.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117

Тема: Special Agents FBI

Guest
    хаха въпреки масирана намеса на правителствени части, гоненията и насилията срещу агенти на FBI, ето че и мен върнаха отново тук. НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ FBI ....наи-малко с бан!

Guest
    FB, FBI! FBI uber allez

Голям фен
    Град
    София
    Само уважение към тези агенти!
    Хич не им е лесно
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Мен агентите много ме кефят. Много брутално се изгавриха с Darth Revan. Евалата А относно "зелената маслинка" мисля, че трябва да се научи да натиска клавиша "о" вместо "0", пък после можем да говорим и за кирилица...
    A ne e li ak0 iskam ???
    Ми сигурно след като няма правила за писане в тоя форум е "ако искаш" , но е много дразнещо като се опитвам да ти чета постовете.

Guest
    Това какво общо има с нас агентите? Флуудете се другаде или на ЛС? Не ме карайте да вадя оръжието си г-н Самър Сам знаете на какво съм способен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar
    Това какво общо има с нас агентите? Флуудете се другаде или на ЛС? Не ме карайте да вадя оръжието си г-н Самър Сам знаете на какво съм способен
    Aз за щастие, знам Ако бях на ваше място наистина щях да флуудя на друго място. Специален агент Fostar просто е най-точния човек с пистолета в цялото FBI, даже бих казал и в целия свят

Очевидно няма общо, но е излишно да правя отделна тема заради една забележка. Дори не бих си помислил, че искам г-н Купър да си вади личното оръжие ...

Guest
    Очевидно няма общо, но е излишно да правя отделна тема заради една забележка. Дори не бих си помислил, че искам г-н Купър да си вади личното оръжие ...
    А сега просто спрете да флуудите в тази тема, освен ако не искате да кажете нещо по някое случай или за нас

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Офф няма да се изказвам кой знае колко остро...даже много простичко...Не е важно на колко години са тея лигни...важното е че това което правят дори не е кой знае колко оригинално ...те са като децата...докато им обръщаш внимание ще тормозят като спреш да се занимаваш с тях и те спират с тебе! И аз ей сега мога да се напиша "Началник Пожарна Команда" да събера една пожарна бригада да почнеме да се лиготиме из форума да убереме увациите и кфо? Манджа с кестени! В началото може да са били оригинални...Ок .... вече са банални и това което правят не е нищо повече от лигня под формата на флууд. Жалкото в цялата работа е че те самите не се усещат че вече са тъпи! Не знам лично на мене са ми безразлични...ако им четях лигавите мнения можех да се дразна но просто праскам игнор Ще е хубаво някой заблуден админ да ги разкара С тая тема още повече ше ди мислят че са интересни...колкото повече се занимавате с глупостите им толко повече глупости ше има! То не е весело то е трагично!
    Вие местните продължавате да живеете с илюзията, че искаме да привлечем внимание. НАПРОТИВ. Това което правим е строго секретно и колкото по-малко хора ни обръщат внимание, толкова по-добре. Вие г-н Момченце също имате интересно досие. Не ни карайте да го използваме срещу вас!
    Оу тфа заплаха ли беше? Карам ви да, хайде използвайте го?!?! Напрау се посрах от страх!
    Забравих да добавя че на всичкото от горе ако се загледате в мнениата им ше видите че те тъпчат на едно и също нещо (досиета, картотека, разследване, строго секретност и куп други глупости) Когато някой им отправи една средно сложна критика или им се зададе един средно сложен въпрос пак почват да циклят с горно изброените простотии! Тфа ме навява на мисълта че може би нямат достатъчно богат речников запас или не са на високо интелектуално ниво....или просто са недорасли пубери дето избиват комплекси във форума....както и да е...не ми пука особено и без тфа форума е супер утепан
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar
    А сега просто спрете да флуудите в тази тема, освен ако не искате да кажете нещо по някое случай или за нас

Мда, но ако искате и вие може да спрете да флуудите! Нямам нищо против вас, лигавете се, но не карайте другите да правят това, което вие самите не правите!

