.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117

Тема: Special Agents FBI

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Obqvqva se voina sreshtu organizaciqta na FBI ... Zashtitnici - Organizaciqta - OCB ... neka koito iska da se prisyedini da mi pishe LS ...
    Da ostavim tozi forum CHIST i nedokosnat ot prostashtinata na nqkolko hlapeta koito floodqt bez prichina - mnogo forumci se mahnaha zaradi podobni gluposti.NE BYDI EDIN OT TQH!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Г-н Дейвис, само видът Ви ни дава предостатъчно основание да Ви затворим доживот ! Зад FBI седи правителството на USA ! А зад Вас кой седи ? Група лумпенизирани лапардаци ?
    И съм на 35 по дяволите

И кво ще извадиш биологично оръжие срещу тях Или сигурно ще им го пратиш на картинка по мейла Хахах

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Obqvqva se voina sreshtu organizaciqta na FBI ... Zashtitnici - Organizaciqta - OCB ... neka koito iska da se prisyedini da mi pishe LS ...
    Da ostavim tozi forum CHIST i nedokosnat ot prostashtinata na nqkolko hlapeta koito floodqt bez prichina - mnogo forumci se mahnaha zaradi podobni gluposti.NE BYDI EDIN OT TQH!

Г-н Дейвис мисля, че обявявате война на не когото трябва Ние сме тук за да ви помогнем ! ЦНИП пристигат днес, Скинър ще домъкне скоро и останалите от екипа

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Jo Dee Fostar

Г-н Дейвис мисля, че обявявате война на не когото трябва Ние сме тук за да ви помогнем ! ЦНИП пристигат днес, Скинър ще домъкне скоро и останалите от екипа
    Hmh Gosp. Jo Dee FOstar mislq che ste edno malko degradiralo hlape nauchilo se da floodi ili nqkoi razgnefen star potrebitel... ne mislq 4e e nujno da floodite foru-ma s novi registracii ili s typite si mneniq i OFfTopic-4eta za t'va nemojete da mi naredite kakfo da prafq ili ne - T'fa e Bunt - REVOLIUCIQ!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Е... щом трябва

Guest
    3ти бан за тази седмица - в тъпата програма има остават само още 197 проксита.Дейвис мисля че бунта ви си го правите сами и сами ще си го потушите! Не виждам как може да ни спрете, освен ако админите не напраят всички останали админи за да могат да ни дават банове Съжалявам Дейвис но това е действителноста! Флууда си е флууд, хората си заминават ние оставаме !

Guest

Hmh Gosp. Jo Dee FOstar mislq che ste edno malko degradiralo hlape nauchilo se da floodi ili nqkoi razgnefen star potrebitel... ne mislq 4e e nujno da floodite foru-ma s novi registracii ili s typite si mneniq i OFfTopic-4eta za t'va nemojete da mi naredite kakfo da prafq ili ne - T'fa e Bunt - REVOLIUCIQ!
    "Революцията изяжда децата си", г-н Дейвис Обречен сте на провал още в самото начало. Спестете си нерви, време и щракания по клавиатурата и ни оставете на мира FBI си има по-важна работа

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper

"Революцията изяжда децата си", г-н Дейвис Обречен сте на провал още в самото начало. Спестете си нерви, време и щракания по клавиатурата и ни оставете на мира FBI си има по-важна работа
    Liubopitstfoto ubifa kotkata dragi mi smehurko ^_^
    -> Da lee cooper ili koito si tam ... bahti kfi smeshki mi fkarfash ne e istina sq pa si slojil icq : 95814589
    kfo iskash dame nakarash da si misla 4e si nqkoi alex? po logitata - shte zema da te izkaram bivshiq admin koito se izpari - btw t'fa e dobra ideq - adminite da si ponapravqt malka gafra s potrebiteilte - to za t'fa nishto nemoje da se naprafi i ne mi otgofarqt na LS-tata awe kfo sa zanimafam si fkarfam paranoi tuka - samo kato fi cheta postofete sa spukfam ot smqh.
    VIVA LA OCB!!!

