.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    сив гост
    Guest

женски дънки

Колко чифта дънки имате?(желателно е да не казвате 'о много не съм ги броила', питам само за дънки, които ви стават,носите си ги с кеф и ще ги носите през този сезон)
    колко време най много изкарвате с едни дънки?умаляват ли ви,протривате ли ги, омързват ли ви ... защо спирате да носите някои дънки?( малко сложен въпрос ... може би ще ви е по лесно така - Защо не си носите дънктие от 4 клас?)
    Какви дънки харесвате - протрити,скъсани,тъмни,све ли, с копчета, с цип, с джобове, без джобове?( може да приложите снимков материал)(младежите също може да се включат)
    ако са ви дълги подгъвате ли ги ?( навътре навън, с безопасни игли...)

Усещам, че тази тема се заформи тъпа .. може и да има такава .. може и да я затриете

Супер фен
    Ami az v momenta nosa 1 4ift,imam i drugi,no tezi nai-mi haresvat.E nosa i pantaloni de.No tezi danki sa skasani,narisuvani sa na tiah palmi4ki,svetlo sini.A po princip si pada po danski s cipove na djobovete-svetlo sini ili tamno...
    Niama takava tema,spoks
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Sofia
    ti da ne si tursish dunki vtora ruka be??? i originalno staa kakto ti si go napravish! az dunki ne nosq, imam 8 chifta v garderoba stavat mi no ne gi nosq! prosto vkusa ot minalata godina mi se promeni znachitelno!

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    az sega imam 2 4ifta

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Колко чифта дънки имате? специално за този въпрос отидох да си ги преброя-2 чифта къси дънки(за лятотото),2 чифта 7/8 и още 9 чифта дълги.Просто съм маниачка на тема дънки.
    колко време най много изкарвате с едни дънки? ми... 3-4 месеца И тогава си купувам нови и така...
    Защо не си носите дънките от 4 клас?)ми щото не ми стават вече.За 4 години сигурно съм понапълняла малко
    Какви дънки харесвате? есенно-зимния сезон нося дънки,които са по-тъмни на цвят.Повечето са ми тъмно сини.Пролетно-летния сезон нос по-светли дънки-във светло-синьо,които изглеждат малко прострити ,ама иначе много си ме кефят.
    ако са ви дълги подгъвате ли ги ? ако са прави ги подгъвам навън9особено зимата),ако са такива по-широки в крачолите понякога ги подвивам на вътре,щото иначе омитам улицата с тях

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Имам 2 чифта.С едни дънки изкарвам около ... 2-3 сезона.Нямам точно определен критерии дали да са протрити, с джобове, мобове, ала бала ... взимам си това, което ми хареса на момента.Ако са дълги(а те почти всичките са, защото не съм от най-високите) ги нося на баба да ми ги скъси

Фен
    Град
    ам...навсякъде

Re: женски дънки

Цитирай Първоначално написано от сив гост
    Колко чифта дънки имате?(желателно е да не казвате 'о много не съм ги броила', питам само за дънки, които ви стават,носите си ги с кеф и ще ги носите през този сезон)
    5 чифта
    колко време най много изкарвате с едни дънки?
    до 5 месеца най-много
    умаляват ли ви,протривате ли ги, омързват ли ви ...
    амиииии досега съм нямала дънки който да ми умаляват тъй като за 5 месеца тва трудно може да стане да омръзват ми
    защо спирате да носите някои дънки?( малко сложен въпрос ... може би ще ви е по лесно така - Защо не си носите дънктие от 4 клас?)
    защото тогава наистина ще ми умалеят ще се протъркат и ще ми омръзнат
    Какви дънки харесвате - протрити,скъсани,тъмни,све ли, с копчета, с цип, с джобове, без джобове?( може да приложите снимков материал)(младежите също може да се включат)
    амииии аз имам и тъмни и светли и скъсани,с джобове са всичките,имам и с ципове и с копчета...
    ако са ви дълги подгъвате ли ги ?( навътре навън, с безопасни игли...)
    подгъвам ги навътре без безопасни игли
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Повече от фен
    1 чифт 7/8 и 3 чифта дълги.по-принцип не си харесвам дънките само 1 чифт ме кефи как ми седи.имам повече панталони.обичам дънките да не са изтъркани,намачкани и с много джобове.предпочитам светлите.обаче трябва да има нещо интересно по тях примерно нещо на джоба отзад.нещо шаренко

