкова надъхан, ако с колегите не бяхме разрешили случая с груповото изнасилване на майка ти Ще ме извиняваш но 12 бесни негра са си сериозно бройка Горката жена.....случаят още седи в главата ми сякаш беше вчера

Мега фен Аватара на machoka
    "Агентите", ако продължат да флудят форума със СПАМ и офтопици, като пишат по най-различни теми, без да има 'творението им' нищо общо с темата, ще получат бан.

До скоро.

Guest
    Мале...кви почнаа да се раждат. И тва ни представлява интелигенцията? Страхотно просто...мн ми е странно кво ше се случи когато цяла българия се напълни с такива тъпизми.
    Синко виждам че все още не са извадили гилзата от главата ти.....никой не е казал че сме интелигенцията на тази страна....ние просто си вършим работата, а ти пречиш на повече от 8 случая (което те издига на 4-то място в наи-търсените хаху-баху секс извратеняци в тази страна).Мисля да изчакам експертизата на Агент Дейл Купър по въпроса тъи като този случай се заплита все повече и повече

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    "Агентите", ако продължат да флудят форума със СПАМ и офтопици, като пишат по най-различни теми, без да има 'творението им' нищо общо с темата, ще получат бан.

До скоро.

Мамка му явно тук се правят някакви правителствени опити с човешкото ДНК. Властите се намесват в случая и искат потулването на случая Въпреки всичко дори и да бъдат отсранени от случая агентите FBI ще ги върне до 72 часа Спъването на всеки случай се води като федерално престъпление и попада под ударите на закона

Супер фен
    Ooooooo te men mnogo me kefqt...uspqvat da me razsmeqt {}{}{}{}{}{} cunkam vi ei

Вие сте едни обикновени агенти. Ние сме висшето ръководство. Ние сме по-висш отдел от вас. Ние се занимаваме с вътрешната сигурност в страната /форума/. Вие също, но ние сме под командване централно от президента /администратора/. Вие не знаете за нас, понеже ние сме тайна организация, следяща Вашите постъпки и действия.

Ако не престанете да вършите дейностите, които не са ви възложени от шефовете на службата, ще бъдете отстранени от случая за дълго време.
    И не забравяйте типичното за американските служби:
    Винаги има някой, който седи по-високо от Вас.

Край на рапорта, следва тясно наблюдение в/у това, дали следвате задачите, които са Ви поставени.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Браво момичета...това говори за самите вас

Guest
    Вие сте едни обикновени агенти. Ние сме висшето ръководство. Ние сме по-висш отдел от вас. Ние се занимаваме с вътрешната сигурност в страната /форума/. Вие също, но ние сме под командване централно от президента /администратора/. Вие не знаете за нас, понеже ние сме тайна организация, следяща Вашите постъпки и действия.

Ако не престанете да вършите дейностите, които не са ви възложени от шефовете на службата, ще бъдете отстранени от случая за дълго време.

Край на рапорта, следва тясно наблюдение в/у това, дали следвате задачите, които са Ви поставени.

Хахахха обеществото има нужда от нас както ние имаме нужда от обществото Повярваи няма начин да ни спреш FBI отдавна се управлява само от сената

FBI са силна работа
    Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
    -------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar

Хахахха обеществото има нужда от нас както ние имаме нужда от обществото Повярваи няма начин да ни спреш FBI отдавна се управлява само от сената
    Виждам сходства с "Милицията принадлежи на народа и народа принаджели на милицията" /една често срещана сентенция преди години /
    По-големите от тук ще ме разберат

Сената, млади момко е само административен инструмент на по-висшите власти. Но това не може да го разбере един обикновен агент

Guest
    По дяволите момко захващаи се за работа, стига си чесъл езика си в форума

П.С. А иначе сентенцията си е вярна....тук там някой не ни харесва...ако искаш и анкета да пуснем ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си