.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117

Тема: Special Agents FBI

mm...daaa....kolko ste zabludeni vie ot FBI...ne osyznavate 4e pove4eto informaciq polu4avate ot men i hora kato men, s koito se znaem...za da stane malko po-interesno 6te kaja na moite da ne vi lyjat za men...ina4e nqma da napravite nikoga ni6to...a taka mi stava sku4no...a kogato mi stane mnogo sku4no moje da stane vredno za okolnite....hmmh...vsy6tnost tova ne me pritesnqva nikak...nqkolko miliona pove4e ili po-malko...na koi mu puka!
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    А когато на нас ни стане скучно хвърчат глави....наи-често шопски (още повече че отряда за бързо реагиране знае адреса ти) Освен това ние знаем всичко за Вас Г-н Равен. ВИждам, че почвате да говорите несвързани глупости, което значи, че сте един отчаян човек

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar
    А когато на нас ни стане скучно хвърчат глави....наи-често шопски (още повече че отряда за бързо реагиране знае адреса ти) Освен това ние знаем всичко за Вас Г-н Равен. ВИждам, че почвате да говорите несвързани глупости, което значи, че сте един отчаян човек
    Ахахахахаха, що го притискаш в ъгъла е
    Има ли право на адвокат?Ако да, аз ще бъда назначен автоматично
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    mm...daaa....kolko ste zabludeni vie ot FBI...ne osyznavate 4e pove4eto informaciq polu4avate ot men i hora kato men, s koito se znaem...za da stane malko po-interesno 6te kaja na moite da ne vi lyjat za men...ina4e nqma da napravite nikoga ni6to...a taka mi stava sku4no...a kogato mi stane mnogo sku4no moje da stane vredno za okolnite....hmmh...vsy6tnost tova ne me pritesnqva nikak...nqkolko miliona pove4e ili po-malko...na koi mu puka!
    Дарт Реван, роден на 2 февруари 1999 година. Незавършено начално и средно образование. Прибиран няколко пъти за мъжка проституция и трафик на наркотици. 10 повдигнати обвинения, лежал във федерален затвор, излязъл на свобода преди 2 години. Имам сериозното основание да ви заключим за още дълго, ако продължавате да лъжете цяло подразделение на FBI.

G-n spec. agent Cooper, otnovo me razo4arovate. Za6to ne kazahte za ubiistvata na 3ma va6i kolegi koito se opitaha da me sprat? Aaaa...qsno..ne iskate da stresirate novite i po-mladi ot vas va6i kolegi...gospodin spec. agent Jo...nali? sry no ve4e vsi4ki znaqt istinata...priqtna igra agenti
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    Тезите ми за сексуалните ви халюцинации се потвърдиха А що се отнася до младите агенти като мен....синко някои ден майка ти ще ти каже......

дейл купър все повече почва да ме кефи
    ебати якото досие

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    дейл купър все повече почва да ме кефи
    ебати якото досие
    Аз му го сготвих
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Офф няма да се изказвам кой знае колко остро...даже много простичко...Не е важно на колко години са тея лигни...важното е че това което правят дори не е кой знае колко оригинално ...те са като децата...докато им обръщаш внимание ще тормозят като спреш да се занимаваш с тях и те спират с тебе! И аз ей сега мога да се напиша "Началник Пожарна Команда" да събера една пожарна бригада да почнеме да се лиготиме из форума да убереме увациите и кфо? Манджа с кестени! В началото може да са били оригинални...Ок .... вече са банални и това което правят не е нищо повече от лигня под формата на флууд. Жалкото в цялата работа е че те самите не се усещат че вече са тъпи! Не знам лично на мене са ми безразлични...ако им четях лигавите мнения можех да се дразна но просто праскам игнор Ще е хубаво някой заблуден админ да ги разкара С тая тема още повече ше ди мислят че са интересни...колкото повече се занимавате с глупостите им толко повече глупости ше има! То не е весело то е трагично!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Офф няма да се изказвам кой знае колко остро...даже много простичко...Не е важно на колко години са тея лигни...важното е че това което правят дори не е кой знае колко оригинално ...те са като децата...докато им обръщаш внимание ще тормозят като спреш да се занимаваш с тях и те спират с тебе! И аз ей сега мога да се напиша "Началник Пожарна Команда" да събера една пожарна бригада да почнеме да се лиготиме из форума да убереме увациите и кфо? Манджа с кестени! В началото може да са били оригинални...Ок .... вече са банални и това което правят не е нищо повече от лигня под формата на флууд. Жалкото в цялата работа е че те самите не се усещат че вече са тъпи! Не знам лично на мене са ми безразлични...ако им четях лигавите мнения можех да се дразна но просто праскам игнор Ще е хубаво някой заблуден админ да ги разкара С тая тема още повече ше ди мислят че са интересни...колкото повече се занимавате с глупостите им толко повече глупости ше има! То не е весело то е трагично!
    Вие местните продължавате да живеете с илюзията, че искаме да привлечем внимание. НАПРОТИВ. Това което правим е строго секретно и колкото по-малко хора ни обръщат внимание, толкова по-добре. Вие г-н Момченце също имате интересно досие. Не ни карайте да го използваме срещу вас!