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    мен много ме радват , щото си праят пълна ебавка с форума и с всички идиоти , които пишем тука!
    e Neli ti ne si idiot da ti kaja ... za sldur po stava ...
    ei agentite ako men me zemete v FBI shi gi razcapucim tuka!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Офф няма да се изказвам кой знае колко остро...даже много простичко...Не е важно на колко години са тея лигни...важното е че това което правят дори не е кой знае колко оригинално ...те са като децата...докато им обръщаш внимание ще тормозят като спреш да се занимаваш с тях и те спират с тебе! И аз ей сега мога да се напиша "Началник Пожарна Команда" да събера една пожарна бригада да почнеме да се лиготиме из форума да убереме увациите и кфо? Манджа с кестени! В началото може да са били оригинални...Ок .... вече са банални и това което правят не е нищо повече от лигня под формата на флууд. Жалкото в цялата работа е че те самите не се усещат че вече са тъпи! Не знам лично на мене са ми безразлични...ако им четях лигавите мнения можех да се дразна но просто праскам игнор Ще е хубаво някой заблуден админ да ги разкара С тая тема още повече ше ди мислят че са интересни...колкото повече се занимавате с глупостите им толко повече глупости ше има! То не е весело то е трагично!
    Вие местните продължавате да живеете с илюзията, че искаме да привлечем внимание. НАПРОТИВ. Това което правим е строго секретно и колкото по-малко хора ни обръщат внимание, толкова по-добре. Вие г-н Момченце също имате интересно досие. Не ни карайте да го използваме срещу вас!
    Оу тфа заплаха ли беше? Карам ви да, хайде използвайте го?!?! Напрау се посрах от страх!
    Забравих да добавя че на всичкото от горе ако се загледате в мнениата им ше видите че те тъпчат на едно и също нещо (досиета, картотека, разследване, строго секретност и куп други глупости) Когато някой им отправи една средно сложна критика или им се зададе един средно сложен въпрос пак почват да циклят с горно изброените простотии! Тфа ме навява на мисълта че може би нямат достатъчно богат речников запас или не са на високо интелектуално ниво....или просто са недорасли пубери дето избиват комплекси във форума....както и да е...не ми пука особено и без тфа форума е супер утепан
    Не мисля, че форумен хлапак като вас има правото да съди федерални агенти с дългогодишен опит. Думите, които използваме са достатъчни. Никога не сте били в FBI, защото ако бяхте, щяхте да знаете, че там се приемат само хора с много високо ниво на интелигентност. Но какво да си говорим и Вие сте член на И.Д.И.О.Т.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    мен много ме радват , щото си праят пълна ебавка с форума и с всички идиоти , които пишем тука!
    e Neli ti ne si idiot da ti kaja ... za sldur po stava ...
    ei agentite ako men me zemete v FBI shi gi razcapucim tuka!
    еми щом казваш и това го има

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Не мисля, че форумен хлапак като вас има правото да съди федерални агенти с дългогодишен опит. Думите, които използваме са достатъчни. Никога не сте били в FBI, защото ако бяхте, щяхте да знаете, че там се приемат само хора с много високо ниво на интелигентност. Но какво да си говорим и Вие сте член на И.Д.И.О.Т.

Eto!Rakzrix viiii!Vie ste nai-golemite kompleksari na sveta (vyreki 4e postypvam malko egoisti4no - se pak ne poznavam si4ki na sveta )!!Nari4a6 go nego xlapak, a ti vse 06te si igrae6 s vodni pistolet4eta, nari4a6 go idiot, a vsy6tnost te gori otvytre, 4e ne si pe4en kato nego
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    Знам, че агент като мен трябва да е винаги спокоен, но просто тук не можах да се сдържа! :P

п.с. не съм нарекъл господина идиот, просто казах, че е член на И.Д.И.О.Т. - има разлика.