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Mi okolo 5 4ifta.. nosq si gi s kef.. kat mi omruznat hodq da gi boqdisvam v nekakuv zvqt i stavat kato novi.. i taka

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    imam 6 4ifta dynki oba4e nosq realno 3 ot tqh...daje 2 kato se zamislq ...predpo4itam tymni dynki s niska taliq....
    po kolko vreme izkarvam s edni....emi nz to4no, v na4aloto dokato im se nakefq moga samu s tqh da hodq ma posle se vry6tam kym starite...a ina4e ot kupuvane na edni dynki do kupuvane na drugi minavat okolo 3 meseca...znam li...razli4no
    tezi koito imam sega si me kefqt i 6e si gi nosa do skysvane....e s otpusk estesveno
    kakvi predpo4itam-emi kazah ve4e tymno-sini dynki, prostriti, niska taliq, i se kefa ako sa dylgi4ki 4e s moite kra4eta imam problem s dyljinata
    ako gi podgyvam-pyrvo gi gladq taka kato iskam da sa 4e da se polu4at rybove tam kydeto sym gi podgynala i ako ne se zakrepqt taka-polzvam bezopasni igli....podgyvam gi navyn est

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Kym 3-4 ima...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Ми имам 3 чифта дълги , 2 7/8ми и два броя късички....Но честно казано не си падам много по дънките..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Колко чифта дънки имате?Ми 6 чифта
    колко време най много изкарвате с едни дънки? Ми 3-4 месеца
    Умаляват ли ви,протривате ли ги, омързват ли ви ... Ми не ми умалявят,а ги протривам и ми омръзват
    защо спирате да носите някои дънки? Ми щото ги протривам и щото ми омръзват
    Какви дънки харесвате - протрити,скъсани,тъмни,све ли, с копчета, с цип, с джобове, без джобове? Всичките ме кефят,не си падам само по тия без джобовете
    Aко са ви дълги подгъвате ли ги ? Не,оставям ги да си се влачат,така ме кефи А и се скъсват от долу и после си купувам новииии

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    mi v momenta imam 6 4ifta dynki ama az poprncip ne hoda sam s dynki ami i s poli i s pantaloni

Град
    Видин

Re: женски дънки

Колко чифта дънки имате?5 ili 6
    колко време най много изкарвате с едни дънки?nz
    Защо не си носите дънктие от 4 клас?za6toto sa mi umaleli i protriti.bokluk ot sekade
    Какви дънки харесвате - протрити,скъсани,тъмни,све ли, с копчета, с цип, с джобове, без джобове?vsiakakvi bez dalbokite i s manista
    ако са ви дълги подгъвате ли ги ?Da navan
    Get rich or die trying
    2pac

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Сега имам 3 чифта, които ми стават и ги нося. 2 чифта летни - 7/8. Едните светли и скъсани, другите са малко по-тъмни. 2 чифта по-дебели. Дълги с много джобове и по-ъмнички. Едните ми летни дънки са дълги в същност но с 2 декоративни бизопасни игли за захранати, завити като маншети навън. Всичките ми дънки са с ниска талия. Нося си дънките по 1-2 сезона. Сменям ги защото ми омръзват или ано се скъсат/изцапат или нещо такова. Дънките от клас не си ги нося защото са ми малки и са ми омръзнали и + тва незнам къде са. Не харесвам дънки или каквито и да било пантлони с мъниста и паети. Нося повече панталони от плат, а не дънки по прицип.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си