Syglasna sym s Momchence.Az daje ne im cheta mneniqta kato znam ,che vse edni i syshti prostotiiki pishat.Vse mi e taq,da flood-qt kolko iskat.Za men sa kato Eli sexito .
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Ааа мен тез мноу ме кефят, само че понякога ме домързява да им чета постовете Ауе те са като другите, не дават отговори точно по темата , само че са по-забавни :P
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Neee .... seri0zn0 izpr0stqvate ve4e! Az nqmam d0sie 6t0t0 daje i muha ne sym ubivala tyi 4e g0v0rete k0lk0t0 iskate glup0sti! Pr0st0 ve4e draznite i ... seri0zn0 mislq za 0tteglqne 0t t0zi f0rum! Za6t0 nik0i ne pravi ni6t0 p0 vypr0sa ??? Kakf0 4akate admini i m0derat0ri ??

Guest
    Oo досие имате и още какво досие!

Мен агентите много ме кефят. Много брутално се изгавриха с Darth Revan. Евалата А относно "зелената маслинка" мисля, че трябва да се научи да натиска клавиша "о" вместо "0", пък после можем да говорим и за кирилица...

така... всички пискахте, че мачока е сухар(да, и според мен е сухар... с тфа "с уважение...", ама тфа е друга тема). сега пискате, че агентите ви ебават всички наред. еми ебаси, не може всички да са сериозни и да дават отговори от рода на "ау, миличката, отиди на кола маска, че е срамота момиче с мустаци...". и ако те осират форума, какво да кажем за теми от рода на "кажете буква, започваща с края на първата"(дааа... как буква ще започва с края на първата не ми е ясно!). все пак тоя форум има нужда от малко разнообразие дори това разнообразие да означава вечните ебавки на агентите. щото има някой юзери(хихихи, няма да казвам имена) които наистина трябва да слязат на земята

Guest
    Благодарим за подкрепата, Лий

Guest
    така... всички пискахте, че мачока е сухар(да, и според мен е сухар... с тфа "с уважение...", ама тфа е друга тема). сега пискате, че агентите ви ебават всички наред. еми ебаси, не може всички да са сериозни и да дават отговори от рода на "ау, миличката, отиди на кола маска, че е срамота момиче с мустаци...". и ако те осират форума, какво да кажем за теми от рода на "кажете буква, започваща с края на първата"(дааа... как буква ще започва с края на първата не ми е ясно!). все пак тоя форум има нужда от малко разнообразие дори това разнообразие да означава вечните ебавки на агентите. щото има някой юзери(хихихи, няма да казвам имена) които наистина трябва да слязат на земята
    Г-н Лий, за пореден път доказвате, че искате редът да бъде въведен. Благодарим за съдействието, оказано по време на разследванията.

Guest
    Колега, но той е тя

ня ня ня госпожица лий, ако обичате господин купър
    благодаря

Guest
    ня ня ня госпожица лий, ако обичате господин купър
    благодаря
    Хммм!!!

На снимката ми приличате на мъж. Фамилията Ви е Лий, а и като гледам на снимката е младеж с азиатски произход следователно извънземните са се изгаврили с главата Ви, като са Ви накарали да се мислите за момиче

купър, ама това не съм аз, а майк шинода от ЛП

Град
    Da Ghetto
    Ей хора,
    тук ще се наложи да се включа в спора.
    Оставете горките агенти на мира,
    ходете и пийнете по една студена бира,
    животът е труден за всички сега,
    а агентите просто си вършат работата!
    Bling' bling' излиза на улицата,
    пазете си децата,
    аз съм хип-хоп поет,
    вкарвам тъпаците във кофите за смет,
    никой не може да ме спре,
    аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Мен емалко ме изнелвят...
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Мен агентите много ме кефят. Много брутално се изгавриха с Darth Revan. Евалата А относно "зелената маслинка" мисля, че трябва да се научи да натиска клавиша "о" вместо "0", пък после можем да говорим и за кирилица...
    A ne e li ak0 iskam ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си