Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Бла, бла, бла, трагедия друг път! Тази дата е променила света?!?!?! Атомните бомби над Нагазаки и Хирошима са го променили, бомбандировките над Сърбия са го променили, войната в персийския залив и Виетнам са го променили, но не и шибаните смешни атентати на 11 септември! Странно как може сграда, която да е изградена точно срещу такива удари да падне веднага? И как така след като самолета се блъска, 2 минути по-късно 10 етажа по-надолу стават експлозии?
Какво е било онуй нещо дето е паднало в Пентагона? Защо ЦРУ веднага изземват всякакви камери и фотоапарати, които са запечатали тъй наречения сблъсък на самолет с пентагона? Защо свидетел твърди, че вижда самолет стелт да се отрпавя към Пентагона точно минути преди сблъсъците? Как подяволите шайка псевдопилоти, изкарали няколко месечен курс успяват да насочат две машини с точна прецизност в сграда? Защо по дяволите правителството не се намесва веднага щом разбира, че самолетите са се отклонили? И защо по дяволите САЩ предприема войната си срещу тероризма точно срещу най-икономически изостанали, но същевременно най-богати на нефт страни? Какъв е този запис на Семейство Буш и Семейство Ладен, които прекарват един следобед заедно? Явно никой не си задава тези въпроси. АМЕРИКА Е АГРЕСОРЪТ! СТРАНА НА ЛИЦЕМЕРИЕТО И АНТИХУМАНИЗМА! НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ МЕН ДА СКЪРБЯ ЗА ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ!
ами правилно. само едно нещо ше добавя. в тия самолети и блокове не трябваше да има 3000 невинни, ами еи тия така наречени политици. това, че Буш е терорист - не знам, не мога да кажа. така ми се струва, но не знам. ама се запитайте защо, дявол го взел, тия 20 терористи са се качили в тия самолети? ...