Пф... Колко сте ми глупавки... Оставете агентите, тъпи моралисти, и разберете най-накрая, че този форум е създаден, за да го праите на мезе

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Абе ейййй "агенти" нещастни точно пък вие ли сте тръгнали да обяснявате кой тук е форумен хлапак бе? Я да се позамислим реално над нещата - Momchence ли все още си играе на агент на FBI и търси и преследва извънземни или вие скъпи "агенти", а? Очевидно не! Е, кой тогава е форумия хлапак бе? До едно време наистина бяхте забвани, до едно време наистина се смях на простотиите ви ама един човек трябва да знае кога точно да се спре и да осъзнае в кой момент от забавен тип се е превърнал в посмешище за всички останали. Е, вие или по точно ти, защото всъщност няма няколко агента, а един единствен утепан от живота екземпляр, който понеже няма к'во да прави и къде да ходи да се забавлява, тъй като е очевидно колко е прост и ограничен е решил точно в тоя форум да се прави на "хитър" стана за смях! Та така ти комплексирано пуберче кога ше рабереш, че вече далеч не си интересен нито пък оригинален, а си едино жалко пуберче, което освен съжаление и смях не придизвиква нищо друго в останалите от форума. Що вместо да отидеш на улицата да си играеш с водни пистолетчета и да се стреляш с фунийки с останалите деца ни занимаваш с твойте простотии. Не разбра ли - ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН, ВЕЧЕ СИ ПО-ТЪП И СМОТАН ОТ КОЛКОТО МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ!Федералния агент с дългогодишен опит - хахаха и къ'в по точно е дългогодишния ти опит бе? Дългогодишен опит в биене на чекии! Нали? Ти ли си тоя с виското ниво на интелигентност бе....хахха да ти имам и нивото, сигурно и задника не можеш да си обършеш сам както трябва ама си тръгнал да говориш кой тук какъв е бил! И ако тук има някой член на И.Д.И.О.Т това си само и единствено ТИ. По-голям идиот от теб във форума няма, не е имало и едва ли някога ше има! Така че що не се разкараш от тук и не ходиш да си играеш пред блока на таен агент на FBI, народна топка, криеница и още там к'во ти се зароди в и без друго празната главица ами се занимаваш с тоя форум!
    И между другото само не ми казвай, че вече си извикал подкрепление, което пътува насам за да ме тикне зад решетките или си видял досието ми, в което пише, че съм серийна убийца или изнасилвачка! Дееба и малумното детенце!

Моля модраторите и админите да не модерират или трият мнението ми, защото ще е особенно нагло предвид всички менения на агентите, които не са докоснати!

Guest
    Както обича да казва колегата Купър Ние сме велики, вие не сте! Ние сме по-умни от вас ! Ние ще ви тормозим !
    Скъпа Александра, много се нервирате ! Недейте така, че ще се сбръчкате без време !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Абе ейййй "агенти" нещастни точно пък вие ли сте тръгнали да обяснявате кой тук е форумен хлапак бе? Я да се позамислим реално над нещата - Momchence ли все още си играе на агент на FBI и търси и преследва извънземни или вие скъпи "агенти", а? Очевидно не! Е, кой тогава е форумия хлапак бе? До едно време наистина бяхте забвани, до едно време наистина се смях на простотиите ви ама един човек трябва да знае кога точно да се спре и да осъзнае в кой момент от забавен тип се е превърнал в посмешище за всички останали. Е, вие или по точно ти, защото всъщност няма няколко агента, а един единствен утепан от живота екземпляр, който понеже няма к'во да прави и къде да ходи да се забавлява, тъй като е очевидно колко е прост и ограничен е решил точно в тоя форум да се прави на "хитър" стана за смях! Та така ти комплексирано пуберче кога ше рабереш, че вече далеч не си интересен нито пък оригинален, а си едино жалко пуберче, което освен съжаление и смях не придизвиква нищо друго в останалите от форума. Що вместо да отидеш на улицата да си играеш с водни пистолетчета и да се стреляш с фунийки с останалите деца ни занимаваш с твойте простотии. Не разбра ли - ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН, ВЕЧЕ СИ ПО-ТЪП И СМОТАН ОТ КОЛКОТО МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ!Федералния агент с дългогодишен опит - хахаха и къ'в по точно е дългогодишния ти опит бе? Дългогодишен опит в биене на чекии! Нали? Ти ли си тоя с виското ниво на интелигентност бе....хахха да ти имам и нивото, сигурно и задника не можеш да си обършеш сам както трябва ама си тръгнал да говориш кой тук какъв е бил! И ако тук има някой член на И.Д.И.О.Т това си само и единствено ТИ. По-голям идиот от теб във форума няма, не е имало и едва ли някога ше има! Така че що не се разкараш от тук и не ходиш да си играеш пред блока на таен агент на FBI, народна топка, криеница и още там к'во ти се зароди в и без друго празната главица ами се занимаваш с тоя форум!
    И между другото само не ми казвай, че вече си извикал подкрепление, което пътува насам за да ме тикне зад решетките или си видял досието ми, в което пише, че съм серийна убийца или изнасилвачка! Дееба и малумното детенце!

