- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- programa za snimki
zdraveite.moje li da mi preporuchate nqkakva programka za obrabotka na digitalni snimki.naprimer vuv VGA format sa minimum 120 i nagore KB golemi a ponqkoga mi trqbvat da sa do 100 KB. kak moga da si gi namalq? preporuchaha mi Photo Impact i az si go izteglih no beshe precakano zdravata. i ako nqkoi e teglil podobna programka plss da prati linkche!
Irfan
Адоб Фотошоп или корел фотопейнт.
mmm neznam
ne mi e trqbvalo dosega da izpolzvam takiva programi
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
БАТЕ ТИ сИ Яко ТЪп!!Първоначално написано от EyeLeSs
АМА НЕНОРМАЛЕн ИДИОт СИ ЗАКЛЕВАМ СЕ
.
of 4ovek 6to ne hodi6 nqkude da se fuck-ash s kalinkite
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Пак повтарям, може ли да си такъв льохман бе?!?!?
като неактивен и следователно непристрастен цитираното е повече от вярно!Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
abe 4ovek tuka nqma maloumnim osven teb!za kakvo povtarq6 po 5 puti????????ima si bolnici hodi i se lekuvai
ааа без мен караници не вървят
EyeLeSs ти си тъпото парче дето се заяждаше за снимките в София и ми обясняваше кой си ?!![]()
Явно не му е за първи пътПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
.
Като не знаеш си мълчиш... прави те да изглеждаш по-уменПървоначално написано от EyeLeSs
![]()
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Oще една жертва на "Синдром на Дебил"...Не този случай повече бие на новия наркотик...Тъпотин...Първоначално написано от EyeLeSs
Най накрая експертно мнение. Каде е бате фокси да го води в отделението за изследване за извънземни в ануса?