Guest
    Г-н Дейвис спрете да си блъскате главата ! Накрая ще се побъркате и ще се наложи да Ви правят лоботомия !

boje gospodi s kvo si gubiat vremeto horata ...
    M2O Musica allo stato puro!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Г-н Дейвис спрете да си блъскате главата ! Накрая ще се побъркате и ще се наложи да Ви правят лоботомия !
    Kaто гледам колега, той вече се е побъркал

Цитирай Първоначално написано от Tedo_Davis
    Liubopitstfoto ubifa kotkata dragi mi smehurko ^_^
    -> Da lee cooper ili koito si tam ... bahti kfi smeshki mi fkarfash ne e istina sq pa si slojil icq : 95814589
    kfo iskash dame nakarash da si misla 4e si nqkoi alex? po logitata - shte zema da te izkaram bivshiq admin koito se izpari - btw t'fa e dobra ideq - adminite da si ponapravqt malka gafra s potrebiteilte - to za t'fa nishto nemoje da se naprafi i ne mi otgofarqt na LS-tata Wink awe kfo sa zanimafam si fkarfam paranoi tuka - samo kato fi cheta postofete sa spukfam ot smqh.
    VIVA LA OCB!!!
    Аз може да съм всеки Дори може да съм един от потребителите в интернет залата, от където пишете. Трудно е да се борите със сянка, нали г-н Дейвис? Щом ви е толкова интересно icq-то, което е в профила ми, защо не напишете няколко съобщения?...Или Ви е страх?
    Все пак FBI не е шега работа

Guest
    Хах пращал лични на админите.Синко, маи все още не осъзнаваш, че всичката кореспонденция с админите минава първо през нашите ръце! FBI ти четат ЛС без дори и да подозираш ! Защото НИЕ го можем, а вие не! Защото сме по-умни от вас, а вие не!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Защото сме по-умни от вас, а вие не!
    Ами да, аз по принцип не мога да бъда по-умен от себе си

Такаа...Забелязах, че мн хора вече започнаха да ви пишат "Тея сигурно са на 12" и други от сорта, а вие все отговаряте "за пореден път повтарям, че сме на не по-малко от 30".Ами..браво на вас , то си е даже още по-зле за самите вас, защото възрастни хора да се занимават с глупости, вместо да си седнат на задниците и да започнат да правят нещо полезно, говори за тях, че имат неизживяно детство и че не се намират на по-високо равнище от това на малките деца Наистина ли мислите, че ние ще ви повярваме на каква възраст сте?(о, да, сега си мислте "нас не ни интересува вашето мнение")фактът, че се занимавате с детски историйки и се заяждате с хората от форума, подсказва колко сте недорасли Така че няма да е зле, ако решите да престанете - много хора тук търсят помощ (колкото и да е трудно по интернет), а вие разваляте темите им.

Е, засега нямам какво повече да кажа по тази тема, може би след известно време (ако не е заключена или изтрита) ще напиша още нещо
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Защото сме по-умни от вас, а вие не!
    Ами да, аз по принцип не мога да бъда по-умен от себе си

Такаа...Забелязах, че мн хора вече започнаха да ви пишат "Тея сигурно са на 12" и други от сорта, а вие все отговаряте "за пореден път повтарям, че сме на не по-малко от 30".Ами..браво на вас , то си е даже още по-зле за самите вас, защото възрастни хора да се занимават с глупости, вместо да си седнат на задниците и да започнат да правят нещо полезно, говори за тях, че имат неизживяно детство и че не се намират на по-високо равнище от това на малките деца Наистина ли мислите, че ние ще ви повярваме на каква възраст сте?(о, да, сега си мислте "нас не ни интересува вашето мнение")фактът, че се занимавате с детски историйки и се заяждате с хората от форума, подсказва колко сте недорасли Така че няма да е зле, ако решите да престанете - много хора тук търсят помощ (колкото и да е трудно по интернет), а вие разваляте темите им.

Е, засега нямам какво повече да кажа по тази тема, може би след известно време (ако не е заключена или изтрита) ще напиша още нещо
    Каквото и да напишете, няма начин да откажете FBI oт свещенния си дълг - да помага на хората и да лови закоравялите престъпници като вас. Пропагандата ви няма да свърши никаква работа! Осъзнайте се и приемете факта, че няма начин да спрете FBI

Guest
    Г-н Мордре, ние се занимаваме с много полезни дейности, отнемащи много време И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, НА ДОБРА ВОЛЯ, УСПЯВАМЕ ДА ОТДЕЛИМ от свободното си време за да се борим с тежките случаи на кретенизъм, дебилизъм, идиотизъм.... и всичките им разновидности тук ! FBI е тук за ваше добро !!!

Всички Агенти вече са баннати, считам темата за приключена!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си