- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 11 septemvri.
говоря ти, че при останките от самолета са намерили хората бе!
+ тфа да ви кажа, иракчаните сами се избиват. там атентатите американците ли ги правят, а?
не казвам, че подкрепям САЩ, ама мислете реално да му еба майката!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Бла, бла, бла, трагедия друг път! Тази дата е променила света?!?!?! Атомните бомби над Нагазаки и Хирошима са го променили, бомбандировките над Сърбия са го променили, войната в персийския залив и Виетнам са го променили, но не и шибаните смешни атентати на 11 септември! Странно как може сграда, която да е изградена точно срещу такива удари да падне веднага? И как така след като самолета се блъска, 2 минути по-късно 10 етажа по-надолу стават експлозии?
Какво е било онуй нещо дето е паднало в Пентагона? Защо ЦРУ веднага изземват всякакви камери и фотоапарати, които са запечатали тъй наречения сблъсък на самолет с пентагона? Защо свидетел твърди, че вижда самолет стелт да се отрпавя към Пентагона точно минути преди сблъсъците? Как подяволите шайка псевдопилоти, изкарали няколко месечен курс успяват да насочат две машини с точна прецизност в сграда? Защо по дяволите правителството не се намесва веднага щом разбира, че самолетите са се отклонили? И защо по дяволите САЩ предприема войната си срещу тероризма точно срещу най-икономически изостанали, но същевременно най-богати на нефт страни? Какъв е този запис на Семейство Буш и Семейство Ладен, които прекарват един следобед заедно? Явно никой не си задава тези въпроси. АМЕРИКА Е АГРЕСОРЪТ! СТРАНА НА ЛИЦЕМЕРИЕТО И АНТИХУМАНИЗМА! НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ МЕН ДА СКЪРБЯ ЗА ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ!
Така
явно някои от тук загатват каква е америка..
Горното мнение напълно се вписва с моето помислете
малко
>
Малеееее гледахте ли кво даваха по BTV- малееее
СМЕХ
Буш го направиха супер героя
смех смех смех
БУШМЕН СУПЕР ГЕРОЯ...
а наште се заласнаха да го гледат срам и позор!
ами правилно. само едно нещо ше добавя. в тия самолети и блокове не трябваше да има 3000 невинни, ами еи тия така наречени политици. това, че Буш е терорист - не знам, не мога да кажа. така ми се струва, но не знам. ама се запитайте защо, дявол го взел, тия 20 терористи са се качили в тия самолети? ...Първоначално написано от Анонимко
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Това е най-добре изказаното мнениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Всичко за жалост е инсценировка на малцината хора които управляват света![]()
Onova mnenie koeto vsichki citirat i na men mi haresa...Amerikancite nagajdat sichko za da se izkarat super geroi..Tva che ubivat sygrajdani ne im migva okoto.O6te pri stroeneto na bliznacite tezi dva nebostyrgacha sa otbelqzani za sgradite X koito trqbva da se blysnat sys samolet ot teroristi ot Irak ushkim...SMESHNO!!!Gorkite hora...I za tva ne mojeha da hvanat Osama za da go napravqt na Strashniq chicho vylk..Po taq tema roman moje da se syzdade no mislq che vsichki vie me razbirate...