.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117

Тема: Special Agents FBI

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Нямам нищо против вас момчета просто карайте с шегите не в сериозните теми

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Нямам нищо против вас момчета просто карайте с шегите не в сериозните теми
    Не е важно дали ти имаш нещо против нас, а дали ние имаме нещо против теб Как мислиш ? Ще изчакам докладите на колегите и ще отговоря от мое име!

spec agent tree se nau4i6 koga da spira6....prosto prekalqva6 mnogo ve4e...veselo se byzikate si4kite ama neznaete mnogo koga i kyde...razo4arovate me...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    spec agent tree se nau4i6 koga da spira6....prosto prekalqva6 mnogo ve4e...veselo se byzikate si4kite ama neznaete mnogo koga i kyde...razo4arovate me...
    Mr Darth Revan не бъдете скиптичен към работата ни.Наблюдавайте отстрани и ще забележите колко добре върви тя без да засяга никой форумец.Това че някои се дразните от нас (а това сте наистина много малко) не значи че не си вършим работата

Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    Mr Darth Revan не бъдете скиптичен към работата ни.Наблюдавайте отстрани и ще забележите колко добре върви тя без да засяга никой форумец.Това че някои се дразните от нас (а това сте наистина много малко) не значи че не си вършим работата
    vajnoto e da ne draznite koito ne trqbva...vnimavaite s prikazkite...po4nahte da ni razo4arovate...gledaite da ne stignete do krai...za6toto togava po4vame nie s machoka da si vyr6im rabotata.
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    Хаха г-н Raven мисля че неправомерно се опитвате да се намесите в властта (която не ви се полага).Вие сте си просто един обикновен форумец - не пренадлежите на никоя от разследващите и управляващите групи Вие нямате права и задължения в форума, а и нека да не забравяме че Machoka е мод само в някои секций.При това забравяте че зад нас седи цяло FBI което не е за подценяване

деба, и аз искам цяла тема за себе си
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

ne me poznava6 mladejo...I could be a very dangerous man Mr. FBI Agent...a ti povqrvai mi ne iska6 da go razbira6...

Guest
    Хаха разбира се г-н Raven....никой не подценява уменията ви на форумец....на примирете се че сте безсилен срещу цялата ни система....FBI система

Guest
    Преди 5 мин получих досието на 18 годишно момиче от Поморие - била е отвлечена от 8 зелени човечета и след това е безследно изчезнала.Случаят засега остава отворен докато не дойде агент Фокс Мълдър

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от пор
    за тебе няма щот миришеш
    пък агентите са пекани , за тях има

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от пор
    за тебе няма щот миришеш
    пък агентите са пекани , за тях има
    Мисля,че случаят е ясен Част от местните оказват голямо съдействие при разплитането на мистерията, но все още ми е нужна намесата на останалите от екипа

П.С. По последни данни Фокс Мълдър е изчезнал в местноста позната като "Наакването" снощи между 21-22 часа.Забелязан е и неиндефициран светещ обект

Guest
    Spec. Agent Jo Dee Fostar , бъдете спокоен!Всичко е под контрол!Агент Мълдър е при мен!Моля заемете се с потенциалните убийци тук!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Dana Scully
    Spec. Agent Jo Dee Fostar , бъдете спокоен!Всичко е под контрол!Агент Мълдър е при мен!Моля заемете се с потенциалните убийци тук!
    Идеално - FBI изпращат нови агенти в това странно градче.Тук бъка от неразплетени исотрии.Дейл Купър ме информира за множество изчезвания и убииства.....това място е врата към ада Очаквам намесата на Пентагона и военните

хахаха, мене пък ме кефят, убер пичове са. а мълдър напрао ми пълни душичката
    сега пък и Spec. Agent Dana Scully еее супер, вече 4 агента. искам и аааз за мене няма ли работа като преследвач на извънземни например?

Любовта е най-висшата степен на омразата

ееееееее,не,множат се като зайци,скоро ще стане невъзможно за обикновения потребител да се разхожда необезпокояван из форума(те ни наблюдават),ще бъка от федерални
    Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
    -------------------------------------

Guest
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    сега пък и Spec. Agent Dana Scully еее супер, вече 4 агента. искам и аааз за мене няма ли работа като преследвач на извънземни например?
    Подаи документи при федералните, но да знаеш че работата крие много опасности

Guest
    Цитирай Първоначално написано от liebeskummer
    ееееееее,не,множат се като зайци,скоро ще стане невъзможно за обикновения потребител да се разхожда необезпокояван из форума(те ни наблюдават),ще бъка от федерални
    Съмнявам се прител/ко. Когато всеки свърши своята мисия и случаите по които работи ще бъде преместен на нов case FBI си знаят работата

Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Подаи документи при федералните, но да знаеш че работата крие много опасности
    а в тоя форум няма ли някой от федералните?

Guest
    Всички спец агенти сме федерални....просто сме под прикритие....ае толкоз от мен за днес...отивам да дремна и да мисля над случая "уринокил"

бъдещ колега,
    след като имаме предвид, че вие сте федерален под прикритие според мен е недопустимо Вие да разкривате какъв сте всъщност пред целият форум, тъй като те могат да докладват на извънземните
    сега разбрах, че някой от форума им предава информация и са разбрали, че сте федерален. в момента се опитват да ви разкрият самоличността, за това се пазете, защото извънземните са зли
    с най голямо уважение
    бъдеща преследвачка на извънземни ейми лий

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Според мен пък са супер пичове.
    И е много по-яко,че има такива хора във форума дето да те разсмиват поне малко !
    Agreed!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Колегите ме информираха за случващото се тук. В постовете на мачока и г-н Реван усетих директна заплаха срещу нас. Възпрепятстването на разследване на FBI е наказуемо !

П.П.(за доносниците) Радвам се за проявения интерес към работата ни. Ако имате полезна информация по някой случай, моля чуствайте се свободни да я споделите с органите на FBI

Г-н Мълдър, прав сте че е наказуемо, но това е за обикновените хора. Моля ви не ме бъркайте и сравнявайте с тях. Понеже още не ме познавате добре ще ви го простя...но да НЕ се повтаря, за да няма...както казват тукашните: "падни-стани"!

Guest
    Г-н Реван, с колегите сме наясно с вашите.... "възможности". Но това, което правите е опасно ! Надявам се ползвате предпазни средства... въпреки, че FBI не одобрява хомосексуалните връзки с властта !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си