Моля модраторите и админите да не модерират или трият мнението ми, защото ще е особенно нагло предвид всички менения на агентите, които не са докоснати!
    Уважавам и разбирам мнението Ви. Ясно е, че не ни харесвате и се радвам, че го казахте право в очите. Както и да е, това си е ваше мнение. FBI са тук и ще останат тук, докато не се уверят, че нещата наистина са се оправили. Благодаря все пак, че обърнахте внимание. И пак повтарям нито един агент не се опитва да бъде оригинален или да привлича внимание. За нас няма нищо по-свято от работата. Надявам се най-накрая да го проумеете. Благодаря. Приятен ден.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL

Коте няма смисъл да се нервиш...май малко късно го разбирам....и без тфа форума е супер утепан...благодарение на некой наричащи себе си агенти.....агенти в детска градина! И все пак благодаря за подкрепата
    Цитирай Първоначално написано от MAD-DEVIL
    Пф... Колко сте ми глупавки... Оставете агентите, тъпи моралисти, и разберете най-накрая, че този форум е създаден, за да го праите на мезе
    Че форума е яко зле, зле е! Но не е това начина...това е начина за тея които не могат да отправят една наитсина смислена и сериозна критика към тези които поддържат форума! Ако всички почнат да критикуват (смислено и заслужено) тогава може и да стане нещо...с флууд няма да стане нищо освен да стане по-зле! Ако искате форума да загине то тогава не ви е мястото тука! Повечето хора обаче нямат никаква идея за какво наистина трябва да критукават знаят да повтарят само "форума е зле" що е зле...кажи си проблема отправи критика друж си на мението и ако не стане си плюй на петите нямаш работа тука, аз седя да видя до къде ще стигне всичко
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Аз мисля, че доста теми вече се пуснаха за огромните аватари, писането на кирилица и безмисленото повтаряне на постовете на другите. Като аз се опитах да кажа нещо за големината на аватарите няква започна да ми се кара и да ми казва, че съм нямал право аз дето съм бил от "2 месеца" да й казвам кво да прави. В крайна сметка форума сме самите ние и ако всеки по отделно не схване за кво става въпрос, даже и президента да им направи забележка няма да има смисъл.

бе, кво са ви заглождили толкова тея агенти ... баси
    като ни модератор, ни админ го ебе за форума, какво толкова се чудите, че има такива ... гхм ... навлеци.
    тва е типичния случай - никой не ми забранява да правя мизерии, дай да осера всичко.
    не мен агентите са ми весели. ако не друго, то поне се гаврят с форума.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от пор
    бе, кво са ви заглождили толкова тея агенти ... баси
    като ни модератор, ни админ го ебе за форума, какво толкова се чудите, че има такива ... гхм ... навлеци.
    тва е типичния случай - никой не ми забранява да правя мизерии, дай да осера всичко.
    не мен агентите са ми весели. ако не друго, то поне се гаврят с форума.
    Ами...точното определение за тях е... пор Не се обиждай ама тва най ми хааресва Тук им е мястото, ама във Фън фън и пак фън - там е за смях
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Morsmordre тук всичко и всички (без нас ! Ние сме мноо сериозни !)са за смях FBIще продължи и за напред да си върши работата !
    Ако имате късмет след 26-ти може и да си отдъхнете за малко

аааа, не! Пора е свещенно животно и само Аз имам правото да нося такова определение точка.
    колкото и да си дрънкаме, агентите ще продължат да ни заплашват с арест, и че ще разкрият досиетата ни. така че не виждам какъв е смисъла на тая тема.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си